Pete Davidson voegt zichzelf in Blac Chyna Vs. Kardashians-zaak

Inhoudsopgave:

Pete Davidson voegt zichzelf in Blac Chyna Vs. Kardashians-zaak
Pete Davidson voegt zichzelf in Blac Chyna Vs. Kardashians-zaak
Anonim

Pete Davidson liet de wereld weten waar hij staat als het gaat om de rechtszaak van Blac Chyna tegen de Kardashian-familie, aangezien hij dicht bij Kim Kardashian bleef tijdens de slotpleidooien van de zaak.

Verschillende media bevestigen dat de komiek aanwezig was in het gerechtsgebouw naast Kim en haar zussen Khloe Kardashian en Kylie Jenner. Hun moeder, Kris Jenner, verscheen diezelfde dag ook voor de rechtbank.

Pete's acties spreken luider dan woorden in de rechtbank

Volgens Rolling Stone bleef Pete achter in de rechtszaal terwijl Kim naast Khloe op de eerste rij zat. Pete werd later gezien terwijl ze Kim een knuffel en kus gaf toen ze samen de rechtszaal verlieten.

Tot nu toe heeft Pete de lopende rechtszaak niet publiekelijk aan de orde gesteld. Maar de acties van de Saturday Night Live-ster bevestigen dat hij zijn vriendin en haar familie steunt.

Chyna diende de rechtszaak oorspronkelijk in 2016 in na de annulering van haar show Rob & Chyna, die kwam na haar breuk met Rob Kardashian. Het model noemt Kris, Kim, Khloe en Kylie in de rechtszaak en beweert dat de familie haar heeft belasterd en haar contract bij E! om de show te annuleren. Ze eist honderden miljoenen schadevergoeding voor gederfde lonen en toekomstige inkomsten.

Tijdens zijn slotverklaringen betoogde Michael Rhodes, de advocaat van de familie Kardashian-Jenner, dat Blac Chyna verantwoordelijk is voor het stopzetten van de show.

“Het was nooit haar show. Dit is het centrale probleem in dit geval, "legde hij uit. “Ze denkt dat deze show over haar ging. Het was niet haar show. Het was een show over een relatie. Het ging om hen beiden." Hij voegde eraan toe dat de ondergang van de show begon toen de relatie tussen Rob en Chyna te onstabiel werd om door te gaan.

Veel van de Kardashian-Jenner-familieleden en kennissen hebben tot nu toe het standpunt ingenomen, wat heeft geleid tot een verscheidenheid aan beschuldigingen die aan het licht kwamen.

Chyna's verleden met geweld werd verkend tijdens getuigenverklaringen. Rob beweerde dat hij het slachtoffer was van huiselijk geweld in tal van situaties, waaronder een keer dat Chyna een ongeladen pistool op zijn hoofd richtte.

Kris Jenner beweerde eerder dat ze geloofde dat Chyna haar zoon probeerde te vermoorden, en dat ze ook doodsbedreigingen stuurde naar Kylie, die hetzelfde verklaarde. Tijdens haar getuigenis voegde Kylie eraan toe dat Chyna eerder rapper Tyga aanviel met een mes, waardoor hij een litteken achterliet. Tyga ging een aantal jaren met Kylie uit na een relatie met Chyna.

De familiezaak Blac Chyna vs. Kardashian-Jenner loopt nog.

Aanbevolen: