Dit is wat de cast van 'Pitch Perfect' heeft gedaan sinds de derde film

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'Pitch Perfect' heeft gedaan sinds de derde film
Dit is wat de cast van 'Pitch Perfect' heeft gedaan sinds de derde film
Anonim

De Pitch Perfect-franchise is een favoriet voor fans van muzikale comedy overal. De trilogie van drie films volgt het verhaal van een volledig vrouwelijke muziekgroep, The Barden Bellas, en hun reis van een team van opstandige studenten naar een wereldberoemde acapellagroep die opent voor DJ Khaled. Met in de hoofdrollen Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Rebel Wilson en nog veel meer, vergaarde de trilogie een indrukwekkende wereldwijde brutowinst van $ 565 miljoen aan de kassa.

Het is echter vier jaar geleden dat de laatste aflevering in de bioscoop verscheen. Sindsdien heeft de hele cast zich gewaagd en hun geluk in andere dingen beproefd. Om het samen te vatten, dit is wat The Barden Bellas van Pitch Perfect hebben gedaan sinds de derde film in 2017 uitkwam.

10 Kelley Jakle (Jessica Smith)

Kelley Jakle
Kelley Jakle

Voor Pitch Perfect verscheen Kelley Jakle tussen 2009 en 2010 in het eerste en tweede seizoen van The Sing-Off. In het echte leven was ze lid van de SoCal VoCals van de University of Southern California. Hoewel ze sinds Pitch Perfect niet meer actief meedoet aan films, heeft Jakle verschillende covers van haar favoriete liedjes uitgebracht en zelfs inhoud op Patreon gemaakt.

9 Alexis Knapp (Stacie Conrad)

Alexis Knapp
Alexis Knapp

Actrice Alexis Knapp heeft sinds Pitch Perfect 3 ook geen blockbuster meer geland. De voormalige Ground Floor-actrice vertoonde echter haar beste gedrag voor haar nieuwste korte filmrelease, Rosary, waarin ze schittert als het hoofdpersonage. Rozenkrans, bekend als 'de dochter van Satan', zoekt wraak op zijn vader, wat de belangrijkste verhaallijn van deze film wordt.

8 Chrissie Fit (Florencia "Flo" Fuentes)

Chrissie Fit
Chrissie Fit

Voordat ze haar fantastische vocale bereik in Pitch Perfect presenteerde, bereikte Chrissie Fit een landelijke doorbraak voor haar vertolking van Mercedes Juarez in het General Hospital. Nu heeft de inwoner van Miami verschillende cameo-credits onder haar hoede, waaronder in Charmed, Elena of Avalor, Milo Murphy's Law en Teen Beach 2. Ze speelde ook in Comedy Central's Awkwafina Is Nora uit Queens als Melanie.

7 Ester Dean (Cynthia Rose Adams)

Ester Dean
Ester Dean

Naast acteren in Pitch Perfect, heeft Ester Dean ook bijgedragen aan de soundtrack van de film. Sindsdien waagde de Grammy-genomineerde producer zich aan vele prijsuitreikingen.

Dean nam in 2019-2020 deel aan NBC's songwriting-wedstrijden, Songland. Haar nieuwste filmcredit, Trolls World Tour, kwam uit in 2020. De mezzosopraanzangeres voert de voice-over in voor Legsly, een Troll die ook een van de beste vrienden van Queen Poppy is. De laatste wordt ook ingesproken door Dean's castmate in Pitch Perfect, Anna Kendrick.

6 Hana Mae Lee (Lilly Onakuramara)

Hana Mae Lee
Hana Mae Lee

Met Pitch Perfect tilde Hana Mae Lee haar carrière naar nieuwe hoogten. De actrice heeft sindsdien veel indrukwekkende credits toegevoegd aan haar acteer-cv, waaronder Netflix's comedy-horrorfilm The Babysitter in 2017 en het vervolg op 2020. De voor de Teen Choice Awards genomineerde actrice lanceerde in 2009 haar eigen modellijn, Hanamahn, voordat ze Pitch Perfect op de markt bracht, die ze vroeger ontwierp voor merken als Harley-Davidson, Juicy Couture en Mossimo.

5 Anna Camp (Aubrey Posen)

Anna Kamp
Anna Kamp

Tijdens Pitch Perfect's run van 2012 tot 2017, verscheen Anna Camp ook in verschillende series, waaronder HBO's True Blood van 2009 tot 2014. Als je haar het beste kent als Aubrey Posen, doet de actrice een 180 voor True Blood en portretteert de gemene Sarah Newlin in de vampierdramaserie.

In feite is Camp toegetreden tot de waslijst van beroemdheden die verliefd worden op de set, nadat ze in 2013 met haar Pitch Perfect-collega Skylar Astin was uitgegaan. De twee stapten in 2016 in het huwelijksbootje, maar legden in augustus de laatste hand aan hun scheidingspapieren. 2019.

4 Brittany Snow (Chloe Beale)

Bretagne Sneeuw
Bretagne Sneeuw

Hollywood's glitter en glamour heeft Brittany Snow nooit verblind, omdat ze haar enorme platform voortdurend voorgoed gebruikt. Naast acteren is Snow een filantroop. De 34-jarige was mede-oprichter van de "Love is Louder"-beweging van de NGO Jed Foundation in pogingen om pesten op scholen te stoppen.

Vorig jaar voerden Snow en de rest van de Pitch Perfect-cast een cover uit van Beyoncé's nummer "Love on Top" voor de liefdadigheidsdoelen COVID-19 en de explosie in Beiroet.

3 Hailee Steinfeld (Emily Junk)

Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld kan zingen, acteren en dansen. Na haar succesvolle doorbraak met Pitch Perfect 2, tekende de True Grit-actrice bij Republic Records en bracht ze in 2015 haar doorbraaksingle "Love Myself" uit. Ze blijft haar muzikale carrière naar een hoger niveau tillen, nadat ze eerder haar tweedejaars vrolijke romantische EP, Half geschreven verhaal, in 2020.

2 Rebel Wilson (Fat Amy)

Rebel Wilson
Rebel Wilson

Voordat Pitch Perfect was, was Rebel Wilson al een rijzende ster in Australië, die tussen 2003 en 2007 in de SBS-komedie Pizza verscheen. Ze maakt zich nu op voor de remake van Private Benjamin uit de jaren 80. Bekend als "Fat Amy" in de Pitch Perfect-serie, heeft de Australische actrice onlangs ook haar nieuwe look geïntroduceerd na een geweldige reis naar gewichtsverlies.

1 Anna Kendrick (Beca Mitchell)

Anna Kendrick
Anna Kendrick

Nadat ze bekend werd dankzij The Twilight Saga, waagde Anna Kendrick zich aan veel lichtere thema's met Pitch Perfect. Het succes van de franchise leidde tot creatieve energie in haar om in 2016 een memoires te schrijven, getiteld Scrappy Little Nobody. van de romantische komedie-bloemlezing van HBO Max, Love Life.

Aanbevolen: