Verschillende hoofdcastleden van 'That 70s Show' verschijnen in Netflix' That 90s Show

Inhoudsopgave:

Verschillende hoofdcastleden van 'That 70s Show' verschijnen in Netflix' That 90s Show
Verschillende hoofdcastleden van 'That 70s Show' verschijnen in Netflix' That 90s Show
Anonim

Nadat de hitserie That '70s Show in 2006 eindigde met acht seizoenen, bleven mensen met vragen en woede achter over de nasleep van de personages. Fans wilden altijd al weten of Eric en Donna getrouwd waren, waarom Hyde en Jackie niet samen zijn beland en wat de echte naam van Fez is.

Nou, Netflix' aankomende spin-off serie That '90s Show zal wat antwoorden geven! Mediabronnen bevestigen nu dat op één na alle centrale castleden hun rol in de show zullen hernemen. In de show zullen Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp, die hun rollen van Red en Kitty Foreman hernemen, in de hoofdrollen. Andere prominente castleden die verschijnen zijn Topher Grace (Eric), Laura Prepon (Donna), Ashton Kutcher (Kelso), Mila Kunis (Jackie) en Wilmer Valderrama (Fez).

Vanaf deze publicatie is het niet bekend hoeveel afleveringen de personages zullen spelen. Velen van hen hebben echter hun opwinding getoond via sociale media. Grace plaatste onlangs een foto waarop hij een Point Place-t-shirt draagt met het bijschrift 'Ja, past nog steeds'. Valderrama deed mee met het plezier en plaatste een video waarin hij een van de outfits van zijn personage aantrok, met het nummer "I Will Survive" op de achtergrond. Net als Grace, voegde de acteur in zijn bijschrift toe: "Yup, past nog steeds."

Het plot voor de komende serie heeft al een belangrijke vraag beantwoord… Soort van

That '90s Show draait om Leia Forman, de dochter van Eric Foreman en Donna Pinciotti. Hierdoor is het waarschijnlijk dat Eric en Donna zijn getrouwd en dat hun dochter is vernoemd naar prinses Leia uit Star Wars, de populaire filmserie waar Eric dol op was. Hoewel het paar wel is getrouwd, leidt dit tot een andere vraag: "Is het paar nog steeds getrouwd?"

De relatie tussen Eric en Donna was een groot deel van That '70s Show totdat Grace de serie verliet na seizoen zeven. Het koppel heeft hun relatie echter nieuw leven ingeblazen in de seriefinale, waar veel fans niet verbaasd over waren. Er werd altijd gedacht dat de personages een eindspel waren, waarbij Donna altijd 'het buurmeisje' werd genoemd. Dus ook al is niet bevestigd dat de twee nog steeds getrouwd zijn, is het waarschijnlijk dat ze dat wel zijn.

Een opmerkelijk castlid zal niet in de serie verschijnen

Helaas zal het favoriete personage Steven Hyde (Danny Masterson) niet in de show verschijnen. Nadat hij in 2017 werd beschuldigd van meerdere verkrachtingen, werd de acteur ontslagen bij The Ranch en gedropt door United Talent Agency. Hierna koos Masterson ervoor om te stoppen met acteren en is sindsdien actief op sociale media.

Hoewel zijn acteerdagen achter hem liggen, is hij zijn voormalige co-sterren blijven steunen, en heeft hij zelfs verjaardagshulde gebracht aan Kutcher en Valderrama. Hij heeft ook steun getoond voor de nieuwe serie in een Instagram-foto en zei: "Dit is letterlijk het meest dope wat ik in tien jaar heb gehoord." Hij bevestigde ook dat dezelfde makers, schrijvers en producenten van de originele show aan boord waren, en dat hij opgewonden is om te kijken en te lachen.

That '90s Show heeft geen releasedatum ontvangen vanaf deze publicatie. Het heeft een bestelling van tien afleveringen gekregen en zal plaatsvinden in de zomer van 1995. Het is niet bekend of de voormalige personages Bob Pinciotti (Don Stark), Randy Pearson (Josh Meyers) en Leo (Tommy Chong) dit ook zullen doen. hun rol weer oppakken. Actrices Lisa Robin Kelly (Laurie Forman) en Tanya Roberts (Midge Pinciotti) zijn inmiddels overleden, maar hun personages kunnen mogelijk worden genoemd.

Aanbevolen: