Gaat Kim Kardashian's dochter North West nog steeds langs 'Nori'?

Inhoudsopgave:

Gaat Kim Kardashian's dochter North West nog steeds langs 'Nori'?
Gaat Kim Kardashian's dochter North West nog steeds langs 'Nori'?
Anonim

Terwijl roddelbladen speculeren over de status van de relatie van Kanye West en Kim Kardashian sinds ze hun scheiding in mei 2021 aankondigden, is hun dochter North "Nori" West blijven opgroeien onder toezicht van het publiek. Kim is door de scheiding zo goed mogelijk moeder blijven spelen, en het excentrieke gedrag van haar vader blijft het onderwerp van controverse.

Maar North West is een opgroeiend meisje, en naarmate kinderen ouder worden, hebben ze de neiging om de schattige bijnamen die ouders en ouderen hen hebben gegeven af te werpen om hun identiteit als individu te creëren. Het is gewoon een onderdeel van opgroeien en opgroeien met beroemde ouders verandert daar niets aan. North West wordt al haar hele leven Nori genoemd door haar ouders, tantes, ooms, neven en grootouders, maar heeft ze nog steeds de bijnaam van haar baby? Zal ze het houden als ze de drempel naar volwassenheid overschrijdt? Wat brengt de toekomst voor Noord a.ka Nori West?

10 Noordwest is geboren

North West kwam in het leven van Kim op 15 juni 2013. North was de eerste van de vier kinderen van Kim en Kanye. Het duurde niet lang voordat North 'Nori' werd voor haar moeder en leeftijdsgenoten. Misschien was het gewoon een schattige bijnaam, of misschien is het omdat "Noord" een moeilijke manier is om uw kind te identificeren omdat het een zeer unieke naam is. Hoe dan ook, hoewel de bronnen variëren, is het hoogstwaarschijnlijk dat de naam begon met Kim. Het is moeilijker om grappen te maken over een naam als Nori West dan over North West.

9 Kim en Kanye's tijd samen

Hoewel sommigen vanaf het begin het gevoel hadden dat hun relatie gedoemd was te mislukken, was 'Kimye' minstens een half decennium lang een favoriet van de roddelbladen. De tijd van North West's ouders samen omvat verschillende virale momenten, zoals Kanye's bizarre goedkeuring van Donald Trump, zijn concertfiasco in Sacramento, CA, en het optreden van haar moeder in de muziekvideo 'Bound 2' van haar vader.

8 De rol van North West in 'Keeping Up With The Kardashians'

North West is al sinds haar geboorte een favoriet bij de fans van de show, maar ze werd een cruciaal onderdeel van de reality-tv-hit toen ze oud genoeg was om te beginnen met praten. Enkele populaire momenten zijn de keer dat ze haar moeder riep omdat ze deed alsof ze het album van Olvia Rodrigo leuk vond of haar beroemde en herkenbare reactiegezichten op alle capriolen van haar familie.

7 Hoe noemen de tantes van North haar?

Van al haar tantes lijkt Nori het dichtst bij Khloe, die, wanneer ze samen werden gezien, haar zowel Noord als Nori noemde. Alle Kardashian-Jenner-meisjes zijn betrokken bij het leven van North, maar Khloe is de peettante van het kind.

6 Wat voor soort persoon wordt Noordwest?

Excentrieke ouders fokken meestal excentrieke kinderen en het kleine noordwesten is geen uitzondering. North heeft, net als haar moeder, een flair voor glamour en mode, en net als haar vader lijkt ze een geboren artiest te zijn. Ze ging viraal toen ze zong tijdens Kanye's zondagse dienst en een van zijn modeshows, en ze maakte de virale videoclip "Old Country Road" van Lil Nas X opnieuw.

5 Hoe heeft de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West haar beïnvloed?

Een scheiding kan zwaar zijn voor een kind, en als oudste van haar broers en zussen heeft North een zekere verplichting om sterk te zijn. North lijkt de zaken echter goed aan te pakken en ze heeft nog steeds een goede relatie met Kim. De twee begonnen onlangs samen een gezamenlijk TikTok-account en Kanye kreeg wat tijd met zijn dochter tijdens een recente modeshow.

4 Zullen Kim en Kanye de voogdij over Noord delen?

Het drama van de scheiding blijft zich ontvouwen, nu Kim aan het daten is met Pete Davidson en haar vader die zijn altijd excentrieke beweringen doet, zoals hoe hij 'Kim terug zal winnen'. Wie de volledige voogdij krijgt, moet nog blijken. De Californische wet geeft moeders de volledige voogdij over buiten het huwelijk geboren kinderen, en North werd geboren vóór het huwelijk van haar ouders. Hoewel de voogdij waarschijnlijk naar Kim gaat, geeft hun ontmoeting op een Louis Vuitton-modeshow aan dat Kanye in ieder geval zijn dochter kan bezoeken.

3 Met wie brengt North West naast Kim de meeste tijd door?

Naast haar moeder en broers en zussen, brengt de oudste Kardashian-West de meeste tijd door met haar favoriete tantes, Khloe en Kourtney, waar ze ook wat tijd doorbrengt met haar verschillende neven. Het lijkt erop dat voor haar tantes, Noordwest altijd baby Nori zal zijn.

2 Wat houdt de toekomst van Noord in?

Gemiddeld duurt het 15 maanden voordat een echtscheiding in Californië is afgerond. North West zal blijven groeien naarmate de procedure zich ontvouwt. Hoewel ze nog steeds Nori is voor moeder en haar tantes, toont haar ontluikende online aanwezigheid haar als North West. Op haar gezamenlijke TikTok-account met haar moeder wordt ze geïdentificeerd als North West. Onlangs, toen ze twitterde over een parodie Twitter-account over haar dochter, noemde Kim haar North, niet Nori. Op haar eigen Instagram-account identificeert ze zich ook als North West.

1 Tot slot…

North West lijkt haar volledige naam te omarmen als onderdeel van haar identiteit, aangezien al haar huidige sociale media-accounts aangeven dat ze naar het noorden gaat. Familiebijnamen zijn echter moeilijk van je af te schudden, dus hoewel het publiek North West misschien leert kennen, mama, papa en haar tantes, zal ze waarschijnlijk altijd de kleine Nori blijven.

Aanbevolen: