Amber Heard bewondert Angelina's carrière, maar wat heeft Jolie gezegd over de ex van haar vriend?

Inhoudsopgave:

Amber Heard bewondert Angelina's carrière, maar wat heeft Jolie gezegd over de ex van haar vriend?
Amber Heard bewondert Angelina's carrière, maar wat heeft Jolie gezegd over de ex van haar vriend?
Anonim

Amber Heard is consequent in het nieuws geweest vanwege haar veel gepubliceerde en veel gevolgde proces wegens laster tegen ex-man Johnny Depp. Heard komt over het algemeen over als de slechterik in dit verhaal als haar verleden, en haar relatie met Depp blijft in het nieuws.

Voordat ze met Johnny Depp trouwde, had Amber Heard haar zinnen gezet op een succesvolle Hollywood-actrice met een indrukwekkende carrière. Dat lijkt niet meer op haar pad te zijn, maar op een gegeven moment probeerde Heard de carrière na te streven van een actrice die ze bewondert: Angelina Jolie. Jolie is een van de meest bekende en geprezen actrices van de afgelopen generaties.

Toch is Jolie niet immuun voor haar eigen relatiedrama en heeft ze al geruime tijd een openbare scheiding met Brad Pitt. Zowel Heard als Jolie staan nu op gespannen voet met twee van Hollywoods meest gerespecteerde hoofdrolspelers, die ooit van hen hielden, en als je het Jolie zou vragen, zou ze zeggen dat dat alles is wat ze gemeen hebben.

Amber Heard bewonderde Angelina Jolie jarenlang

Toen ze een opkomende jonge actrice was, zag Heard Jolie als haar acteeridool en wilde ze een carrière als die van haar hebben. In een interview in 2013 voor Vanity Fair sprak Heard openhartig over haar bewondering voor Angelina.

Op de vraag van welke acteur of actrice ze echt "hield" van wat ze aan het doen waren, antwoordde Heard snel Angelina Jolie.

Angelina Jolie heeft zeker een carrière gehad om te bewonderen voor veel jonge actrices die op zoek zijn naar hun grote doorbraak. Jolie won al vroeg in haar carrière een Academy Award en bleef belangrijke rollen boeken en is ook een succesvolle producer.

Wat Heard betreft, op dit punt in haar carrière had ze een paar rollen veiliggesteld in films als Pineapple Express en The Joneses. Ze zou al snel worden gecast in The Rum Diary, waar ze Johnny Depp zou ontmoeten op de set in 2010.

Deze ontmoeting zou hun beider leven veranderen, omdat ze verliefd zouden worden en uiteindelijk met elkaar in de rechtszaal zouden vechten en de donkerste delen van hun relatie met de wereld zouden beschrijven.

Angelina Jolie en Johnny Depp waren vrienden

De twee acteurs draaiden rond dezelfde cirkels in de beroemde acteerwereld en zijn al heel lang vrienden. Ze speelden samen in de spionagefilm The Tourist uit 2010, en Jolie zou Depp naar verluidt hebben gewaarschuwd niet met Amber Heard te trouwen.

Jolie heeft Heard misschien nooit gemogen en was niet zo zeker van Depps huwelijk. Er gaan ook al jaren geruchten dat Jolie een af en toe verliefdheid op Depp heeft gehad, wat haar mening hierover mogelijk heeft beïnvloed. Of Jolie echt met Depp heeft gepraat over zijn relatie met Heard, staat ter discussie, maar het is al bijna tien jaar een verhaal.

We weten allemaal dat Depp zijn vriend negeerde en inderdaad met Amber Heard trouwde. Nu het drama van de echtscheiding en de rechtszaak achter de rug zijn, plaatst Depp de laatste tijd meer op Instagram.

Hij volgt verschillende spraakmakende actrices, maar zijn oude vriendin Angelina Jolie nog niet. Depp volgt onder meer Gal Gadot, Jennifer Aniston en Vanessa Hudgens. Het is onduidelijk of de twee nog steeds vrienden zijn of niet.

Plus, wat voor verliefdheid er ook was, het lijkt erop dat Angelina tegenwoordig met niemand vonken heeft. Wie weet wat er nog gaat komen!

Wat volgt er voor Amber?

Hoewel haar ex-man zich onopvallend heeft gehouden, heeft Heard een paar interviews gedaan sinds het proces eindigde. Het lijdt geen twijfel dat Heard op de lange termijn een carrière-effect zal hebben. In de rechtbank van de publieke opinie was zij de duidelijke verliezer. Volgens haar IMDB-profiel heeft Heard slechts twee aankomende acteerrollen. Ze herneemt haar rol als Mera in het vervolg op Aquaman en speelt de hoofdrol in een low-budget film genaamd In The Fire.

Heard is ook van plan in beroep te gaan tegen de beslissing van de rechtbank en de zaak van laster opnieuw voor de rechter te brengen. Haar advocaten moeten nog een motie indienen. Depp van zijn kant is met zijn band in Europa aan het touren en wil dit allemaal achter zich laten. Depp is gecast als Louis XV in de aankomende film Jeanne du Barry.

Heard is misschien op zoek naar meer acteerrollen vanwege het geld dat ze Depp nu schuldig is, maar ze zal geen gunsten vragen aan Angelina Jolie.

Natuurlijk hebben de twee vrouwen misschien meer gemeen dan Angelina zou willen toegeven; Brad Pitt beschuldigt zijn ex ervan zijn reputatie te verpesten. Het scenario loopt duidelijk parallel met Johnny's problemen met Amber, maar de tijd zal leren of dat gerucht waar is.

Aanbevolen: