Anna Kendrick weigerde scherpere kleding te dragen voor Pitch Perfect, dit is wat ze zei

Inhoudsopgave:

Anna Kendrick weigerde scherpere kleding te dragen voor Pitch Perfect, dit is wat ze zei
Anna Kendrick weigerde scherpere kleding te dragen voor Pitch Perfect, dit is wat ze zei
Anonim

Als een van de meest populaire artiesten die er zijn, zijn miljoenen fans bekend met Anna Kendrick. De actrice heeft een geweldige Hollywood-reis achter de rug, en of ze nu de hoofdrol speelt in nieuwe projecten op een streamingplatform zoals Netflix, of haar talenten naar het grote scherm brengt, mensen nemen altijd de tijd om het te bekijken.

Het is goed afgelopen voor Kendrick, maar het was niet altijd gemakkelijk. Toen ze aan een van haar meest succesvolle films werkte, moest ze een problematische verhaallijn achter de schermen afsluiten.

Laten we eens kijken naar Anna Kendrick en de verhaallijn die ze jaren geleden hielp afsluiten.

Anna Kendrick is een succesvolle artiest

Sinds ze een kind was, doet Anna Kendrick belangrijke dingen op het gebied van entertainment. Veel mensen kennen haar als filmster, maar de waarheid is dat ze een beetje van alles in de industrie heeft gedaan.

In 1998 verbaasde Kendrick het publiek met haar Tony Award-genomineerde optreden in High Society. Dit zette echt de toon voor wat er in haar carrière zou komen.

Uiteindelijk zou ze overstappen op film- en televisiewerk, en het duurde niet lang voordat ze grotere namen aansloeg. De Twilight-franchise zorgde ervoor dat Kendrick een grote naam werd, en vanaf dat moment werd het alleen maar beter naarmate haar rollen in omvang en belang bleven groeien.

Na genomineerd te zijn voor een Academy Award, een Primetime Emmy en een Tony, bevindt Anna Kendrick zich in zeldzaam gezelschap als iemand die is genomineerd voor de Triple Crown of Acting.

Als je terugkijkt op haar carrière, kun je het succes van haar muzikale franchise gewoon niet negeren.

Ze speelde in de 'Pitch Perfect'-franchise

In 2012 maakte Pitch Perfect zijn officiële debuut op het grote scherm. De muzikale komische film, die werd geregisseerd door Jason Moore, bevatte een enorm getalenteerde ensemble-cast, en het was precies waar het gewone filmpubliek op dat moment naar op zoek was.

Met namen als Anna Kendrick, Skylar Astin en Rebel Wilson, kon de eerste Pitch Perfect-film meer dan $ 100 miljoen opbrengen aan de kassa. Gezien het feit dat het tegen een relatief goedkope prijs was gemaakt, werd dit als een enorme overwinning gezien. Kort daarna werd een vervolg in gang gezet.

Op het moment van schrijven waren er drie Pitch Perfect-films, die allemaal een behoorlijk deel van het geld mee naar huis hebben genomen aan de kassa. Er zijn geruchten geweest over een vierde film die wordt gemaakt, maar op dit moment is er niets in steen gebeiteld.

Alles werkte goed voor Kendrick en de cast, maar op een gegeven moment werd de actrice gedwongen haar voet op de grond te zetten en een problematische verhaallijn te pletten.

De plot die ze weigerde

Dus, wat was het voorgestelde complot dat Anna Kendrick weigerde te filmen voor Pitch Perfect 3? Helaas ging het erom dat ze een relatie aanging met iemand in de muziekindustrie.

Volgens Kendrick: "Oorspronkelijk werd de muziekdirecteur verondersteld door mijn romantische interesse, maar ik zei daar nee tegen, omdat ik dacht dat dat nogal f problematisch zou zijn. niemand anders [ziet u het]?' Toen ik het eenmaal zei, dacht iedereen: 'Ik denk het wel.' En ze wilden nog steeds een versie hebben aan het eind toen we kusten, en ik zei nog steeds nee."

Het is vrij eenvoudig in te zien waarom Kendrick weinig interesse had in het filmen van dit soort verhaallijnen. Haar karakter had altijd een uitzonderlijke hoeveelheid talent, en als ze een relatie aanging met een muziekmanager, zou dat zeker afbreuk doen aan haar prestaties in de film.

Volgens Looper is dit niet de enige keer dat Anna Kendrick de voorgestelde ideeën van de mensen achter de schermen heeft afgewezen. De actrice zette ook haar voet op de grond als het ging om een meer sexy garderobe.

"Het is grappig. Telkens als we de garderobe passen, heb ik het gevoel dat we aantekeningen van de top krijgen die zeggen dat ze strakker en sexyer moeten zijn en meer huid moeten laten zien. En ik heb zoiets van, dat is niet waarom mensen komen kijken de film. Ze komen zeker niet opdagen vanwege onze sexappeal… Het is leuk dat het publiek geïnteresseerd is in een film over buitenbeentjes en meisjes van verschillende soorten en maten, "zei ze.

Het is altijd fijn om dit soort verhalen te horen. Het laat iedereen weten dat artiesten inspraak hebben in wat zich op het scherm afspeelt, en het helpt zeker een precedent te scheppen voor andere projecten die denken aan soortgelijke wegen.

Aanbevolen: