10 royale manieren waarop Kylie Jenner haar geld heeft uitgegeven in 2020 (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

10 royale manieren waarop Kylie Jenner haar geld heeft uitgegeven in 2020 (tot nu toe)
10 royale manieren waarop Kylie Jenner haar geld heeft uitgegeven in 2020 (tot nu toe)
Anonim

Kylie Jenner is misschien geen miljardair, zoals ze Forbes in 2019 liet geloven, maar ze heeft nog steeds een vermogen van $ 900 miljoen. Het jongste lid van de Kardashian/Jenner-clan weet hoe hij het beste leven moet leiden dat geld zich kan veroorloven. In een paar maanden tijd gaf ze 100 miljoen dollar uit aan huizen en een privéjet. De 22-jarige make-upmagnaat besteedt haar fortuin aan reizen, kleding, feesten en het verwennen van haar schattige dochter Stormi.

Zoals de fans weten, weet elk gezinslid hoe ze hun geld moeten gebruiken om van het leven te genieten. Nieuwsgierig? Blijf scrollen en ontdek hoe Kylie Jenner haar miljoenen uitgeeft in 2020. En het jaar is nog niet voorbij!

10 Feestje in haar kelder

Zussen Kylie en Kendall Jenner werkten samen voor een make-upsamenwerking, en ze zijn het er allebei over eens dat het een feest verdient. Kylie organiseerde een feest in haar kelder, en natuurlijk konden mensen iets groots verwachten. Ze huurde een evenementenplanner in om een feest met een merkthema te organiseren, met meerdere foto's die de samenwerking promoten.

Er was een tafel vol make-up items van hun partnerschap, een tafeltennistafel en gepersonaliseerde snoepjes.

9 Valentijnsbrunch

Kylie Jenner besloot Valentijnsdag te vieren met haar beste vrienden, en het was niet verwonderlijk dat ze er een uitbundig moment van maakte. Toen de gasten arriveerden, was het hele huis versierd met zonnebloemen en ballonnen. De chique tafel had aardbeien bedekt met chocolade, maar het beste waren de handgeschreven notities die Kylie aan tafel legde om uit te leggen waarom ze van elke gast hield.

De brunch had ook avocadotoosts en andere heerlijke dingen.

8 Rainy Day Outfit- $1, 400

Volgens Kris Jenner geeft haar jongste dochter ongeveer $ 300.000 per maand uit aan kleding. Het is geen verrassing dat de meeste meer dan duizend kosten, zoals deze die ze droeg op een regenachtige dag die $ 1.400 kost.

De make-upmagnaat poseerde ook met een Bottega Veneta-tas, die wordt gewaardeerd op $ 2.700. Haar Prada-hoed kost ongeveer $ 340. De totale waarde van haar casual outfit is $4.665.

7 Tie-Dye-outfit - $ 1.500

Afbeelding
Afbeelding

Een paar maanden geleden haalde Kylie Jenner de krantenkoppen in het openbaar zonder make-up en zag er heel anders uit. Maar wat veel mensen misten, was dat ze $ 1.500 tie-dye sweats droegen, maar je kunt iets soortgelijks vinden voor minder dan $ 100.

Jenner zei dat ze graag make-upvrij is. "Dit is zo'n goed moment om je haar en je nagels eruit te halen, geen wimpers", onthulde ze. Dit was echter een van de zeldzaamste momenten dat het publiek Jenner zo heeft gezien.

6 Gucci Lingerie - $1.100

Afbeelding
Afbeelding

Jenner zou natuurlijk ook een deel van haar geld investeren in mooie lingerie. In juni plaatste de ondernemer een foto met een blonde pruik en een Gucci-lingerieset die $ 1.100 kost. De bh is gemaakt van tule en is bedekt met het logo van Cucci. Ze ziet er prachtig uit toen ze net de foto onderschreef met 'Gisteravond'.

Zoals we weten, houdt Kylie zich niet in om haar rondingen in bikini's te laten zien, en ze zijn vaak ook duur.

5 Airbnb in Bahama's - $11.000 per nacht

De meeste mensen gebruiken Airbnb misschien als ze reizen, zelfs Kylie Jenner. Natuurlijk reist ze nooit met een beperkt budget. Toen ze in maart besloot om naar de Bahama's te gaan, boekte de reality-tv-ster een plek die $ 11.000 per nacht kostte, en het was een villa met zes slaapkamers op Harbor Island, die plaats biedt aan maximaal 12 personen. Genoeg ruimte om haar zusjes en de kinderen te ontvangen!

De plaats beschikt over een privézwembad, lounges, een gastronomische keuken en een ontbijtbar. Natuurlijk hadden ze ook een betoverend uitzicht op de Caribische zee.

4 Stormi's verjaardag

Kylie Jenner zou nooit geld sparen als het gaat om het vieren van Stormi's verjaardag. Volgens Harper's Bazaar kreeg het meisje, dat in 2020 twee jaar werd, een verjaardag in een themapark, met "kermisattracties, een winkel, cocktails, personages uit Trolls en mensen verkleed als Stormi."

De moeder leek het ook erg naar haar zin te hebben. Toen Stormi één werd, had ze ook een uitbundig feest genaamd StormiWorld. Het lijkt erop dat het een traditie in de familie zal zijn.

3 Leeg perceel - $15 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Kylie Jenner investeert haar geld ook graag verstandig. Dit jaar kocht ze een braakliggend terrein in Hidden Hills voor $15 miljoen. Sommige bronnen beweren dat Jenner op deze plek een herenhuis van 18.000 vierkante meter wil bouwen, inclusief een garage voor 12 auto's, een van haar passies.

Het pand zal ook een gastenverblijf, een schuur, een enorm zwembad en een fitnessruimte hebben. Als het op Kylie Jenner aankomt, weten we dat we iets ongelooflijks kunnen verwachten.

2 California Mansion - $ 36,5 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt erop dat Jenner in 2020 besloot te investeren in onroerend goed. Ze kocht ook een herenhuis van $ 36,5 in Californië. De plaats heeft 15, 350 vierkante meter, zeven slaapkamers en 14 badkamers en is gelegen in een van de meest exclusieve delen van Los Angeles. Volgens Mercury News heeft de plaats "natte bars en speelkamers, een fitnessruimte, een gigantische thuisbioscoop plus een buitenprojectiescherm en een chique keuken van de chef."

Het klinkt als de perfecte plek om te wonen totdat haar volgende herenhuis klaar is.

1 privéjet - tot $ 70 miljoen

De duurste aankoop die Kylie Jenner dit jaar deed, was een privéjet van Global Express, die tot 70 miljoen dollar kan kosten.

Haar oudere zus deelde er een foto van toen ze reisde met 'Kylie Air', de naam van het vliegtuig. Het klinkt als de perfecte investering voor iemand die net zoveel reist als zij.

Aanbevolen: