Waarom Zendaya en Tom Holland hun relatie geheim hielden

Inhoudsopgave:

Waarom Zendaya en Tom Holland hun relatie geheim hielden
Waarom Zendaya en Tom Holland hun relatie geheim hielden
Anonim

Fans vermoedden jarenlang dat Tom Holland en Zendaya een relatie hadden. Maar waarom kozen ze ervoor om hun liefdesverhaal geheim te houden? En waarom hebben ze eindelijk de wereld binnengelaten? Fans waren verrast dat Tom het geheim zo lang wist te bewaren sinds hij de koning van spoilers is. Als bewijs hiervan organiseerde Tom in 2016, net voor de première van Spider-Man: Homecoming, een vraag en antwoord, en een fan vroeg: "Heeft training voor Billy Elliot je voorbereid op deze rol?" De vraag verwees naar zijn eerste grote rol toen hij op twaalfjarige leeftijd in de musical verscheen. Tom antwoordde door te zeggen dat zijn danstraining hem voorbereidde op actiefilmchoreografie, waarna hij sprak over de uitgelekte scène uit Spider-Man: Homecoming, die hij niet mocht onthullen.

Veel fans kunnen niet begrijpen hoe Tom de relatie met Zendaya sinds 2017 geheim hield. Toen werkten ze voor het eerst samen in Spider-Man: Homecoming en hernamen ze hun rollen in Spider-Man: Far from Home uit 2019, in waarmee hun personages begonnen te daten. Fans hadden altijd al vermoed dat in 2017 beide acteurs begonnen te daten, maar de twee probeerden de relatie geheim te houden. Ze deden het echter niet geweldig, want destijds vertelde een bron aan People: "Ze begonnen elkaar te zien terwijl ze Spider-Man aan het filmen waren. Ze zijn super voorzichtig geweest om het privé en buiten het openbaar te houden. oog, maar ze zijn met elkaar op vakantie gegaan en proberen zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen." Dit is waarom Tom Holland en Zendaya hun relatie geheim hielden.

Wanneer ontmoetten Zendaya en Tom Holland elkaar?

Tom Holland en Zendaya begonnen met elkaar te communiceren toen ze werden aangekondigd als onderdeel van de Spider-Man-cast. Toen begonnen ze langzaam op elkaars Instagram-feeds te verschijnen. In juli 2016 plaatste Tom een foto van hem en Zendaya met een andere vriend die plezier had in het zwembad. Toen veroorzaakten ze datinggeruchten in 2017. Een insider vertelde People destijds dat ze een gevoel voor humor deelden en zei: "Ze zijn allebei erg ambitieus en ze dagen elkaar uit - maar, belangrijker nog, ze laten elkaar barsten Ze lijken een soortgelijk gevoel voor humor te hebben en houden ervan om samen grappen te maken. Ze kletsen veel heen en weer."

Destijds lachten Zendaya en Tom het datinggerucht weg toen ze tweette: "Wacht, wacht … mijn favoriet is wanneer het zegt dat we samen op vakantie gaan HA! Ik ben al jaren niet op vakantie geweest! hbu @TomHolland1996???" waarop Tom antwoordde: "@Zendaya Telt de perstour mee." Zendaya hield toen in hetzelfde jaar vol dat ze gewoon vrienden waren die tegen Variety zeiden: "Hij is letterlijk een van mijn beste vrienden. De afgelopen maanden hebben we samen perstours moeten doen. Er zijn maar heel weinig mensen die zullen begrijpen hoe dat is op 20-jarige leeftijd jaar oud."

Waarom zijn Tom Holland en Zendaya zo privé?

Sommige van de beste relaties begonnen met het stel als goede vrienden, dus fans hadden nog steeds hun hoop. In die tijd hielden de twee de relatie waarschijnlijk geheim omdat het nog gloednieuw was, en ze wilden er zeker van zijn dat het was wat ze echt wilden. Fans zeiden ook dat ze de relatie privé hielden omdat ze niet wilden dat mensen zeiden dat ze alleen aan het daten waren om de Spider-Man-films te promoten.

Tom probeerde echter door de jaren heen hints te geven dat hij met Zendaya aan het daten was, maar hij wilde het zo subtiel mogelijk maken. Bijvoorbeeld, op het Met Gala van 2018, waar Zendaya de rode loper volledig bezat, plaatste Tom een foto van Zendaya op het Met Gala en onderschrift: "All hail the queen, killing it, mate." In een ander geval plaatste Tom een foto met Zendaya en hun tegenspeler. Maar hij tagde de actrice over zijn kruis in plaats van op haar lichaam.

Zendaya probeerde fans weg te jagen en ging mee met de grap, met veel lachende, huilende emoji's: "Ik neem aan dat omdat je niet weet hoe je IG moet werken, dat de redenering achter mijn naamplaatsing is."

Zijn Zendaya en Tom Holland nog steeds samen?

Wat betreft de tijdlijn van hun relatie, die ze wanhopig probeerden geheim te houden, de twee waren samen en gingen uit elkaar. Toen weer bij elkaar. In juli 2019, toen ze uit elkaar waren, werd Tom gespot met Olivia Bolton in het Londense Hyde Park.

Zendaya had tussen augustus 2019 en maart 2020 ook een relatie met haar co-ster Jacob Elordi. Tom heeft naar verluidt ook een andere vriendin, Nadia Parkes. Dus de Spider-Man-sterren kwamen schijnbaar weer bij elkaar nadat hun relaties waren mislukt.

Op 2 juli 2021 deelde Page Six foto's van Zendaya en Tom in Los Angeles, waar ze de liefste kus deelden. Ze werden ook gefotografeerd op een dinerdate de dag voordat de kussende foto opdook, en TMZ deelde de foto's van hen samen in een Thais restaurant. Eindelijk, tegen het einde van juli, bevestigde Us Weekly dat ze een stel waren. Tegenwoordig doen Zendaya en Tom Holland het nog steeds goed.

Aanbevolen: