Elke vete die Michael Scott had met medewerkers van Dunder Mifflin

Inhoudsopgave:

Elke vete die Michael Scott had met medewerkers van Dunder Mifflin
Elke vete die Michael Scott had met medewerkers van Dunder Mifflin
Anonim

Een show als The Office zou niet zo hilarisch zijn als het is zonder een beetje conflict. De hoofdpersonen hadden voortdurend kleine (of grote) meningsverschillen met elkaar die altijd hilarisch waren. Soms werden de meningsverschillen echter een beetje serieuzer en vaak waren die meningsverschillen inclusief of draaiden ze rond Michael Scott

Steve Carell speelde de rol feilloos. Michaels onophoudelijke verlangen om aardig gevonden te worden door andere mensen werd soms overschaduwd door kleine ruzies, debatten of tijdelijke vetes die hij had met zijn ondergeschikten en zijn superieuren op kantoor. Dit zijn enkele van de grappigste vetes die Michael Scott had.

10 Dwight Schrute - Dwight ging achter de rug van Michael (naar jan)

Dwight Schrute
Dwight Schrute

De vete tussen Dwight Schrute (gespeeld door Rainn Wilson) en Michael Scott begon allemaal toen Angela Martin Dwight ervan overtuigde dat hij de manager van de vestiging in Scranton moest worden. Dwight nam die suggestie en ging ermee aan de slag. Hij ontmoette Jan stiekem achter Michaels rug om met haar te praten over de overname van het filiaal. Jan informeerde Michael vervolgens over het gesprek en uiteindelijk belde Michael Dwight op voor zijn ontrouw. Het resultaat? Dwight moest een jaar lang Michaels was doen: wassen en vouwen!

9 Stanley Hudson - Stanley schreeuwde: 'Stotterde ik?!'

Stanley Hudson
Stanley Hudson

Michael Scott probeerde een interactieve vergaderruimte te houden met al zijn medewerkers. Hij probeerde iedereen in een gesprek te betrekken waarbij iedereen met frisse ideeën kwam. Toen hij Stanley (gespeeld door Leslie David Baker) opriep om iets te zeggen, had Stanley het te druk met het invullen van zijn kruiswoordpuzzel. Hij viel Stanley voortdurend lastig om iets te zeggen en werd uiteindelijk door Stanley toegeschreeuwd. De beruchte regel: "Heb ik stotteren ?!" komt uit seizoen vier, aflevering 16.

8 Toby Flenderson - Michael worstelde met Toby's dagelijkse aanwezigheid op kantoor

Toby Flenderson
Toby Flenderson

De vete tussen Michael Scott en Toby Flenderson gaat veel verder dan één enkele aflevering. Elke aflevering waarin zowel Michael als Toby op dezelfde plek waren, was gevuld met spanning en conflict. Michael stelde het niet op prijs dat Toby een voorstander was van het volgen van de richtlijnen en regels van het bedrijf. Hij had het gevoel dat Toby ruimte op kantoor in beslag nam om iedereen simpelweg de vrijheid van plezier te ontnemen. Hun voortdurende vete ging van het begin tot het einde door.

7 Gabe Lewis - Michael saboteerde de 'Glee' Watching Party die Gabe aan het hosten was

Gabe Lewis
Gabe Lewis

Michael Scott was niet zo blij met de aanwezigheid van Gabe Lewis op kantoor. Hij vond het niet leuk dat Gabe meer als een baas op kantoor werd beschouwd dan met de nieuwe Sabre-richtlijnen. Toen Gabe en Erin met elkaar gingen daten, organiseerden ze een vrolijk kijkfeestje dat Michael besloot te saboteren. Hij verscheen bij het huis en ontkoppelde de kabeldraden zodat de televisie statisch werd. Tegen het einde van de aflevering verzachtte hij zijn deuntje en besloot hij wat hartelijker met Gabe te zijn op verzoek van Erin.

6 David Wallace - Meerdere geschillen van het gouden ticket-idee tot problemen met de Michael Scott Paper Company

David Wallace
David Wallace

Problemen tussen David Wallace en Michael Scott waren net zo consistent als de problemen tussen Michael en Toby. David had op de een of andere manier veel geduld met Michael en liet veel dingen glijden, maar hij was ook constant geïrriteerd door de capriolen van Michael. Het gouden ticket-idee is een van de irritantere dingen die Michael deed omdat Dunder Mifflin er uiteindelijk veel geld aan verloor. Toen Michael besloot om zijn eigen papierbedrijf (de Michael Scott Paper Company) te starten, veroorzaakte dit ook veel financiële problemen voor David Wallace en de andere hogergeplaatsten bij het bedrijf Dunder Mifflin. Dit zijn slechts twee voorbeelden van vele.

5 Oscar Martinez - Ze hadden een verhit debat over China

Oscar Martinez
Oscar Martinez

Michael Scott en Oscar Martinez raakten verwikkeld in een verhit debat over China toen Michael een feitelijk detail kende waar Oscar zich niet van bewust was. Michael las een artikel over China dat een groeiende wereldmacht wordt en kon Oscar overrompelen met een klein beetje informatie…

Dit was schokkend omdat Oscar altijd bekend stond als een van de slimste jongens op kantoor. Het debat was van korte duur en eindigde nadat ze bij de koffie hadden gepraat en Michael een korte toespraak hield over Martin Luther King en de eenheid van verschillende klassen.

4 Darryl Philbin - Michael was overstuur dat Darryl met een idee over de kop ging naar het bedrijf

Darryl Philbin
Darryl Philbin

Toen Darryl Philbin bij Michael Scott kwam met een briljant idee om de bezorgers papieren producten op hun routes te laten verkopen, verwierp Michael het idee snel. Darryl besloot om het idee naar het bedrijf te brengen en vanaf daar nam zijn idee een vlucht! Michael kwam er uiteindelijk achter van Gabe Lewis en raakte erg beledigd dat Darryl hem te boven ging. Hij verkleedde zich als Darryl voor Halloween en bespotte Darryl omdat hij zich zo verraden voelde.

3 Deangelo Vickers - Michael worstelde om zijn managerpositie voor Deangelo los te laten

Deangelo Vickers
Deangelo Vickers

Toen Michael Scott en Deangelo Vickers elkaar voor het eerst ontmoetten, klikte het helemaal goed. Ze hadden een soortgelijk gevoel voor humor en konden het goed met elkaar vinden. Toen het tijd werd voor Deangelo om de zaken over te nemen als manager van het kantoor, was Michael er niet zo blij mee of comfortabel met het opgeven van zijn macht.

Hij was niet klaar om zijn positie als manager los te laten, ook al wist hij al dat hij met Holly naar Colorado zou verhuizen. Het duurde even voordat hij de heerschappij eindelijk losliet.

2 Charles Miner - Michael stuitte op het hoofd met Charles's rigide leiderschap

Charles Mijnwerker
Charles Mijnwerker

Charles Miner kwam het kantoor binnen en maakte het iedereen een stuk moeilijker… Vooral Michael Scott. Charles bracht het nieuws dat het een stuk strenger en moeilijker zou worden in het dagelijkse leven van iedereen op kantoor en dat vond Michael maar niks. Daarom hebben de twee uiteindelijk veel koppen gezet. De controlerende acties van Charles hebben Michael op het pad geduwd om Dunder Mifflin te verlaten en tijdelijk zijn eigen papierbedrijf te starten.

1 Jan Levinson - Hun ruzie begon echt nadat ze van zijn baas naar zijn vriendin was gegaan

Jan Levinson
Jan Levinson

Hoewel Jan Levinson de baas van Michael Scott was, hadden ze hun ups en downs. Ze was geen grote fan van zijn arbeidsethos en hij vond haar een beetje koud. Maar de echte problemen begonnen nadat ze zijn vriendin werd en haar baan bij Dunder Mifflin verloor. Ze hadden veel problemen de hele tijd dat ze met elkaar uitgingen, omdat ze controlerend, manipulatief en giftig was. Aan hun vreselijke relatie kwam een einde na het beruchte etentje dat plaatsvond in seizoen vier, aflevering 13.

Aanbevolen: