Hoe gaat het NOG STEEDS goed met The Real Housewives Of New York?

Hoe gaat het NOG STEEDS goed met The Real Housewives Of New York?
Hoe gaat het NOG STEEDS goed met The Real Housewives Of New York?
Anonim

De Real Housewives-franchise is nog steeds een juggernaut die al 15 jaar bestaat. En hoewel de New Yorkse editie van de show als een favoriet bij fans wordt beschouwd, bevat het niet de helft van het schandaal en het drama dat sommige van de andere, nieuwere franchises, zoals Potomac, Atlanta of recentelijk Dallas, hebben opgediend.

Begon in 2006 met The Real Housewives of Orange County, de haak was simpel: laat de levens van de rijken en fantastisch zien met een kant van licht drama. Maar het was de New Yorkse editie die volgens OG NYC castmate Ramona Singer de franchise echt "op de kaart" zette.

Het verschil? Terwijl sommige shows uit het begin van 2000 de neiging hadden om zelfs de kleinste minachting uit te drukken, zoals bijvoorbeeld het niet komen opdagen bij een evenement, kleine roddels of af en toe een wijnplons, blies New York deze verhaalbeats vaak in een snel tempo door, waardoor er niets aan de hand was. de vloer van de uitsnijderij. Dus wat houdt ze zo vers?

Als het op personages in deze shows aankomt, springt New York ver boven de rest uit. Na 11 seizoenen weet OG-huisvrouw Luann DeLesseps nog steeds hoe ze het conflict moet laten komen terwijl ze brandschoon blijft - het geheime recept om een onveranderlijke held te worden van alle huisvrouwen. Van haar willens en wetens gedoemde bruiloft naar de voorgrond van een seizoen duwen, tot het veranderen van haar val van nuchterheid in een weelderig cabaret, nu het middelpunt voor haar moderne verhaallijnen - Luanns grootste stunt is alleen maar om podia te creëren zodat het drama zich kan ontvouwen, zodat ze gewoon achterover kan leunen en drink een Shirley Temple (denken we).

Om het gladde criminele archetype te contrasteren, is het altijd goed om het perfecte 'chaotische kwaad'-personage in je stuurhut te hebben, en niemand doet het beter dan Ramona Singer. Wat Ramona het beste kan, is ook moeilijk te vinden. Ramona, altijd de verontschuldigende vrouw, is in staat om niet-zo naadloos in het drama te weven, bommen te laten vallen en op de een of andere manier haar excuses aan te bieden. Haar overdreven onwetendheid is altijd en voor altijd de witte vlag die haar consequent uit de problemen ha alt. Zonder een Betthanny bij de hand om haar uit te nodigen, ziet dit seizoen er volledig uit in Ramonster-modus.

Met duisternis heb je altijd het licht nodig: ga Sonja Morgan binnen. Sinds seizoen 3 is Sonja een verademing en een echt keerpunt voor alle franchises. Het einde van de Aughts in reality-televisie werd betekend door afscheid te nemen van wijn in gezichten te gooien en hallo tegen echte excentriekelingen wiens capriolen absoluut gedocumenteerd moeten worden. Sonja is een absolute favoriet bij fans, van het geven van een openbare begrafenis op straat voor haar hond, tot het alleen maar van stoelen vallen, tot het vermijden van het drama terwijl ze nog steeds krachtige citaten in de mix gooit.

Het is het vertrouwen en het gemak van een OG die ze doorstaat voor zelfs de wildste verhaallijnen, terwijl een nieuw castlid kan instorten bij de kleinste indiscreties. Beschuldigingen van ontrouw, potshots op uw bedrijf of zelfs gezondheidsgeruchten, het is het vermogen om snel terug te stuiteren dat een castlid voor het leven vasthoudt en de verhalen voedt. Het zijn toevoegingen als Dorinda Medley en Tinsley Mortimer die zo goed mogelijk geven. Hoewel de laatste haar tijd nam om op snelheid te komen, waren de twee waardige toevoegingen aan de franchise.

Net als Margeret uit New Jersey gleed Dorinda rechtstreeks in de harten van fans met haar opzwepende dronken capriolen, epische citaten (clip! Maak het leuk!) En enthousiasme om het allemaal aan de camera te geven. Hoewel dit seizoen haar donkerste lijkt te zijn, is het ook een overgangsrite voor elke reality-tv-martelaar. Wat interessant is, is de nieuwste toevoeging aan de show, Leah McSweeney, en hoe ze in de selectie zal passen. Oprichter van het modelabel 'Married to the Mob', McSweeney is er een om rekening mee te houden. Nadat ze twee van haar voortanden heeft verloren in een woordenwisseling met de NYPD, wordt ze aanbevolen door de originele bad-ass Bethanny Frankel, dus je kunt verwachten dat ze voor dit laatste seizoen het recept misschien goed hebben.

Aanbevolen: