De 10 beste afleveringen van het kantoor, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

De 10 beste afleveringen van het kantoor, volgens IMDb
De 10 beste afleveringen van het kantoor, volgens IMDb
Anonim

The Office is een van die shows die waanzinnig leuk is om naar te kijken, zelfs bij de 100e herhaling. De geliefde mockumentary werd voor het eerst uitgezonden in 2005 en overtrof de originele Britse versie met veel succes. Het uitgangspunt van de show klinkt niet zo veel: we volgen gewoon de levens van gewone mensen die werken op het kantoor van de Dunder Mifflin Paper Company in Scranton. Gedurende de negen seizoenen van de show zijn we van ze gaan houden alsof ze onze eigen familie waren.

Degenen die geen tijd hebben om alles opnieuw te bekijken, nemen vaak hun toevlucht tot de allerbeste afleveringen. De meeste van de best beoordeelde afleveringen duren een uur. Het is een vrij simpele formule: hoe langer het is, hoe beter.

10 Tot ziens, Toby (9,4)

vaarwel toby aflevering het kantoor
vaarwel toby aflevering het kantoor

Er zijn nogal wat afleveringen met een 9,4 rating op IMDb, en we beginnen deze lijst met "Tot ziens, Toby". De finale van seizoen 4, die een uur duurt, spreekt voor zich: Toby vertrekt naar Costa Rica, wat Michael verrukt, die de HR-man van Dunder Mifflin nooit mocht. Phyllis gaf hem een groot feest en Michael zong een lied om de verandering te herdenken.

Toby is een van de meest onhandige en ongemakkelijke jongens in de geschiedenis van The Office. Hij was duidelijk verliefd op Pam. Ze gaf zelfs toe dat ze hem schattig vond in deze aflevering. Als hij het maar wist…

9 A. A. R. M. (9,4)

het kantoor de a a r m uitdaging
het kantoor de a a r m uitdaging

Zoals die-hard fans van de show weten, is A. A. R. M. staat voor "Assistent van de Assistent van de Regiomanager". Angela bracht haar zoon naar het werk en Dwight vermoedde (terecht) dat het kind van hem was. Hij stelde Angela ten huwelijk in deze aflevering en ze accepteerde het graag. Dwight had maar een paar echt geweldige relatiemomenten in de show en dit was er een van.

De subplot van de aflevering ging over Jim en Pam: Pam twijfelde aan zichzelf en hun relatie, omdat ze het gevoel had dat ze Jim tegenhield. Wat volgt zijn een heleboel sentimentele scènes.

8 De baan (9.4)

het kantoor de baan
het kantoor de baan

De finale van seizoen 3 was een vreugdevolle rit, vol met onvoorspelbare plotwendingen. Karen, Jim en Michael hopen allemaal de bedrijfsladder te beklimmen en naar NYC te verhuizen. Michael had zoveel vertrouwen in het krijgen van de baan dat hij zelfs zijn appartement van tevoren verkocht.

Er was ook een behoorlijk deel van het romantische drama. Jim bracht tijd door met Karen in NYC; het was verfrissend om deze personages voor de verandering eens buiten hun kantoor te zien. Karen paste in sommige opzichten beter bij Jim dan Pam: ze deelde zijn ambities en leidde een eigen leven. Desondanks besloot Jim Karen te verlaten en dus gaf The Job ons ook een van de meest dramatische break-ups van de show. De aflevering eindigt optimistisch voor Jim en Pam: het seizoen eindigt nadat ze ermee instemt om met hem te gaan eten.

7 Niagara: Deel 1 en 2 (9,4)

het kantoor Niagara Falls aflevering
het kantoor Niagara Falls aflevering

In seizoen 6 zijn Pam en Jim eindelijk in het huwelijksbootje gestapt en hebben ze hun status als het ultieme relatiedoelenkoppel van The Office verstevigd. De bruiloft vond plaats in Niagara Falls en dus is het kantoor daarheen gemigreerd. Iedereen kreeg te horen dat ze Pams zwangerschap geheim moesten houden voor haar oma, maar dat lukte natuurlijk niet, waardoor er een reeks komische gebeurtenissen ontstonden.

Deel 2 richt zich op de bruiloft zelf. Pam's moeder Helene kreeg een band met Michael, wat ertoe leidde dat ze uiteindelijk een relatie kregen. Pam had er spijt van dat ze haar collega's en haar gekke familie had uitgenodigd voor hun bruiloft, dus trouwden ze achter ieders rug om op de Niagara Falls-boot.

6 Garageverkoop (9,4)

garage sale op kantoor
garage sale op kantoor

The Office is een van de weinige series die van het begin tot het einde continu geweldig waren. Garage Sale is de 19e aflevering van seizoen 7. Gedurende de serie hadden de mannen van Dunder Mifflin verschillende romantische interesses, maar Michaels interacties met vrouwen waren verreweg het grappigst om te zien. In "Garage Sale" wilde Michael Holly ten huwelijk vragen. Pam, Oscar, Jim en Ryan kwamen samen met de bedoeling om hem te helpen de perfecte verloving tot stand te brengen. Uiteindelijk nam hij haar mee voor een wandeling door het kantoor en liet hij haar zijn favoriete plekjes zien.

De aflevering dankt zijn naam aan een andere verhaallijn: het personeel organiseerde een garage sale. Pam's mysterieuze wonderpeulvruchten wekken de aandacht van Dwight.

5 Dreigingsniveau Middernacht (9,4)

dreigingsniveau middernacht
dreigingsniveau middernacht

17e aflevering van seizoen 7 kreeg ook een 9,4 rating. "Threat Level Midnight" is de naam van Michael's actiefilm die hij 10 jaar van zijn leven heeft gemaakt. De aflevering draait vervolgens om de film en zijn belachelijke, maar zeer vermakelijke verhaal.

De held van de film is agent Michael Scarn (gespeeld door Michael) die een robotachtige butler heeft (gespeeld door Dwight). Zijn aartsvijand is Goldenface (Jim). Gedurende de film maakten verschillende zijpersonages een comeback, bijvoorbeeld Jan, Karen en Helene.

4 Diner (9.5)

het etentje het kantoor
het etentje het kantoor

"Dinner Party" is misschien wel een van de engste afleveringen in de geschiedenis van alle televisie. Jan en Michael organiseren een etentje zodat ze de wereld kunnen laten zien wat een geweldig stel ze zijn. De gasten zijn drie koppels: Pam en Jim, Angela en Andy, en Dwight en zijn babysitter/huidige aansluiting Melvina.

Michael en Jan laten helaas zien hoe disfunctioneel ze werkelijk zijn. Het gaat echt mis als Jan ten onrechte wordt voorgehouden dat Michael en Pam ooit een date hebben gehad.

3 Stressverlichting (9,7)

stressverlichting op kantoor
stressverlichting op kantoor

Nog een tweedelige aflevering, "Stress Relief" is de hilarische aflevering waarin Michael een reanimatietraining organiseert voor de medewerkers. Daarvoor startte Dwight een brandoefening die leidde tot Stanley's hartaanval. Dan was er ook nog de meditatiesessie van Michael waarmee hij iedereen probeerde te kalmeren: de spanning was echt hoog in deze aflevering.

Het tweede deel van 'Stress Relief' draait om het komische gebraad dat Michael organiseerde. Terwijl het personeel Michael vrolijk uitlacht, wordt hij zichtbaar overstuur. Er zijn zoveel iconische oneliners en grappen in deze aflevering: de beste manier om ze allemaal te onthouden, is door ernaar te kijken.

2 Vaarwel, Michael (9.8)

michael en pam tot ziens michael het kantoor
michael en pam tot ziens michael het kantoor

In seizoen 7 besloot Michael met Holly naar Colorado te verhuizen. De aflevering waarin hij het kantoor rondgaat en van iedereen afscheid neemt, is een van de best beoordeelde afleveringen van de show, waarschijnlijk omdat het erg emotioneel is. Steve Carell is een groot deel van de reden waarom The Office zo'n hit werd en niemand hem wilde zien vertrekken.

Veel fans zijn van mening dat dit de finale van de serie had moeten zijn, aangezien de show nooit meer zijn oude glorie terugkaatste zonder Michael Scott.

1 Finale (9.8)

finale het kantoor
finale het kantoor

Hoewel sommige shows echt teleurstellende finales hebben, ging The Office met een knal uit. De laatste aflevering is de best beoordeelde. Pam en Jim zijn op weg om een nieuw leven buiten kantoor na te streven, aangezien Jim een geweldige baan in sportmarketing heeft gekregen.

Dwight en Angela zijn getrouwd, wat lang op zich liet wachten. Maar de reden waarom de aflevering zo'n geweldige recensie kreeg, is omdat Michael Scott terugkwam als Dwight's beste Mensch - het meest gezonde einde dat we ons ooit konden wensen.

Aanbevolen: