Tia en Tamera Mowry's verschillende meningen over het maken van 'Twitches 3

Inhoudsopgave:

Tia en Tamera Mowry's verschillende meningen over het maken van 'Twitches 3
Tia en Tamera Mowry's verschillende meningen over het maken van 'Twitches 3
Anonim

Tweelingzussen Tia en Tamera Mowry speelden in een van de meest iconische Halloween-films van Disney Channel: Twitches. Deze franchise gaat de geschiedenis in met alle Halloweentown-films, waaronder de OG-film, Kalabar's Revenge, Halloweentown High en Return to Halloweentown. Ook al was er maar één vervolg op Twitches, het staat nog steeds op een van de meest iconische originele filmfranchises van Disney Channel.

Twitches ging in première op 14 oktober 2005, met 7 miljoen kijkers die in totaal 21,5 miljoen kijkers binnenhaalden tijdens het eerste uitgezonden weekend. Twitches Too volgde met 6,96 miljoen kijkers toen het vervolg op 12 oktober 2007 uitkwam. Deze films waren destijds het populairste kabelprogramma van de week en zijn tot op de dag van vandaag een hit. De populaire streamingdienst Disney+ heeft deze films die voor altijd een van de nostalgische Halloween-films zullen zijn.

7 Waar ging 'Twitches' over?

De verhaallijn volgt twee tienerheksen die tweelingzusjes zijn die bij hun geboorte van elkaar werden gescheiden. Volgens de plotbeschrijving op Wikipedia: "De zussen worden Apolla en Artemis genoemd naar de Olympische tweeling, respectievelijk de goden van de zon en de maan; in overeenstemming met hun naamgenoten draagt Apolla een amulet in de vorm van de zon en Artemis draagt een amulet in de vorm van de maan. Hun vader Aron DuBaer, een krachtige tovenaar, draagt al zijn magische krachten over om hen te beschermen tegen een kwaadaardige entiteit die bekend staat als de duisternis en wordt daarbij gedood. Karsh en Ileana WarBurton, een magische stel en vrienden van de familie, nemen de taak op zich om de tweeling te beschermen en vluchten naar een niet-magische dimensie die bekend staat als de aarde om ze af te staan voor adoptie."

6 Hoe hebben de heksen elkaar gevonden?

Camryn Barnes groeide op met twee rijke ouders, terwijl Alex Fielding werd geadopteerd door een alleenstaande moeder. De zussen ontmoeten elkaar voor het eerst op hun 21e verjaardag, uiteraard met de hulp van Karsh en Ileana. Zodra Camryn en Alex zich realiseren dat er een magische band tussen hen is… realiseert het paar zich dat de verhalen over Coventry waar zijn. Deze Twitches (tweelingheksen) moeten nu hun krachten bundelen om Coventry te redden en de kwaadaardige duisternis te verslaan.

5 En hoe zit het met 'Twitches Too'?

Het vervolg op Twitches volgt een soortgelijke verhaallijn als de originele film. Camryn en Alex moeten hun vader redden die nog in de Shadowlands leeft. Hun biologische moeder Miranda informeert haar dochters dat ze een overwinnende spreuk moeten doen tijdens een zonsverduistering. De dames verslaan Thantos en brengen hun vader Aron terug. De film eindigt met de bruiloft van Karsh en Ileana en de serie eindigt met een perfect gestrikte strik. Destijds wilden veel fans een vervolg, dus waarom komt de discussie over een "Twitches 3" meer dan een decennium later op gang?

4 Komt er een Twitches 3?

Tia en Tamera Mowry zijn een van de meest iconische zusterduo's uit onze kindertijd. Ze speelden in de sitcom Sister, Sister, waarin ook identieke tweelingzussen te zien waren die bij de geboorte van elkaar werden gescheiden. Deze Disney-tienerfilm kwam uit tijdens het hoogtepunt van Tia en Tamera's roem. Aangezien het tijdperk van vervolgen en reboots is aangebroken, is het geen verrassing dat fans de magie van Twitches willen recreëren.

3 Tamera Mowry-Houseley's gedachten over een derde aflevering

Tamera onthulde dat ze de kans niet zou missen om terug op de set te zijn met haar zus Tia. 'Ik weet niet of dat gaat gebeuren. Ik bedoel, maar we willen het. Ik zou heel graag iets met mijn zus willen doen. Ik heb het gevoel dat wanneer ik met mijn zus werk, het magisch is", vertelde ze aan Distractify. Mowry-Housley gelooft dat er een Twitches 3 gaat gebeuren."Ik bedoel, het is niet dat mijn zus en ik het niet willen doen", zegt ze. "Ik denk dat het creatief moet kloppen."

"We hebben het ook altijd zo druk", voegt ze eraan toe. "Het is krankzinnig, en het is een zegen, vooral in Hollywood, om zo lang te kunnen werken als we hebben. Ik denk dat het gewoon de tijd vinden en er dan creatief voor zorgen dat het in orde is."

2 Tia Mowry-Hardrict's gedachten over een derde aflevering

www.youtube.com/watch?v=WxUZfNHpSZY

Hoewel Tia ook het idee van een Twitches 3 ondersteunt, heeft ze verduidelijkt dat ze alleen aan de film zou deelnemen om het stokje door te geven aan een jongere generatie. "Waar ik Twitches 3 waarschijnlijk zou willen zien opstijgen, is dat wij ouders zijn en onze kinderen helpen en begeleiden om ongelooflijke heksen te zijn," legde ze uit. "We geven de mantel door… Ik denk dat dat heel gaaf zou zijn."

1 Zullen Chloe en Halle Bailey zich bij het vervolg voegen?

Populair muziekduo Chloe en Halle Bailey's namen werden rondgegooid in discussies over een squeel. Tamera is aan boord met het idee en zegt: "Ik zou het geweldig vinden … Ik hou van die meisjes. Ik denk dat dat ziek zou zijn."

"Alles wat we nodig hebben is dat Disney down is", voegt ze eraan toe. "Het zou een leuke Disney+-film kunnen zijn. Ik denk dat dat dope zou zijn."

Chloe Bailey woog ook mee in het gesprek en zei: "Jullie weten niet hoeveel we van Tia en Tamera houden en jullie weten niet hoeveel we van Twitches houden." De zangeres voegde eraan toe: "Nu zien ze er zo goed uit, ik denk niet dat ze onze moeders zouden kunnen spelen." Halle herhaalde haar zus en zei: "Ja … ze kunnen onze moeders niet spelen. Ik denk dat ze kunnen spelen zoals onze tantes."

Aanbevolen: