Kylie Jenner: 10 muziekvideo-cameo's Ze is klaar (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner: 10 muziekvideo-cameo's Ze is klaar (tot nu toe)
Kylie Jenner: 10 muziekvideo-cameo's Ze is klaar (tot nu toe)
Anonim

Reality-tv en sociale media zijn niet de enige plaatsen waar fans Kylie Jenner kunnen spotten. De lieftallige 23-jarige zakenvrouw is in de loop der jaren ook in een handvol geweldige muziekvideo's verschenen met getalenteerde muzikanten.

Kylie Jenner heeft zo'n enorme invloed, dus wetende dat ze in een muziekvideo zal verschijnen, duwt de muziekvideo alleen maar in de richting van meer weergaven en een hogere respons van muziekliefhebbers. Hier zijn enkele cameo's van haar muziekvideo's tot nu toe.

10 ‘Find That Girl’ van The Boy Band Project

'Find That Girl' van The Boy Band Project
'Find That Girl' van The Boy Band Project

In 2013 verscheen Kylie Jenner in de videoclip voor "Find That Girl", een song van The Boy Band Project. De groep was destijds vrij nieuw en de Kylie speelde de rol van het mooie meisje waar een van hen verliefd op was. In de video genieten de jongens van de band en de videomeisjes samen van een gemaskerd bal. Het is best schattig! Dit nummer is zo perfect voor TikTok, maar het werd uitgebracht lang voordat TikTok een "ding" was.

9 ‘Herkennen’ door PartyNextDoor & Drake

herken kylie jenner
herken kylie jenner

Kylie Jenner's cameo in de muziekvideo voor "Herkennen" was vrij klein, maar nog steeds opmerkelijk. Het nummer is een van PartyNextDoor's met een couplet van Drake. Dit nummer is misschien wel een van de grootste nummers uit de carrière van PartyNextDoor en de videoclip past helemaal bij de sfeer. Deze video is gefilmd en uitgebracht in 2014. Het zou beter zijn geweest als Kylie een grotere rol had gehad.

8 'Dope'd Up' door Tyga

'Dope'd Up' van Tyga
'Dope'd Up' van Tyga

Tyga en Kylie Jenner's relatie duurde drie jaar, wat een lange tijd is als je zo jong bent. Ze onthulden dat ze samen waren op haar 18e verjaardag, wat betekent dat ze elkaar waarschijnlijk al begonnen te zien toen ze nog 17 was. Hij is nog steeds een van haar meest spraakmakende exen. Ze verscheen in zijn muziekvideo voor "Dop'd Up", die bedoeld was om eer te bewijzen aan Michael Jackson's "Thriller" muziekvideo uit de jaren 80.

7 ‘Kom en zie me’ door PartyNextDoor

'Kom en zie me' door PartyNextDoor
'Kom en zie me' door PartyNextDoor

Kylie Jenner verscheen opnieuw in een muziekvideo van PartyNext Door, maar deze keer was haar rol in de video duizend keer duidelijker. Het nummer "Come and See Me" gaat over een man die zijn liefdesbelang vraagt om tijd vrij te maken van haar dag en hem af en toe te komen bezoeken. Ze speelt de rol van een meisje gericht op make-up en mode. In deze videoclip deelden PND en Kylie een romantische kus in de regen. Het leidde tot datinggeruchten, maar beiden hebben nooit een relatie bevestigd.

6 ‘Stimulated’ door Tyga

'Stimuleerd' door Tyga
'Stimuleerd' door Tyga

Het nummer heet "Stimulated" en om echt te zijn, de teksten zijn op het randje van huiveringwekkend. Tyga rapt: "Ze zeggen dat ze jong was, ik had moeten wachten / Ze was een grote meid, een hond toen ze stimuleerde." Wat het nummer verzilverbaar maakt, is het feit dat Kylie Jenner een grote rol speelt in de videoclip en dat de twee destijds erg verliefd leken te zijn. Ze sloegen terug tegen hun haters en zeiden dat het ze niet kon schelen wie hun relatie beoordeelde. In plaats van een muziekvideo vol twerkende meisjes, concentreerde het hele ding zich op hun intieme relatie, die eigenlijk heel lief was.

5 ‘Stuck With U’ door Ariana Grande & Justin Bieber

'Stuck With U' van Ariana Grande & Justin Bieber
'Stuck With U' van Ariana Grande & Justin Bieber

Vanwege de zorgen over COVID-19 was het filmen van een muziekvideo op een set met een hele crew van arbeiders niet bepaald het ideale plan voor Justin Bieber en Ariana Grande toen ze hun nummer "Stuck With U" uitbrachten.

Ze besloten een video te maken vol met schattige videoclips van al hun vrienden (en sommige fans) die meezongen en dansen met hun lied. Het nummer deed het uiteindelijk heel goed bij muziekliefhebbers en dat gold ook voor de videoclip. Kylie Jenner filmde haar clip met haar oudere zus, Kendall Jenner.

4 'I'm Yours' door Justine Skye & Vic Mensa

'I'm Yours' door Justine Skye & Vic Mensa
'I'm Yours' door Justine Skye & Vic Mensa

Justine Skye en Kylie Jenner waren vroeger goede vrienden, maar tegenwoordig gaan ze niet echt meer met elkaar om. Justine Skye was destijds zelfs opgenomen in een Kylie Cosmetic-campagne met nog een paar van Kylie's beste vrienden. Terwijl de twee schoonheden vrienden waren, verscheen Kylie in Justine's videoclip voor "I'm Yours", een nummer dat ze uitbracht met Vic Mensa. Het gerucht gaat dat de twee geen vrienden zijn omdat Kylie met Travis Scott begon te daten nadat Justine al met hem was uitgegaan.

3 ‘Blue Ocean’ door Jaden Smith

'Blue Ocean' door Jaden Smith
'Blue Ocean' door Jaden Smith

Jaden Smith en Kylie Jenner waren een paar jaar geleden, toen ze jong waren. In 2014 maakte ze een cameo-optreden in zijn videoclip voor "Blue Ocean".

Tegenwoordig lijken de twee nog steeds vrienden met elkaar te zijn, maar er gebeurt duidelijk niets romantisch tussen hen. Het is bekend dat de familie Smith en de familie Kardashian in dezelfde kringen opereren.

2 'Stop met proberen God te zijn' door Travis Scott

'Stop met proberen God te zijn' van Travis Scott
'Stop met proberen God te zijn' van Travis Scott

Kylie Jenner had in VEEL meer muziekvideo's van Travis Scott moeten verschijnen, want ze is de ultieme videovixen. Ze heeft een ongeëvenaard zelfvertrouwen, een schoonheid die niet te beschrijven is, en bovendien deelt ze een kind met Travis! Hun dochter Stormi is het schattigste meisje ooit. Fans speculeren dat Kylie met een babylammetje in de muziekvideo voor "Stop Trying to Be God" zinspeelde op Travis die haar op een meer moederlijke manier zou zien nu ze samen een baby hebben.

1 ‘WAP’ Door Cardi B & Megan Thee Stallion

‘WAP’ Door Cardi B & Megan Thee Stallion
‘WAP’ Door Cardi B & Megan Thee Stallion

"Wap" was een van de grootste bops van 2020! Cardi B en Megan Thee Stallion sloegen de handen ineen om een rapnummer uit te brengen over de meest expliciete intieme details ooit. Ze kozen ervoor om Kylie Jenner op te nemen in de videoclip en ze domineerde echt. Ze stapte door een gang en droeg een bodysuit met dierenprint en bijpassende hakken tot over de knie. Haar lichtbruine haar in deze shoot was rustiger dan sommige van haar andere gekkere haarkleurkeuzes. Haar outfit zou door de jaren heen kunnen passen bij sommige van haar Halloween-kostuums. Ze zag er onmiskenbaar goed uit in de muziekvideo.

Aanbevolen: