Dit is waarom Natalia Dyer en Charlie Heaton hun relatie zo lang verborgen hielden

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Natalia Dyer en Charlie Heaton hun relatie zo lang verborgen hielden
Dit is waarom Natalia Dyer en Charlie Heaton hun relatie zo lang verborgen hielden
Anonim

Sinds Stranger Things in 2016 in première ging op Netflix, is het een van de grootste shows in de geschiedenis. Fans over de hele wereld kunnen niet wachten tot de show - die in de zomer van 2022 voor het vierde seizoen werd uitgezonden - wordt voortgezet. Hoewel het sci-fi-drama veel nieuwe acteurs heeft geholpen om beroemd te worden, heeft het ons ook een schattig stel opgeleverd.

Acteurs Natalia Dyer en Charlie Heaton, die Nancy Wheeler en Jonathan Byers vertolken in de show, zijn al een paar jaar aan het daten in het echte leven. De twee sterren houden hun liefdesleven echter liever privé, en daarom weten velen niet eens dat twee iets zijn. Blijf scrollen om erachter te komen wanneer Dyer en Heaton precies begonnen te daten en wat ze hebben onthuld over hun relatie!

Wanneer begonnen Natalia Dyer en Charlie Heaton met daten?

Volgens de mede-bedenker van Stranger Things, Matt Duffer, was de chemie tussen Natalia Dyer en Charlie Heaton vanaf het eerste moment zichtbaar. naar GQ, "en vonken vlogen."

De twee jonge acteurs besloten echter om hun romance geheim te houden. Volgens Heaton waren de twee in de beginfase van hun relatie gewoon "jonge collega's met een enorme baan die in elkaar geïnteresseerd waren" en wilden ze "met niets rotzooien".

Bovendien onthulde de acteur dat de twee destijds "niet echt wisten wat de relatie was". Daarom besloten de Netflix-sterren om hun romance op een laag pitje te houden.

Toen het eerste seizoen van Stranger Things in 2006 in première ging, waren Dyer en Heaton 21 en 22 jaar oud. Destijds hadden ze geen idee hoe groot de show zou worden - en daarmee hoe beroemd ze zouden worden.

In een interview met The Independent. Natalia Dyer onthulde hoe de instant fame hen verraste. "Niemand had enig idee hoe succesvol de show zou zijn", gaf de actrice toe. "Er was geen voorbereiding - die had niet kunnen zijn, zelfs als we het hadden geweten. Het was een verrassende en overweldigende schok. Toen was het van: 'Ok, zo is het nu.'"

Hoewel het duidelijk is dat er sinds de eerste dag chemie was tussen de twee acteurs, is het niet bekend wanneer de twee precies begonnen te daten. Hoewel er in 2016 en begin 2017 geruchten waren, slaagden de twee sterren erin hun liefdesleven privé te houden, waardoor de fans zich afvroegen.

Toen Natalia Dyer en Charlie Heaton hun relatie openbaar maakten

In 2016, na de première van Stranger Things, verschenen Natalia Dyer en Charlie Heaton regelmatig op elkaars Instagram-profielen. De twee hadden op dat moment echter nog steeds vrienden kunnen zijn, omdat niets suggereerde dat er iets meer tussen hen was.

De frequentie van hoe vaak ze samen waren, maakte fans echter zeker achterdochtig. Van naar pretparken gaan tot samen Halloween doorbrengen, het leek zeker alsof de twee niet alleen op de set rondhingen.

In januari 2017 werden de twee sterren voor het eerst samen gespot door de paparazzi. Natalia Dyer en Charlie Heaton werden samen gefotografeerd in LAX toen ze Los Angeles verlieten na het bijwonen van de Golden Globes met de rest van de Stranger Things-cast.

Hoewel de twee in 2017 samen werden gespot, duurde het tot december 2017 voordat ze hun debuut op de rode loper maakten. De twee acteurs woonden de Fashion Awards 2017 in Londen bij, waar ze hand in hand over de rode loper liepen.

Daarna voelden ze zich meer op hun gemak bij het delen van een glimp van hun relatie op Instagram, en ze wijdden regelmatig schattige verjaardagsposts aan elkaar.

In 2019 opende Charlie Heaton zijn relatie in een interview met V Man. De acteur werd gevraagd naar de steun die hij krijgt als hij obstakels in zijn carrière tegenkomt.

"Ja, want er zijn momenten waarop je gestrest raakt. Dus om naar huis te gaan met iemand met wie je werkt en te zeggen: 'Ik denk dat ze me haten…' Ze zullen zeggen: 'Nee, dat doen ze niet'.' Je kunt de muren met je partner afbreken. Omdat we in dezelfde branche werken en vergelijkbare trajecten hebben gehad, zijn we er samen doorheen gegaan. Ze begrijpen iets dat misschien niemand anders zou doen. Je gaat samen in hogedruksituaties, maar je kunt die onzekerheden delen of wat ze ook zijn, "gaf de Stranger Things-ster toe.

Hoewel de twee acteurs niet al te veel van hun privéleven met het publiek delen - en het is nog steeds onduidelijk wanneer de twee precies begonnen te daten - gaven ze toe dat het een beetje moeilijk kan zijn om geliefden op het scherm te spelen. In een interview met People gaf Heaton toe dat ze soms "in de war raken" tussen hun eigen relatie en de relatie tussen Nancy Wheeler en Jonathan Byers.

Aanbevolen: