Kim Kardashian confronteert haar angsten en gaat ziplinen met dochter North

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian confronteert haar angsten en gaat ziplinen met dochter North
Kim Kardashian confronteert haar angsten en gaat ziplinen met dochter North
Anonim

Kim Kardashian ging dapper om met haar hoogtevrees terwijl ze haar recente buitenavonturen deelde met haar dochter North op Instagram.

Kim Kardashian en North West gingen ziplinen

De reality-ster, 41, werd gezien terwijl ze wat quality time doorbracht met haar dochter North, negen, terwijl ze samen aan het ziplinen waren. Kim overwon haar hoogtevrees door op een hangbrug te lopen. De oprichter van SKIMS probeerde ook wakeboarden in Coeur d'Alene, Idaho. Ooit de zakenvrouw, zorgde Kim ervoor dat ze een zwart wetsuit droeg van haar kledingmerk.

In haar Instagram-verhalen deelde Kim haar buitenactiviteiten met haar oudste kind North - die ze deelt met ex-man Kanye West, 45. De voormalige mevrouw West droeg een felle neon-top, zwarte legging en oversized zwarte tinten. Het platinablonde haar van de Kardashians-ster had een scheiding in het midden en viel langs haar schouders en rug.

Een doodsbange Kim werd gezien terwijl ze een hangbrug overstak in het midden van het bos. "Ik huilde bij elke stap omdat ik zo hoogtevrees heb, maar ik heb het gedaan en ik beloof dat ik het nooit meer zal doen", schreef ze op een foto die haar op de brug liet zien. In de volgende clip zag ze haar oversteken terwijl ze tegen North sprak: "Nooit meer. Niemand ha alt me ooit over om dit nog een keer te doen. Hoor je me?"

North West en Kim Kardashian maken een gekke selfie
North West en Kim Kardashian maken een gekke selfie

"Oké, " hoorde je North reageren terwijl ze haar moeder vanaf de andere kant filmde. Een andere clip toonde de ster die aan het ziplinen was, met het bijschrift: "Mijn ogen waren de hele tijd gesloten, dus ik ben blij dat ik deze video's heb om te zien hoe mooi het landschap was." Kim en North werden op een gegeven moment ook samen in een terreinvoertuig gezien.

Kim Kardashian werd onlangs neergeschoten op de verjaardag van haar zus Kylie Jenner

Vorige week zag Kim Kardashian haar haar los laten en genieten na haar breuk met Pete Davidson. Op het 25e verjaardagsfeestje van haar zus Kylie Jenner probeerde Kim tevergeefs een glaasje sterke drank te drinken. Helaas spuugde de moeder van vier de alcohol uit voordat ze een hoestbui kreeg.

Kylie's soirée vond plaats op een jacht en omvatte Kim, haar zus Kendall, haar moeder Kris Jenner, haar BFF Stassie Karanikolaou, familievriend La La Anthony, Kylie's dochter Stormi Webster en Kim's dochter Chicago.

Kim, die zelden drinkt, stelde voor dat iedereen een shotje zou drinken terwijl haar jongste zus haar cadeautjes opende.

In een video die naar YouTube is geüpload, klonk een stem die klonk als die van Kim: "Heeft iemand een kans die ik kan nemen?"

"Ja!" riepen Kylie en de andere gasten meteen.

De oprichter van SKIMS deed haar hoofd achterover en nam de foto met haar familie en vrienden. Maar de ster van The Kardashians leunt plotseling naar voren en spuugt een deel van de alcohol uit in een ander glas, dat gevuld is met sap.

De moeder van vier keek met een gepijnigde blik naar de camera en kon nauwelijks woorden uitbrengen terwijl ze hoestte: "Het is zo…" begon ze, maar stopte zichzelf toen ze weer begon te hoesten.

Aanbevolen: