Gaat het nog steeds goed met de Bromance van Leonardo DiCaprio en Brad Pitt?

Inhoudsopgave:

Gaat het nog steeds goed met de Bromance van Leonardo DiCaprio en Brad Pitt?
Gaat het nog steeds goed met de Bromance van Leonardo DiCaprio en Brad Pitt?
Anonim

Brad Pitt en Leonardo DiCaprio kennen elkaar al tientallen jaren. Als je een Hollywood A-lister bent, kom je steeds weer dezelfde mensen tegen. Dus, wanneer eindigde de kennismaking en begon de bromance? Nou, het was op de set van Quentin Tarantino's hitfilm Once Upon a Time in Hollywood uit 2019.

De film speelt zich af in 1969 "hippie" Hollywood en vertelt het soms bizarre verhaal van een filmster Rick D alton (DiCaprio) en zijn beste vriend en stuntdubbel Cliff Booth (Pitt). Margot Robbie verschijnt als de gedoemde Sharon Tate. Blijkbaar hadden Leo en Brad vanaf de eerste dag een goede band.

Iedereen heeft de ander heel publiekelijk geprezen. En het lijkt erop dat de bromance nog steeds springlevend is.

Laten we eens kijken naar de vriendschap van Brad Pitt en Leonardo DiCaprio. Het is het echte werk.

Ze gaan een lange, lange weg terug

Leonardo DiCaprio deed het kinderacteur-ding, en verscheen in 1979 in de Romper Room van TV op de prille leeftijd van 5. Het zal je niet verbazen te horen dat hij uit de show werd getrapt omdat hij storend was.

Pitt, die tien jaar ouder is, was een man uit het Midwesten die twee weken voor zijn afstuderen de universiteit van Missouri verliet om naar Hollywood te gaan. Vastbesloten om acteur te worden, nam hij acteerlessen en rommelde hij wat klusjes aan.

Aan het eind van de jaren tachtig en het begin van de jaren negentig begonnen hun paden elkaar te kruisen, omdat ze allebei tv- en commercieel werk nastreefden. Beide acteurs verschenen in Growing Pains van TV, hoewel niet tegelijkertijd.

Tegen de jaren negentig werden ze samen gefotografeerd op verschillende evenementen, en zagen ze er onmogelijk jong en fris uit. En ze hadden allebei iets met Gwyneth P altrow. Nee, niet tegelijkertijd. Blijkbaar waren ze toen niet de beste vrienden.

Kom in 2015 en ze verschenen allebei in een commerciële korte film van Martin Scorsese.

Toen, in 2019, maakten ze samen Once Upon a Time in Hollywood. Het was bromance op het eerste gezicht.

Er was eens in Hollywood

Once Upon a Time in Hollywood vertelt het verhaal van de vervagende ster Rick D alton, gespeeld door DiCaprio, en zijn beste vriend en stuntdubbel Cliff Booth speelde briljant door Pitt. Het is 1969, het einde van de swingende jaren '60. Het fictieve verhaal van Rick en Cliff is briljant verweven met de echte Manson Family en de tragische figuur die Sharon Tate was. De zwangere Tate en haar vrienden werden berucht vermoord door Manson's volgelingen in het Hollywood-huis dat ze deelde met haar echtgenoot-regisseur Roman Polanski. Het is, zoals de meeste films van Quentin Tarantino, complex, eigenzinnig en onvergetelijk.

Pitt en DiCaprio zouden dol zijn geweest op het script en de samenwerking met de legendarische Tarantino. Maar hoe zit het met de bromance?

In 2019 vertelde Pitt aan The New York Times dat het Leo met elkaar klikte omdat ze "zoveel van dezelfde dingen" hadden meegemaakt. Hun bromance, vervolgde hij, was "vrij automatisch".

Voor een deel vonden de twee jongens elkaar gewoon erg leuk. Vanaf dag één gingen ze aan de slag. Maar ze dachten ook dat het vormen van een sterke band in het echte leven hen zou helpen om de vriendschap van Rick en Cliff tot leven te brengen op het scherm. Ze weten allebei dat Hollywood een eenzame plek kan zijn.

DiCaprio heeft gezegd: "Je komt naar Hollywood en je bent in feite geïsoleerd en aan je lot overgelaten. [Rick en Cliff] vertrouwen voor alles op deze vriendschap. We vielen meteen in die schoenen. We begrepen die relatie zo snel dat we op de eerste dag die jongens waren."

Ook delen beide mannen een bepaalde wilde mannenvibe. Beiden weten echt hoe ze een goede tijd moeten hebben. Pitt heeft gezegd dat DiCaprio "gewoon heel leuk" was. En DiCaprio zei dat Once Upon a Time in Hollywood gewoon een knaller was om te maken.

En Pitt en DiCaprio hebben ook een gemeenschap van wederzijdse bewondering gevormd als het gaat om hun acteervaardigheden. Brad heeft over DiCaprio gezegd: "Dit is een man die echt geeft en er echt voor gaat, dus je weet dat het heel leuk is om te kunnen sparren met acteurs van dat kaliber." Leonardo DiCaprio werd zelfs genomineerd voor een Oscar voor beste hoofdrolspeler.

En Brad is ook niet traag. In 2019 nam hij een Oscar voor beste mannelijke bijrol mee naar huis.

En nu?

Nou, voorafgaand aan de lockdown bleven Leo en Brad samen rondhangen. Brad houdt van pottenbakken en heeft zijn eigen studio aan huis. En naar verluidt heeft hij Leo in het aardewerk ding gebracht.

"Brad heeft zijn eigen beeldhouwstudio in zijn huis en Leo komt graag langs om die te gebruiken", zei een vriend van Pitt. 'Soms gaan ze om met Brads kunstenaarsvrienden, maar soms zijn ze met z'n tweeën. Leo brengt broodjes mee van hun huis, Fat Sal's, en ze brengen hun jongensavonden door met het maken van kunst tot in de vroege uurtjes."Dus het lijkt erop dat de bromance tussen Brad Pitt en Leonardo DiCaprio springlevend is. We horen dat Brad een grote fan is van Leo's vriendin Camila Morrone. Als DiCaprio er ooit toe komt om zijn veel jongere dame, Brad Pitt, ten huwelijk te vragen zal een shoo-in zijn voor de beste man.

Aanbevolen: