Selling Sunset: Chelsea wordt de nieuwste agent van Oppenheim Group

Inhoudsopgave:

Selling Sunset: Chelsea wordt de nieuwste agent van Oppenheim Group
Selling Sunset: Chelsea wordt de nieuwste agent van Oppenheim Group
Anonim

In aflevering 7 van het vijfde seizoen van Selling Sunsetzijn de agenten van de Oppenheim Group druk bezig hun klanten te helpen bij het vinden van de perfecte woning. Mary's notering op Franklin Avenue brengt de klanten van Heather, Davina en Vanessa binnen, evenals een klant van Chelsea's rolodex. Buiten het medeweten van de groep had Chelsea Jason een koper voor het onroerend goed beloofd in ruil voor een baan bij de makelaardij.

De dames op kantoor proberen nog steeds een gevoel te krijgen voor Chelsea, nu Heather haar voor het eerst ontmoet tijdens het open huis. Heather's vastberadenheid is dat, hoewel Chelsea's eerste indruk indrukwekkend was, ze aarzelt om haar op haar hoede te laten zijn met iemand die haar relatie met Christine koestert.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Selling Sunset seizoen 5, aflevering 7: 'It's Getting Personal'

Christine's opmerkingen blijven golven maken

Davina en Christine gaan zitten om bij te praten en wat cupcakes te delen bij Magnolia Bakery, waar Davina Christine confronteert met het feit dat ze Amanza heeft verteld dat Davina er alles aan zal doen om aardig gevonden te worden. Terwijl Christine haar gevoelens voor de camera's toegeeft, verzekert ze Davina dat ze "het helemaal niet op die toon tegen Amanza heeft gezegd."

Christine probeert af te wenden terwijl Davina zoekt naar een antwoord op de vraag waarom Christine zoiets zou kunnen zeggen. Ze beweert vervolgens dat ze de opmerking in Davina's gezicht heeft gemaakt, hoewel Davina toegeeft dat als dat het geval zou zijn, ze niet zo verbaasd zou zijn. Christine beweert dat Amanza hun gesprek niet had moeten onthullen, terwijl Davina vasthoudt dat Christine "het gewoon niet had moeten zeggen." Het lijkt erop dat er weer een brug in brand staat voor Christine.

Zonsondergang Davina en Christine verkopen
Zonsondergang Davina en Christine verkopen

Mary gaat naar het huis van Chrishell voor wat vleeswaren en wijn, waar Chrishell vertelt hoe goed haar ontmoeting met Jasons moeder verliep. Fans zijn echter sceptisch over haar mening toen zijn moeder vroeg naar de gedachten van het paar over kinderen. Hoewel Chrishell er zeker van is dat ze moeder wil worden, lijkt Jasons mening te wankelen.

'Selling Sunset'-sterren Chrishell Stause en Jason Oppenheim
'Selling Sunset'-sterren Chrishell Stause en Jason Oppenheim

Net zoals alle andere gesprekken lijken te gaan, wordt Christine het onderwerp van gesprek. Mary vertelt Chrishell dat ze met Christine heeft gesproken over haar gedrag en haar heeft gesmeekt om haar houding en de manier waarop ze de andere agenten behandelt te veranderen.

Ze onthult vervolgens aan Chrishell dat Christine in het openbaar had gezegd dat Chrishell alleen vermeldingen krijgt omdat ze de baas aan het neuken is. Chrishell klapt terug en bewerkt de frasering om te zeggen dat ze gelukkig is, de baas neukt, en dat het haar harde werk is in plaats van haar relatie met Jason die haar vermeldingen heeft verdiend. Hoewel ze Jason niet op de tenen wil trappen, zegt Chrishell dat ze vindt dat Christines plaats bij de Oppenheim Group opnieuw moet worden geëvalueerd, en Mary is het daarmee eens.

Maya onthult schokkend nieuws over haar status bij de makelaardij

Terwijl ze de Oppenheim-groep binnenlopen als twee uitgedoste Barbie-poppen, trekken Christine en Chelsea de aandacht van de kamer. Chelsea kijkt Jason aan en zegt: "Ik zei toch dat ik je een koper zou brengen", verwijzend naar Mary's eigendom op Franklin Avenue. Ze onthult dat haar cliënt een volledig contant bod heeft gedaan, $ 30.000 meer dan gevraagd, een sluiting van 2 weken en geen onvoorziene omstandigheden.

Christine en Chelsea verkopen zonsondergang
Christine en Chelsea verkopen zonsondergang

Jason stapt naar buiten om met zijn cliënt te praten, maar vanuit de camera lijkt het alsof zijn gesprek wordt gevoerd met de iPhone-camera-app. Als hij terugkeert naar het kantoor, kondigt hij de groep aan: "Ik ben een man van mijn woord, dus ik zou graag willen dat je kennismaakt met het nieuwste lid van de Oppenheim Group." Nogmaals, Mary zegt tegen de camera's dat "er maar zo veel stoelen op kantoor zijn, dus we zullen moeten kijken wie er niet aan hun trekken." Slechts enkele minuten nadat hij is aangenomen, lijkt de nieuwe haai Chelsea wat bloed in het water te creëren.

Maya neemt een gezin mee op een rondleiding door haar gemoderniseerde lijst die Brett haar onder druk heeft gezet om te sluiten. Na de walkthrough geeft de familie blijk van hun interesse en waarschuwt Maya dat ze tegen het einde van de werkdag een bod zullen indienen. In een verrassende bekentenis onthult Maya dat de sluiting van dit huis een mooi afscheidscadeau is. "Ik wil een supervrouw zijn, maar ik kan het niet", zegt de zwangere moeder van twee, "ik moet prioriteiten stellen en het wat rustiger aan doen." Zou de favoriete Israëlische makelaar van Selling Sunset haar twee weken kunnen besteden?

Fans tonen hun niet-aflatende aanbidding voor Maya

Als een van de minst problematische agenten van de makelaardij, heeft Maya bewezen een gestaag positieve invloed op de groep te hebben sinds het begin van de show. Hoewel ze de neiging heeft om wat pit toe te voegen aan het drama dat ontstaat, is ze nooit het middelpunt van een conflict en bewijst ze aan fans dat de work hard, play hard levensstijl mogelijk is.

Mary moet haar nieuwe positie gebruiken om invloed uit te oefenen

Terwijl Mary een glimp heeft opgevangen van gesprekken met de andere agenten over Christine's positie bij de Oppenheim Group, lijkt het erop dat ze voortdurend afhangt van het oordeel van Jason en Brett als de eigenaren van de makelaardij. Gezien de staat van de makelaardij en Mary's nabijheid tot de dames op kantoor, kan het echter aan haar zijn om te beslissen wie blijft en wie gaat. Misschien kan ze een hint nemen van Amanza's She E O-project en haar stiletto's vervangen door haar baaslaarzen.

Bekijk de nieuwste afleveringen van Selling Sunset, alleen op Netflix.

Aanbevolen: