Dit is wat fans dachten over Kanye West's 'Danda' luisterfeestje

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans dachten over Kanye West's 'Danda' luisterfeestje
Dit is wat fans dachten over Kanye West's 'Danda' luisterfeestje
Anonim

Kanye West maakte een behoorlijke indruk op zijn fans na het hosten van een luisterfeestje voor zijn Donda-album, dat streamingrecords van Apple over de hele wereld verbrijzelde. Meer dan 3,3 miljoen fans stemden af op de livestream en het Mercedes Benz-stadion zat vol met fans die niet konden wachten om de geluiden te horen en de bezienswaardigheden van de nieuwste creatie van Kanye West' te zien.

Niemand wist wat te verwachten van Kanye, maar het enige dat gegarandeerd was, was het feit dat dit uniek zou worden, en het zou episch worden, en het bleek beide te zijn. Ondanks dat het op veel manieren enorm succesvol was, meldt Revolt dat er een paar ongekende elementen waren die hen irriteerden en niet helemaal zijn wat ze zich ervan hadden voorgesteld. Dit is wat fans echt te zeggen hebben over hun ervaring op het luisterfeest van Donda…

10 Ummm… Waar is het album?

Dit moest een luisterfeestje zijn voor een album dat rond dezelfde tijd uitkwam. Helaas liet Kanye West de fans weten dat zijn album opnieuw vertraging opliep en niet op tijd zou worden uitgebracht. Uiteindelijk organiseerde hij een luisterfeestje voor een gedeeltelijk compleet album. Het is nu gepland voor wereldwijde release op 5 augustus, en fans zullen gewoon wat langer moeten wachten om hun oplossing te krijgen.

9 Hoeveel kost het eten?

Een van de meest bekritiseerde elementen van het luisterfeest waren de kosten van het eten dat werd aangeboden. De menuprijzen waren enorm hoog, met berichten dat een eenvoudige veganistische hotdog voor meer dan $ 40 werd verkocht. Krokante kip-offertes waren $ 50, en de algehele ervaring was ongelooflijk duur.

8 Hij was hoe laat?

Om het nog erger te maken, kwam Kanye West twee uur te laat op zijn eigen luisterfeestje, dus het enige wat fans echt konden doen om bezig te blijven, was een snack van dit dure eten. Ze verwachtten zijn aankomst om 20.00 uur, maar hij kwam pas iets voor 22.00 uur binnen, en tegen die tijd waren de fans het echt zat, en velen hadden geen geld en geduld meer.

7 Waarom zei Kanye niets?

Fans waren verbijsterd door het feit dat Kanye West het podium betrad zonder ook maar een woord tegen zijn publiek te zeggen. Zijn volgelingen draaien allemaal om dramatische effecten en creatieve vormen van expressie, maar al die leuke dingen terzijde, ze rekenden erop dat hij tenminste met hen sprak nadat ze twee uur hadden gewacht tot hij kwam opdagen en al dat dure eten moesten betalen. Het feit dat Kanye de hele tijd geen woord zei, maakte fans echt boos.

6 Hij trok geen fans aan

Kanye West koos voor een stille benadering van zijn verschijning op zijn eigen luisterfeest, en in plaats van te communiceren met taal, zag hij hem ijsberen op het podium en op sommige punten op en neer springen. Het leek erop dat hij niet had nagedacht over choreografie, een welkomstgroet of gecoördineerde dansbewegingen. Hij kwam gewoon te laat en kon op geen enkel niveau contact maken met zijn publiek.

5 Hij meet serieus

Er was zoveel hype rond dit evenement dat mensen zelfs zakken lucht en vocht verkochten aan de ongelukkige fans die niet persoonlijk aanwezig konden zijn. Fans hadden echt het gevoel dat ze bij elke beurt werden gemeten en begonnen de verkoop van lucht te maximaliseren. Als ze ze niet konden verslaan, dachten ze dat ze zich bij hen zouden voegen.

4 Kim Kardashian was het entertainment

Alleen al het feit dat Kim Kardashian,Kanye's ex-vrouw, opdook bij zijn concert, was een groot probleem. In feite was er zo weinig betrokkenheid van Kanye West, dat mannen het gevoel hadden dat zij het entertainment was. Kim arriveerde bij de VIP met haar kinderen en bleef voor de duur van de show, en fans vonden het boeiender om naar haar te kijken dan om Kanye op het podium te zien ijsberen.

3 Dus, waar was Kanye West?

Het leek erop dat Kanye West vrij snel wegliep van zijn feest. Fans wachtten op hem om contact te maken met zijn fans op sociale media, en ze speurden de krantenkoppen af om een glimp op te vangen van zijn afterparty, maar dat was een vruchteloze poging. Kanye ijsbeerde het podium tijdens Donda, stapte toen af en keek nooit meer achterom. Er was geen follow-up of gevoel van online continuïteit om fans geïnteresseerd te houden om meer te weten te komen over zijn vreemde 'prestaties'.

2 Beroemdheden zijn in de menigte

Er waren een hele reeks beroemdheden die dit langverwachte luisterfeest bijwoonden. Chris Tucker en ASAP Ferg waren in goed gezelschap, aangezien Khloe Kardashian, Shaquille O'Neal, Caitlyn Jenner, 50 Cent, Lil Kim, A$AP Rocky en 2 Chainz ook aanwezig waren en leenden hun beroemdheidsstatus voor het evenement.

1 Maar.. Was hij dat eigenlijk?

Na alle hype, het lange wachten, het te dure eten en het gebrek aan interactie, bleven fans nog steeds in de arena om te kijken en luisteren, en ze werden echt een deel van de geschiedenis, terwijl records werden verbrijzeld toen de gebeurtenis ontvouwde. Toch bleef er één vraag in ieders gedachten die gewoon niet tot zwijgen kon worden gebracht.

Fans willen weten of dat zelfs Kanye West was die op het podium stuiterde. Als dat zo was, was hij van top tot teen bedekt met rode kleding, en hij had een volgelaatsmasker op dat zijn identiteit echt verborg. Het is moeilijk te bevatten of dit zelfs Kanye West was, of een dubbelganger die in zijn plaats stond.

Aanbevolen: