Het was op dit moment dat Angelina Jolie besefte dat ze geen actrice wilde zijn

Inhoudsopgave:

Het was op dit moment dat Angelina Jolie besefte dat ze geen actrice wilde zijn
Het was op dit moment dat Angelina Jolie besefte dat ze geen actrice wilde zijn
Anonim

Angelina Jolie is een van de meest krachtige en herkenbare gezichten in Hollywood.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het vak heeft de moeder van zes meer dan zestig professionele credits, waaronder zes als regisseur.

Met zo'n ongelooflijk natuurlijk talent is het moeilijk te geloven dat Jolie nooit actrice wilde worden.

Angelina Jolie's overleden moeder 'stoot' haar in de schijnwerpers

In 2015 bekende de 47-jarige actrice aan Interview Magazine dat ze nooit echt actrice wilde worden. In feite was het haar moeder, Marcheline Bertrand, die haar een carrière in de entertainmentindustrie 'duwde'.

“Mijn moeder wilde altijd dat ik acteur werd. En ik begon jong naar het theater te gaan en audities te doen. Ik realiseerde me pas ongeveer vijf jaar geleden dat ik eigenlijk geen acteur wilde worden. Ik ben een zeer privépersoon. Ik ga niet veel uit. Ik ben thuis met kinderen. Ik ga naar werk. Ik hou er niet echt van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, daarom vind ik het leuker om achter de camera te staan, 'onthulde Jolie.

Bertrand, die in 2007 op 56-jarige leeftijd stierf na een gevecht met eierstokkanker, gaf haar droom om actrice te worden op om zich te concentreren op het moederschap. In een stuk dat ze schreef voor The New York Times, legde Jolie uit hoe de affaire van haar acteur, vader Jon Voight, leidde tot de ineenstorting van hun familie-eenheid. "Toen mijn vader een affaire had, veranderde het haar leven. Het zette haar droom van een gezinsleven in vuur en vlam. Maar ze hield er nog steeds van om moeder te zijn," schreef Jolie.

"Haar dromen om acteur te worden vervaagden toen ze op 26-jarige leeftijd twee kinderen opvoedde met een beroemde ex die een lange schaduw op haar leven zou werpen", voegde de Academy Award-winnaar eraan toe."Na haar dood vond ik een video waarin ze acteerde in een korte film. Ze was goed. Het was allemaal mogelijk voor haar."

Angelina Jolie was betrokken bij openbare driehoek met Brad Pitt en Jennifer Aniston

Ondanks dat ze zichzelf beschreef als een "privépersoon. Angelina Jolie was in 2005 betrokken bij een zeer openbaar schandaal. De actrice werd beschuldigd van het veroorzaken van de scheiding van Brad Pitt en Jennifer Aniston in oktober 2005. Jolie gaf toe dat ze in liefde met Pitt tijdens de opnames van Mr. & Mrs. Smith, maar ze ontkende heftig beschuldigingen van een affaire en zei: "Intiem zijn met een getrouwde man, terwijl mijn eigen vader mijn moeder bedroog, is niet iets dat ik zou kunnen vergeven. Ik zou 's ochtends niet naar mezelf kunnen kijken als ik dat deed. Ik zou me niet aangetrokken voelen tot een man die zijn vrouw zou bedriegen." Noch Jolie noch Pitt zouden publiekelijk commentaar geven op de aard van hun relatie tot januari 2006, toen ze bevestigde dat ze hun eerste kind samen verwachtten.

Tijdens hun 12-jarige relatie werden Angelina Jolie en Brad Pitt door de wereldwijde media "Brangelina" genoemd. Hun gezin groeide uit tot zes kinderen, van wie er drie werden geadopteerd. Maddox, Pax, Zahara, die zijn geadopteerd, en biologische kinderen Shiloh en de tweeling Knox en Vivienne. Het gouden Hollywood-paar kondigde hun verloving aan in april 2012 en trouwde op 23 augustus 2014 op hun landgoed Château Miraval in Correns, Frankrijk. Hun kinderen dienden als ringdragers op de bruiloft en hielpen bij het illustreren van Jolie's trouwjurk met hun tekeningen. Maar helaas, na twee jaar huwelijk, scheidde het paar op 15 september 2016. Hun scheiding werd op 12 april 2019 afgerond.

Angelina Jolie onthulde dat ze een gen had dat haar risico op kanker verhoogde

In 2013 won Jolie publieke steun nadat ze had aangekondigd dat ze een dubbele borstamputatie had ondergaan om haar kansen op het krijgen van borstkanker te verkleinen. De Hollywood A-Lister kreeg van artsen te horen dat ze een risico van 87 procent had om borstkanker te krijgen als gevolg van een defect BRCA1-gen. Haar moeder, Marcheline Bertrand, had borstkanker en stierf aan eierstokkanker, terwijl haar grootmoeder ook stierf aan dezelfde soort kanker.

Jolie schreef over de ervaring voor de New York Times en onthulde dapper dat ze de keuze had gemaakt om een operatie voor haar familie te ondergaan.

"Toen ik eenmaal wist dat dit mijn realiteit was, besloot ik proactief te zijn en het risico zo veel mogelijk te minimaliseren," zei ze. Twee jaar later werden haar eierstokken en eileiders verwijderd als preventieve maatregel tegen kanker.

Aanbevolen: