Kristen Stewart zei ooit dat Jennifer Aniston alleen populair was "vanwege Angelina Jolie"

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart zei ooit dat Jennifer Aniston alleen populair was "vanwege Angelina Jolie"
Kristen Stewart zei ooit dat Jennifer Aniston alleen populair was "vanwege Angelina Jolie"
Anonim

Hoewel Jennifer Aniston een enorme favoriet is bij fans, is ze niet immuun voor haat en kritiek, samen met ongemakkelijke momenten. We hebben in het verleden een paar van haar ongemakkelijke momenten live op tv gezien, zoals de tijd dat David Letterman niet stopte met haar vragen te stellen over haar persoonlijke leven, ondanks het feit dat ze de vraag tijdens het interview bleef negeren.

Aniston heeft in het verleden ook te maken gehad met haat van mensen als Bill O'Reilly, die de motieven van Aniston tijdens bepaalde films in twijfel trok. Zoals we zullen onthullen, was dat niet de eerste keer, en het zal ook niet de laatste keer zijn dat de 'Friends'-ster in de schaduw staat van anderen in het bedrijf.

In 2013 besloot Kristen Stewart tegen Aniston in te gaan, haar carrière en de redenen voor haar populariteit op de spits drijven. Opgemerkt moet worden dat veel van Stewarts woorden speculatie zijn en dat Jen nooit een antwoord zou geven.

Kristen Stewart ging in het verleden op een paar beroemdheden af

Kristen Stewart die andere celebs beledigde, heeft in het verleden in een paar gevallen plaatsgevonden. Een van haar doelwitten zou ook Jennifer Lawrence zijn, aangezien beide sterren begin 2010 de beste waren.

Volgens Superhero Era wordt gezegd dat Kristen niet al te blij was toen Lawrence een Golden Globe Award mee naar huis nam.

"Het heeft [Kristen] echt geraakt om Jennifer aanbeden te zien worden op de rode loper, een Golden Globe te winnen en genomineerd te worden voor Oscars."

Bovendien was Stewart in het verleden erg overbezorgd in sommige van haar rollen, waaronder haar tijd als Bella in 'Twilight'. De ster zelf onthulde dat als iemand het personage scheurde, ze tegen hen zou vechten.

"Ik voel me erg beschermend voor Bella", herinnert de acteur zich. "Ik heb het gevoel dat ze zowel van mij is als van Stephenie Meyer, die de boeken heeft geschreven. Als iemand zegt dat ze oppervlakkig of dom is, ben ik er klaar voor om te vechten. Ik weet dat dit een geweldig personage en een geweldige rol is."

Stewart zou nog een prik nemen, deze keer bij Jennifer Aniston, hoewel ze in werkelijkheid verre van de eerste celeb was die een kans maakte op de 'Friends'-ster.

Jennifer Aniston had onderweg een paar vetes van beroemdheden

Hoewel ze door de meesten een geliefde Hollywood-ster is, hebben een paar beroemdheden in het verleden foto's gemaakt bij Aniston. Dat omvat onder meer Piers Morgan, John Mayer, Jay Mohr, Elisabetta Canalis, Rupert Everett, Perez Hilton en nog een paar namen.

Bill O'Reilly zou Aniston ook op scherp zetten voor het verheerlijken van het alleenstaande moederschap in de film 'The Switch'.

"Ze stuurt een bericht naar 12-jarigen en 13-jarigen dat 'Hé, je hebt geen man nodig. Je hebt geen vader nodig.' Dat is destructief voor onze samenleving", zei hij op 'O'Reilly Factor'.

Deze keer zou Aniston de opmerkingen niet laten verschuiven. Ze klapte terug tijdens een interview op 'Good Morning America'.

"Ik had eigenlijk nooit gedacht dat mijn naam en die naam ooit in één zin zouden staan," zei ze.

"Mensen zeggen de hele tijd dingen over mij en je zegt gewoon 'wat dan ook', maar dit ging niet alleen over mij, het ging over het beledigen van vrouwen die dit alleen doen," zei ze. "Mijn moeder was vrijgezel… het begint niet altijd zo, maar het gebeurt wel eens."

Aniston zou in 2013 met meer haat te maken krijgen, hoewel ze deze keer niet reageerde op de vermeende opmerkingen van Stewart.

Kristen Stewart schoot een serieuze schaduw Aniston's Way en beweerde in 2013 dat ze alleen populair is vanwege Angelina Jolie

We weten echt niet hoe nauwkeurig dit is, aangezien het "volgens bronnen" is, maar het woord op straat is dat Stewart Aniston in een paar verschillende gevallen in de schaduw stelde. Onder haar tirades, onder meer het aanhalen van Jen's populariteit vanwege haar vete met Angelina Jolie.

"Jen zou tegenwoordig niet zo beroemd zijn" als het niet om haar bittere rivaliteit met Angelina was, " werd Stewart betrapt toen hij zei.

Bovendien suggereert speculatie dat de actrice zich afvroeg waarom Aniston zo populair was en altijd in de krantenkoppen stond.

"De actrice kan niet begrijpen waarom Jen erin slaagt om elke keer de krantenkoppen te halen met heel weinig moeite. Ze is niet zo getalenteerd als actrice, en ook niet de mooiste."

Een paar harde woorden die misschien een beetje te ver gaan. In werkelijkheid zullen we nooit echt weten hoe nauwkeurig die woorden zijn. Het leek Aniston niet te storen, omdat ze in 2013 nooit iets vermeldde met betrekking tot de haat van Stewart. Hoewel Jen wel onthulde dat ze regelmatig haat ontvangt van haar leeftijdsgenoten en dat het echt niets nieuws is.

Aanbevolen: