Twitter begint gerucht dat Chris Evans en Selena Gomez aan het daten zijn

Twitter begint gerucht dat Chris Evans en Selena Gomez aan het daten zijn
Twitter begint gerucht dat Chris Evans en Selena Gomez aan het daten zijn
Anonim

Fans van Chris Evans en Selena Gomez werden deze donderdagochtend wakker met een traktatie toen de twee sterren trending waren op Twitter voor dating.

Maar is het waar? Twitter lijkt er zeker zo over te denken. En zelfs als deze geruchten onbevestigd blijven, zijn Evans en Gomez in de ogen van sociale media al het nieuwste 'celebrity power couple' van Hollywood.

Chris Evans begon trending op Twitter nadat een TikTok-video beweerde dat het paar een item was dat in minder dan 24 uur meer dan 1,3 miljoen views had. Fans verlieten het commentaargedeelte en namen hun discussies mee naar Twitter, waar de geruchten echt van start gingen, met Selena Gomez snel daarna trending.

Het lijkt erop dat Evans zelf verantwoordelijk is voor deze vlaag van aandacht, aangezien de Captain America-ster de Only Murders In The Building-actrice vorige week op Instagram volgde. Terwijl Gomez, 29, de 40-jarige acteur nog moet volgen op het platform, heeft ze in het verleden bekend gemaakt over een geheime verliefdheid die ze koesterde op de Marvel-alumni. "Is hij niet schattig?" ze vroeg Watch What Happens Live presentator Andy Cohen in 2015.

Sommigen dachten dat Evans de zangeres 'Rare' misschien op Instagram volgde omdat ze gaan samenwerken. Maar geruchten dat de twee aan een project werkten nadat ze vorige week dezelfde studio verlieten, lijken precies dat te zijn - geruchten. Fans met arendsogen hebben erop gewezen dat de vermeende foto's van Gomez daadwerkelijk in 2019 zijn genomen, en het valse verhaal heeft ertoe geleid dat de roddels in de eerste plaats begonnen.

Maar dat weerhoudt fans er niet van om te speculeren over het potentiële koppel, en het lijkt erop dat iedereen iets aardigs te zeggen heeft.

"Als Selena Gomez echt met Chris Evans aan het daten is, geeft dat me zoveel hoop om van giftige jongens naar een D MAN te gaan", schreef een geïnspireerde fan. "Dag 20 met Chris Evans en Selena Gomez, ik ben hier meer aan toegewijd dan aan iets anders", voegde een ander eraan toe.

Een fan wees erop dat een paar dagen nadat Gomez zei dat ze een hekel heeft aan wandelen, Evans een Instagram-verhaal plaatste dat hij wandelde met zijn hond. "Waarom haat het universum mij?" zij vroegen. "Ik heb letterlijk nog nooit toevalligheden tussen hun berichten gezien, maar zodra hij haar volgde, blijven mijn hersenen verbindingen maken. Ik word gek."

Ze waren niet de enige fans die verstrikt raakten in de geruchtenmolen. "Ik check zo nu en dan Twitter en Google voor een bevestiging over het daten van Chris Evans en Selena Gomez. Help!!" schreef een overweldigde supporter, terwijl anderen nog steeds denken dat we Lizzo moeten checken, wiens hart op zijn eigen manier voor Chris Evans klopt.

We hopen dat deze relatie evenveel betekent als iedereen, maar zo niet, dan is er altijd nog photoshop.

Aanbevolen: