Hebben Zendaya en Tom Holland een geheim huis gekocht in Zuid-Londen?

Inhoudsopgave:

Hebben Zendaya en Tom Holland een geheim huis gekocht in Zuid-Londen?
Hebben Zendaya en Tom Holland een geheim huis gekocht in Zuid-Londen?
Anonim

Zendaya en Tom Holland houden hun relatie een tijdje geheim. Hoewel ze nauwelijks over hun romance praten, hebben paparazzi-foto's en bronnen fans wat sappige details over het paar gegeven. Ze plaatsen ook lieve eerbetoon aan elkaar op Instagram, waardoor fans denken dat ze er voor de lange termijn in zitten.

Dus het is geen wonder dat ze onmiddellijk geloofden in het recente gerucht dat het paar samen een huis kocht. Dit is de waarheid over de relatie van de Spider-Man-acteurs.

Wanneer begonnen Zendaya en Tom Holland te daten?

Zendaya en Tom kennen elkaar al jaren en werken sinds 2016 samen aan de Marvel film, Spider-Man: Homecoming. Sindsdien zijn ze aan elkaar gelinkt. De speculaties groeiden nadat ze hun eerste kus op het scherm hadden in Spider-Man: Far From Home uit 2019.

Maar in 2020 zouden de twee andere mensen zien. Zendaya werd gezien met haar Euphoria-co-ster, Jacob Elordi, terwijl Tom werd gespot met Starstruck-actrice, Nadia Sparkes. Een jaar later begroette Tom Zendaya op haar 25e verjaardag door een foto van hen samen op de set van Spider-Man te plaatsen.

Het bijschrift leidde meteen tot datinggeruchten. "Mijn MJ, heb de gelukkigste verjaardagen", schreef de Uncharted-acteur. "Bel me maar als je wakker bent xxx." Begin 2022 raakten fans het kwijt toen Tom een foto van Zendaya van de CFDA Fashion Awards plaatste, met het onderschrift: "aaa stop it ?. Een ongelooflijke prestatie voor de meest ongelooflijke persoon. Gefeliciteerd @zendaya en @luxurylaw, jullie verdienen dit allemaal." Daarna werden ze samen gefotografeerd tijdens een Rangers-wedstrijd, samen met Euphoria-ster, Hunter Schafer en de jongere broer van Tom. Ze droegen bijpassende truien met elkaars namen op de achterkant.

In december 2021 zei een bron dat de twee "zich op de beste plek bevinden waar ze nu kunnen zijn" nadat ze hun relatie openbaar hadden gemaakt. De insider beweerde dat het hen "nog sterker en zelfverzekerder maakte in hun relatie", eraan toevoegend dat het paar nog in hun huwelijksreisfase was. "Ze bevinden zich nog steeds in de nieuwe liefdesfase en willen elk moment samen doorbrengen, wat geweldig uitpakt omdat ze zoveel samen hebben gefotografeerd, gereisd en gedrukt", deelden ze. "Hij is dol op haar en zij vindt hem zo slim en grappig. Ze lijken er samen voor de lange termijn in te zitten, al hun vrienden houden van ze samen."

Waarom hielden Zendaya en Tom Holland hun relatie geheim?

In juni 2022 vertelde een bron aan Us Weekly dat Zendaya en Tom allebei hun privacy beschermen. "Ze zijn allebei niet iemand die hun relatie openbaar maakt", zeiden ze.

"Ze zijn privé als het gaat om daten, dus alle foto's die naar buiten komen, zouden gewoon hun werk zijn geweest en niet wetende dat er fotografen in de buurt waren." Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom het goed lijkt te gaan tussen hen. "Zendaya en Tom begonnen als hele goede vrienden en bleven dat een lange tijd voordat het romantisch werd", vervolgde de bron.

De insider voegde eraan toe dat The Avengers-ster en de Emmy-winnaar "heel goed samenwerken omdat hij haar aan het lachen maakt en ze hem echt helpt door de wereld van beroemdheden te leiden." Ze "daagden elkaar uit en houden elkaar in evenwicht."

In november 2021 vertelde Tom, hoewel Tom de naam van zijn partner niet noemde, aan Total Film dat hij "heel gelukkig en verliefd" was. Hij had het ook over zijn wens om in de nabije toekomst van het netwerk af te gaan. "Misschien ga ik twee jaar timmerman worden, neem een grote pauze en kom terug", vertelde hij aan de publicatie."Of misschien kom ik niet terug. Misschien ga ik weg en ga trouwen en kinderen krijgen, en voor de rest van mijn leven verdwijnen."

Hebben Zendaya en Tom Holland echt samen een huis gekocht?

In februari 2022 maakte Tom het record recht over de geruchten dat hij en Zendaya in het geheim samen een huis kochten.

"Ik heb zoveel mensen gehad die me opbellen omdat ik blijkbaar een nieuw huis in Zuid-Londen heb gekocht. Wat helemaal niet klopt", zei de acteur tijdens een optreden op Live with Kelly and Ryan. "Ik heb geen nieuw huis gekocht!" De Cherry-ster grapte ook: "Ik had zoiets van, 'Wauw! Wat ik verras! Ik vraag me af wanneer ik de sleutels zal krijgen.'" Toen Ryan hem vroeg wat de geruchten zou kunnen hebben aangewakkerd, antwoordde Tom: "Ik weet het niet weet! Ik weet het echt niet."

Aanbevolen: