Zal Wilmer Valderrama verschijnen op 'That '90s Show'?

Inhoudsopgave:

Zal Wilmer Valderrama verschijnen op 'That '90s Show'?
Zal Wilmer Valderrama verschijnen op 'That '90s Show'?
Anonim

Wilmer Valderrama verschijnt nu al meer dan drie decennia op onze televisieschermen en bewijst dat hij een echte Hollywood-topper is. De acteur beleefde zijn grote doorbraak in de jaren 90 toen de hitserie That 70s Show voor het eerst in première ging.

De acteur nam de rol van Fez op zich en werd meteen een favoriet bij de fans, en terecht! De serie liep maar liefst 8 seizoenen en eindigde officieel in 2006. Wilmer zette zijn acteercarrière voort en verscheen in films en tv-shows, waaronder From Prada To Nada, en zijn meest recente succes, NCIS.

Nou, na het nieuws dat That 90s Show zou komen, vroegen veel fans zich af of Valderrama of een van de hoofdcasts hun rol zou hernemen. Zullen we Wilmer zien terugkeren om de rol van Fez te spelen? Laten we het uitzoeken!

Wat is er gebeurd met de carrière van Wilmer Valderrama?

Wilmer Valderamma speelde de hilarische rol van Fez in de hitserie That 70s Show. Terwijl zijn liefde voor Jackie, gespeeld door Mila Kunis, ons allemaal aan het lachen maakte, waren het de anekdotes en gekke manieren van Fez waardoor we allemaal verliefd op hem werden.

Hoewel hij het personage meer dan 8 seizoenen recht deed, eindigde de show in 2006, waardoor Valderrama een scala aan opties had om uit te kiezen als het ging om zijn acteercarrière. Hoewel hij rollen kreeg in veel tv-shows en films, is zijn grootste hit tot nu toe na That 70s Show op NCIS.

In 2016 voegde Wilmer zich bij de cast in de rol van Nick Torres en wist hij zichzelf al meer dan 6 jaar een plek in de show te bezorgen. Het is nu veilig om te zeggen dat hij groot succes heeft gehad, maar het kan zeker beter worden voor Wilmer als hij ervoor kiest terug te keren naar de nieuwste tv-serie, The 90s Show.

Komt Wilmer terug voor 'That 90s Show'?

That 90s Show wordt uitgezonden op Netflix en bevat vergelijkbare verhaallijnen en personages uit het origineel, maar zal Wilmer zijn rol als Fez opnieuw opnemen?

Ja! Hij zal. De acteur maakte duidelijk dat hij zeker zou terugkeren voor de nieuwste show die hopelijk ergens dit jaar op het streamingplatform wordt uitgezonden. Om de aankondiging te herdenken, ging Wilmer naar zijn Instagram waar hij een video plaatste van hem die zijn oude kleren uit de originele serie probeerde.

"Rood? Laten we dit Amerikaanse woord nog eens proberen. HelloWisconsin. Yup, past nog steeds…", schreef de acteur bij de Instagram-video. Het is veilig om te zeggen dat Wilmer er nooit beter uitzag, en we kunnen zeker niet wachten om zijn terugkeer naar de show te zien.

Maar wacht! Hij is niet de enige die terugkeert, veel van de originele castleden zijn dat ook!

De hele cast is klaar om terug te keren, nou… de meeste van hen

Die 90s Show zal zich concentreren op de dochter van Leia Forman, Eric en Donna, dus het is duidelijk dat Topher Grace en Laura Prepon terugkeren. Topher ging zelfs naar zijn Instagram om een foto te delen waarop hij een Point Place-t-shirt draagt met het bijschrift "Yup, past nog steeds."

Kurtwood Smith en Debra Jo Rupp, die Red en Kitty Foreman speelden, zullen ook hun rol opnieuw opnemen. Net als Mila Kunis en Ashton Kutcher. De enige opmerkelijke voormalige castmate die geen deel zal uitmaken van de serie is Danny Masterson, die de rol van Steven Hyde speelde.

Aangezien Masterson in het verleden veel drama heeft gehad als het ging om de aantijgingen van 2017 over misbruik, is het geen verrassing dat Netflix geen terugslag wilde hebben.

Ondanks dat hij geen deel uitmaakte van de nieuwe serie, weerhield dat Danny Masterson er niet van commentaar te geven op de nieuwe show en te vertellen hoe opgewonden hij was om erover te horen.

"Dit is letterlijk het stomste wat ik in tien jaar heb gehoord… Ik kan niet wachten om te kijken en te lachen. Dezelfde makers/schrijvers/producenten als de jaren 70." Masterson ondertitelde zijn Instagram-bericht.

Hoewel er momenteel geen vaste releasedatum is voor de nieuwe serie, heeft Netflix tien afleveringen besteld en gedeeld dat de show ergens in 1995 zal plaatsvinden.

Kom je kijken? Dat zullen we zeker doen.

Aanbevolen: