8 Verrassende feiten over Victoria Beckham, we wedden dat je het niet wist

Inhoudsopgave:

8 Verrassende feiten over Victoria Beckham, we wedden dat je het niet wist
8 Verrassende feiten over Victoria Beckham, we wedden dat je het niet wist
Anonim

Iedereen kent Victoria Beckham als de andere helft van de beroemde voetbalster David Beckham. Ze behoort nu tot de prominente Beckham-familie die tot de beroemdste en meest besproken families in de entertainmentindustrie behoort. Ze had ook een succesvolle carrière met de bijnaam Posh als lid van de iconische groep Spice Girls, voorafgaand aan haar huwelijk met de voetballer. Maar voordat ze vandaag een luxueus en chic leven had, had ze op zijn zachtst gezegd een behoorlijk interessant leven. Bekijk deze weinig bekende feiten over Victoria Beckham die je misschien zullen verbazen.

9 Ze was eerder verloofd

Iedereen weet dat Victoria Beckham getrouwd is met de Engelse oud-voetballer David Beckham. Niet iedereen weet echter dat ze, voordat ze met de knappe voetballer trouwde, met iemand verloofd was. Ze was eerder verloofd met iemand die Mark Wood heette, maar hij behandelde haar niet goed, dus hun verloving eindigde niet in een huwelijk. Ze was toen erg blij dat ze een vriendje had, maar niemand in haar groep, Spice Girls, mocht de man. Gedurende de tijd dat de groep zou repeteren, woonde Wood bij de ouders van Victoria en droeg hij eigenlijk niet veel bij aan hun relatie.

8 Coco inspireerde haar om te dansen

Victoria Beckham begon te dromen over beroemd worden nadat haar moeder haar en haar zus meenam om de film Fame te kijken in 1982. Op dat moment was ze pas 8 jaar oud, maar terwijl ze naar de film keek, had ze een lichtje bulb moment waarop ze besefte wat ze wilde doen met haar leven. Zo wilde ze Coco worden die gracieus danste.

7 Acne is een van haar grootste problemen

Victoria had haar hele leven last van ernstige acne. Zelfs vandaag denkt ze nog steeds dat ze vlekken in haar gezicht heeft die iedereen kent als acne. Haar gevoel van eigenwaarde bereikte een dieptepunt vanwege haar acne, en het was een van de redenen waarom ze typisch stil was en een eenling werd tijdens haar jeugd. Ze gaf toe tonnen make-up op te doen als dekmantel voor haar vlekken als tiener.

6 Haar eerste optreden was een hoofdrol in een musical getiteld Bertie

Nadat ze was afgestudeerd aan de prestigieuze dansschool Laine, begon ze audities te doen. Veel van haar klasgenoten die ook afstudeerden, gingen zingen of dansen op sommige cruiseschepen, wat de typische droom van hen is, omdat ze kunnen reizen met alle betaalde kosten, en ze kunnen vrijwel andere dingen doen als ze niet optreden. Victoria droomde echter groots, ze wilde veel meer en dit leverde haar een rol op in de gloednieuwe muziek genaamd Bertie, die was gebaseerd op het leven van Vesta Tilley.

5 Ze zat vroeger in een andere band

Voordat ze deel uitmaakte van de iconische meidengroep Spice Girls, was ze lid van de groep genaamd Persuasion. De groep bestaat uit drie meisjes en twee jongens, en ze zongen meestal wat discoachtige liedjes in pubs. Toen ze nog bij de groep was, zag ze een kleine advertentie voor een andere band waarin staat dat ze op zoek zijn naar iemand die kan dansen en zingen en die tussen 18 en 23 jaar oud is. Ze ging auditie doen en zoals het beroemde gezegde luidt, de rust is geschiedenis.

4 heeft veel rare banen gehad

Voordat ze eindelijk haar grootste doorbraak had als een van de leden van Spice Girls, moest ze, net als wij allemaal, dagbanen hebben. Een van haar kanten op dat moment is een promomodel voor de nationale krant The Daily Mirror. Ze zei dat het een bimbo-werk was vanwege de outfit die ze op dat moment moesten dragen, een klein T-shirt en een strakke broek gecombineerd met laarzen. Hoewel ze het een benedengemiddelde baan vond, vond ze het toch haar mooiste baan. Ze neemt haar zus mee en ze deelden hemden en pennen uit. Ze werkte ook in het warenhuis bij de parfumbalie. Ze voegde eraan toe dat ze altijd aardig is voor vrouwen die parfummonsters uitdelen, omdat ze precies weet hoe ze zich voelen als ze zich haar tijd herinnert toen ze zich in dezelfde positie bevond.

3 Ze kwam veel aan tijdens haar tienerjaren

Tijdens haar tienerjaren gaf Victoria toe dat ze veel was aangekomen en niemand wist waarom. Haar moeder noemde ze vroeger haar puppyvet, maar ze ontdekten dat ze polycysteuze eierstokken had. Dit betekende dat ze veel kleine cysten rond haar eierstokken had en daardoor; er was een soort hormonaal effect op haar lichaam dat het extra gewicht veroorzaakte. Toen ze bij de groep kwam, was het haar Spice Girl-bandgenoot Geri die haar aanmoedigde om groenten te gaan eten en sterren te rennen om het extra gewicht te verliezen.

2 Ze werd ooit bestempeld als de 'slechtst geklede' beroemdheid

Vandaag de dag staat Victoria bekend om haar adembenemende modestijl. Ze heeft zelfs met vooraanstaande ontwerpers samengewerkt om haar eigen modestukken te maken. Ze werkte samen met denimlabel Rock en Republic om haar brillenlijn te lanceren, en ze werd in het verleden ook het gezicht van de Marc Jacobs-campagne. Ondanks al haar credits voor modestijlen, werd ze in 2007 echter een van de slechtst geklede beroemdheden op de beruchte lijst van Mr. Blackwell.

Aanbevolen: