Stranger Things'-fans merken vreemde overeenkomsten op over de slachtoffers in Hawkins

Inhoudsopgave:

Stranger Things'-fans merken vreemde overeenkomsten op over de slachtoffers in Hawkins
Stranger Things'-fans merken vreemde overeenkomsten op over de slachtoffers in Hawkins
Anonim

Er zijn genoeg redenen om bij Hawkins weg te blijven. Van het risico om vast te komen te zitten in de Upside Down tot gecontroleerd te worden door de Mind Flayer, het begint allemaal in Stranger Things, dat een explosief einde zag aan zijn derde seizoen.

Fans zijn verloren gegaan zonder de show, die drie jaar heeft geduurd om het vierde seizoen te maken en aan te kondigen, waarvan castlid Finn Wolfhard van Stranger Things zei dat het "gemakkelijk het engste en donkerste" seizoen tot nu toe is.

Deel één van Stranger Things 4 zal op 27 mei 2022 op Netflix worden gestreamd, met deel twee op 1 juli.

Stranger Things begon met Will Byers, een 12-jarige jongen, die een wezen uit de Ondersteboven ontmoette en op mysterieuze wijze verdween.

Zijn drie vrienden, Mike, Dustin en Lucas, gaan op zoek naar hem en ontmoeten in plaats daarvan Elf, een meisje met opmerkelijke krachten, en het wordt al snel duidelijk dat zij de enige is die de kracht van de Demogorgon kan evenaren en red Hawkins van de gruwel waarin hij momenteel leeft.

Het verhaal speelt zich af in november 1983 in het fictieve stadje Hawkins in Indiana en volgt de jeugd van Mike, Eleven, Dustin, Lucas en andere tieners die in de mix zijn gegooid en per ongeluk helden zijn geworden.

Slachtoffers in 'Stranger Things' hebben een vreemde gelijkenis

Maar helaas heeft niet iedereen die de Demogorgon of de Mind Flayer heeft ontmoet het overleefd, een van de treurigste sterfgevallen was dat Bob Newby werd vermoord door Demodogs toen hij slechts enkele centimeters verwijderd was van vrijheid.

Het blijkt dat een fan met arendsogen iets heeft gezien over de andere slachtoffers in Hawkins en naar Reddit is gegaan om iedereen te waarschuwen: blijf uit de buurt van Hawkins als je voornaam begint met "B"!

Bob Newby is niet het enige ongelukkige slachtoffer van de verschrikkingen die verborgen zijn in Hawkins wiens naam begint met "B". Er is ook Benny Hammond, die werd neergeschoten door overheidsagenten.

Dan is er Barb Holland, die werd gedood door de Demogorgon in het eerste seizoen, Bruce Lowe, die werd overgenomen door de Mind Flayer en doodgeknuppeld met een brandblusser door Nancy Wheeler, en tot slot, Billy Hargrove, die erin slaagde om op tijd te ontsnappen aan de controle van de Mind Flayer om zichzelf op te offeren voor Elf.

"Voordat iemand het had over Eleven's tante, Becky Ives," zei de Redditor die dit vreemde patroon opmerkte, "vergeet niet dat ze in Bloomington woont."

"Bescherm Beve Harrington koste wat kost", grapte een Redditor.

"En zijn beste vriend Bustin ook!" een ander antwoordde. "Mijn naam begint met een B… slok", merkte een Redditor op.

"Wie is de volgende op onze lijst met b's, " vroeg een andere Redditor.

Kunnen we meer monsters verwachten in seizoen 4 van 'Stranger Things'?

Stranger Things 4-trailers hebben al een nieuwe baas geplaagd, een wezen genaamd Vecna, waarvan de makers van de show (de gebroeders Duffer) zeiden dat het geïnspireerd was door iconische horrorfiguren zoals Pinhead, Freddie Krueger en Pennywise.

Robert Englund, de acteur die Freddie Krueger speelde, zal ook een terugkerende rol hebben, maar het is niet bekend in hoeveel afleveringen hij te zien zal zijn.

Weten dat zo'n horrorpictogram in Stranger Things 4 zal zijn, is een enge gedachte, maar fans kunnen troost putten uit de wetenschap dat ze hun favoriete personages binnenkort weer zullen zien, waaronder Elf, waarvan fans dachten dat het eruitzag als een mini Joyce in een seizoen 4 sneak peek.

Een ander nieuw wezen dat bedrieglijk eng klinkt, zijn de Demo-Bats. Het blijkt dat ze veel gevaarlijker en angstaanjagender zijn dan ze klinken.

"Misschien is één van hen alleen niet erg gevaarlijk, maar als er honderden en honderden tegelijk naar je toe komen, zijn ze heel, heel dodelijk," vertelde Matt Duffer aan IGN, "en zij ook het vermogen hebben om als spionnen op te treden, zodat je er misschien niet eens een in de boom ziet, en het je bespioneert, en dan plotseling, omdat alles een bijenkorf is in The Upside Down, weet elk monster daar dat je daar bent."

Fans hebben voorspeld wie er als volgende zal sterven in 'Stranger Things'

Het is veilig om te zeggen dat fans van Stranger Things hoogstwaarschijnlijk diepbedroefd zullen raken na het bekijken van de langverwachte serie, en de Reddit "B" -theorie zal niet genoeg zijn om de favoriete personages van fans veilig te houden. Fans zijn al weer naar Reddit gegaan om te voorspellen wie de volgende zal zijn in Stranger Things.

"Elf zullen sterven om de show te beëindigen", heeft een Redditor voorspeld. "Ik wil niet dat het gebeurt, maar dat is mijn voorspelling."

One Redditor heeft slim uitgesplitst welke van de hoofdcast waarschijnlijk het veiligst was van een sterfscène en waarom, waardoor ze drie namen overhielden die konden worden gebruikt om de harten van oude fans te trekken: "Uiteindelijk is het zou eindigen met Steve, Dustin & Nancy, "voorspelde de Redditor.

"Will, Joyce, Eleven, Mike en Hopper hebben immuniteit. Will heeft al genoeg meegemaakt, ze zouden de dood van Hopper niet faken om hem later echt te vermoorden, Elf is te belangrijk voor het complot, en Finn en Winona zijn IRL te populair om van de cast te verliezen", verklaarde een Redditor zelfverzekerd."Iemand anders? Eerlijk spel."

Als seizoen 4 het donkerste seizoen tot nu toe is, zoals beloofd, dan zullen fans zeker een aantal gruwelijke sterfgevallen verwachten door toedoen van een opwindende maar angstaanjagende nieuwe schurk. Er zouden ook nieuwe karakters moeten worden geïntroduceerd - laten we hopen dat geen van hen een naam heeft die begint met "B".

Aanbevolen: