8 Succesvolle mensen die elke dag dezelfde kleding dragen (en waarom?)

Inhoudsopgave:

8 Succesvolle mensen die elke dag dezelfde kleding dragen (en waarom?)
8 Succesvolle mensen die elke dag dezelfde kleding dragen (en waarom?)
Anonim

Of iemand nu een CEO, acteur, ondernemer, zanger of gewoon een zeer productief persoon is, ze hebben vaak vergelijkbare kledingkasten. Dit is niet omdat ze allemaal winkelen bij een "succesvolle persoon"-winkel die allemaal dezelfde kleding verkoopt. Het is eigenlijk omdat er wetenschappelijk bewijs is dat een eenvoudige kledingkast je kan helpen productiever te worden. Succesvolle mensen hebben over het algemeen niet veel tijd om elke dag een outfit uit te zoeken. Ze hebben een lange lijst met taken waarvan ze een back-up zouden krijgen als ze hun hersenenergie zouden besteden aan de kleur van het shirt dat ze zouden moeten dragen. Blijf scrollen om te zien welke succesvolle mensen ervoor kiezen om elke dag hetzelfde te dragen.

8 Mark Zuckerberg

De oprichter van Facebook draagt zelden iets anders dan een effen grijs t-shirt en een simpele broek. Het is niet per se dat hij van zijn kleren houdt, ze zijn gewoon ondergeschikt aan andere belangrijke dingen in zijn leven. Hij vereenvoudigde zijn kledingkast om plaats te maken voor belangrijkere taken. Hij wil in zijn dagelijkse leven zo min mogelijk onnodige beslissingen nemen.

7 Johannes Paulus DeJoria

johannes paul dejoria
johannes paul dejoria

Deze zelfgemaakte miljardair houdt zich elke dag helemaal in het zwart. Hoewel er enige variatie is in de daadwerkelijke items die hij draagt, kun je erop rekenen dat zijn hele garderobe zwart is. Hij heeft geen bijzondere voorkeur voor de kleur zwart, het creëert gewoon een soort uniform dat hem productiever maakt. Hij wil zijn tijd besteden aan familie en zaken, niet zijn kleren uitzoeken.

6 Steve Jobs

Steve Jobs
Steve Jobs

Wijlen Apple-CEO is de koning van capsulekasten. Of hij nu een toespraak hield, in een vergadering of gewoon thuis, Jobs hield vast aan een heel eenvoudige kledingkast. Hij droeg meestal grijs en zwart. De zwarte coltrui die hij droeg, werd echt herkenbaar met zijn merk. Hij droeg zijn capsule-garderobe om zijn leven efficiënter te maken, omdat hij geen extra tijd had naast het runnen van zijn zeer succesvolle technologiebedrijf.

5 Albert Einstein

Het zal je niet verbazen dat mode niet de topprioriteit van Albert Einstein was. Als een van de meest innovatieve geesten van de eeuw moest Einstein zijn garderobe vereenvoudigen om zijn hersenkracht te maximaliseren. Hij wilde geen van zijn hersenenergie sparen aan eenvoudige kledingkeuzes toen hij zijn hersenen nodig had om op topniveau te presteren in zijn werk.

4 John Tierney

john tierney
john tierney

Deze zeer succesvolle auteur staat bekend om zijn werk aan de New York Times Bestseller "Willpower". Dit boek raakt eigenlijk de filosofie achter de capsulegarderobe en succes in het algemeen. Zijn boek vermeldt beslissingsmoeheid en hoe het vereenvoudigen van zijn garderobe beslissingsmoeheid helpt voorkomen en hem succesvoller maakt.

3 Barack Obama

Deze voormalige president van de Verenigde Staten staat bekend om zijn klassieke kostuumoutfits. Hij draagt dagelijks een zeer vergelijkbaar pak, wat hij ook aan de hand heeft. Of het nu gaat om vergaderingen, golf of toespraken op een wereldwijd podium, Obama kleedt zich voor succes door zijn garderobe te vereenvoudigen.

2 Bill Gates

Met het runnen van een van de meest succesvolle technologiebedrijven aller tijden, vallen kledingkeuzes absoluut op een laag pitje voor Bill Gates. Hij had eigenlijk een regel dat hij zich nonchalant zou kleden in een spijkerbroek, sneakers en een trui. Hij vereenvoudigde zijn garderobe om zijn energie en zijn winst te maximaliseren.

1 Tom Ford

tom ford
tom ford

Deze succesvolle ondernemer staat bekend om zijn klassieke kostuumlook. Hij draagt zo vaak soortgelijke pakken dat het zijn uniform is geworden. Hij draagt meestal een eenvoudig zwart pak met een wit overhemd eronder. Hoewel zijn garderobe niet zo interessant is, heeft hij toch een klassieke aantrekkingskracht. Het verliest echt nooit zijn eersteklas uitstraling, hoe vaak hij het ook draagt.

Aanbevolen: