Zendaya en Tom Holland gespot op een andere romantische date na het bevestigen van een relatie

Inhoudsopgave:

Zendaya en Tom Holland gespot op een andere romantische date na het bevestigen van een relatie
Zendaya en Tom Holland gespot op een andere romantische date na het bevestigen van een relatie
Anonim

Nieuw koppel alert! Zendaya en Tom Holland veroorzaakten een soort internet-meltdown nadat ze op 3 juli gezellig werden gezien. De co-sterren van Spider-Man hebben altijd volgehouden dat ze vrienden waren, maar nieuwe foto's zeggen anders !

In een droom die uitkomt voor Spider-Man-fans, werden de acteurs die Michelle "MJ" Jones en Peter Parker spelen in de MCU kussend gezien in een auto in Los Engelen. Marvel-fans zijn dolgelukkig, omdat ze jaren hebben gewacht om te zien hoe het paar een potentiële romance verkent.

Gespot! Zendaya en Tom Holland op een date

Dagen nadat de Emmy-winnende Euphoria-actrice en Holland zoenend werden gezien in zijn sportwagen, is het stel op weer een andere datum gefotografeerd! Instagram-roddelaccount van beroemdheden plaatste op 5 juli foto's van Tom en Zendaya in een openluchtrestaurant in Californië.

DeuxMoi Via Instagram
DeuxMoi Via Instagram

Voor hun date liet Zendaya haar haar los en wordt gezien in een elegante witte jurk terwijl Tom een grijze jas draagt.

De bron beweerde verder dat het paar "morgen gaat fietsen", dus het is waarschijnlijk dat fans ze binnenkort in Los Angeles zullen zien fietsen!

Sinds hun eerste film samen doen geruchten de ronde over hun romance, waarbij fans hopen dat hun chemie op het scherm een weg naar hun echte leven zal vinden. Het paar heeft de romantiekgeruchten meestal ontkend, of bleef gewoon stil over het onderwerp.

Kort nadat Zendaya en Tom op 3 juli samen werden gezien, plaatste DeuxMoi nieuws uit meerdere bronnen waarin stond dat het paar al een tijdje aan het daten was.

Holland heeft naar verluidt tijd doorgebracht op de sets van Euphoria seizoen 2, waar Zendaya momenteel aan het filmen is. Ze waren allebei single tijdens het filmen van Spider-Man: No Way Home en de relatie tussen hun personages lijkt de weg vrij te maken voor een echte!

"Ze zijn nu officieel een paar maanden aan het daten en ze zijn zooo lief. Ze waren allebei singles tijdens de laatste Spider-Man en waren aan elkaar gewaagd en zaten gewoon een beetje vast" beweerde de bron op 3 juli.

Sommige fans gingen ervan uit dat de acteurs hun fans testten door ze te laten geloven dat ze aan het daten waren - maar een andere bron beweerde dat de foto's niet in scène waren gezet. De acteurs hadden op dat moment geen idee dat ze werden gefotografeerd!

Aanbevolen: