Heeft Miley Cyrus de hoogste nettowaarde van alle Disney Channel-sterren?

Inhoudsopgave:

Heeft Miley Cyrus de hoogste nettowaarde van alle Disney Channel-sterren?
Heeft Miley Cyrus de hoogste nettowaarde van alle Disney Channel-sterren?
Anonim

Het is geen geheim dat Disney Channel ons in de loop der jaren enkele van de grootste sterren heeft gegeven. Muzikanten als Selena Gomez en de Jonas Brothers en acteurs als Zendaya en Zac Efron zijn allemaal begonnen op de zender. Een van de beroemdste voormalige Disney-sterren is zeker Miley Cyrus die in de loop der jaren een ongelooflijke verzorger in muziek heeft opgebouwd. Vandaag bekijken we of Miley eigenlijk ook de rijkste is van het stel. Blijf scrollen om erachter te komen hoeveel enkele van de meest populaire voormalige Disney Channel-sterren vandaag de dag waard zijn!

10 Bella Thorne heeft een nettowaarde van $12 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door actrice Bella Thorne die in 2010 beroemd werd als CeCe Jones in de Disney Channel-show Shake It Up. Sindsdien speelde Bella in een flink aantal projecten, zoals The Babysitter-filmfranchise, The DUFF en berucht. Naast acteren waagde Throne zich ook in de muziek en bracht ze twee uitgebreide toneelstukken uit. Volgens Celebrity Net Worth wordt de voormalige Disney-ster momenteel geschat op een nettowaarde van $ 12 miljoen.

9 Zendaya heeft een nettowaarde van $15 miljoen

De volgende is Shake It Up van Bella Thorne, mede-ster Zendaya. De actrice speelde Rocky Blue in de Disney-show, maar ze is momenteel vooral bekend door haar hoofdrol in HBO's tienerdrama Euphoria. Naast dit project was de actrice te zien in films als The Greatest Showman, Spider-Man: Homecoming and its sequels, en Dune. Net als Thorne is ook Zendaya geen onbekende in muziek en in 2013 bracht ze haar titelloze debuutstudio-album uit. Celebrity Net Worth schat dat de actrice $ 15 miljoen waard is.

8 Vanessa Hudgens heeft een nettowaarde van $16 miljoen

Vanessa Hudgens werd beroemd als Gabriella Montez in High School Musical in 2006, toen de eerste film van de franchise in première ging. Sinds haar Disney Channel-dagen is de actrice erin geslaagd om bezig te blijven in de industrie door te schitteren in projecten zoals Spring Breakers, Second Act en de Netflix-kerstfilm The Princess Switch en zijn vervolg.

Hoewel Hudgens in de jaren 2000 twee studioalbums uitbracht, richt ze zich nu vooral op acteren. Tegenwoordig wordt de ster geschat op een nettowaarde van $ 16 miljoen.

7 Zac Efron heeft een nettowaarde van $25 miljoen

Een andere High School Musical-ster die zeker behoorlijk rijk is, is Zac Efron die Troy Bolton in de franchise speelde. Afgezien van deze rol is de acteur vooral bekend van projecten als Oudejaarsavond, Extreem Wicked, Shockingly Evil and Vile en Down to Earth met Zac Efron. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel geschat op een vermogen van $ 25 miljoen.

6 Hilary Duff heeft ook een nettowaarde van $ 25 miljoen

Lizzie McGuire-ster Hilary Duff wordt momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 25 miljoen. De actrice heeft succes gevonden met zowel zingen als acteren. Duff bracht vijf studioalbums uit en speelde in films als Cheaper by the Dozen en A Cinderella Story - evenals shows zoals Younger en How I Met Your Father.

5 Raven-Symoné heeft een nettowaarde van $40 miljoen

De top vijf van de rijkste voormalige Disney Channel-sterren wordt geopend door Raven-Symoné, die vooral bekend is door zijn hoofdrol in de Disney-show That's So Raven in 2003. De ster bracht ook vier studioalbums uit, tegenwoordig Raven- Symoné is vooral bekend als actrice en ze was te zien in shows als Raven's Home, Black-ish en Celebrity Watch Party. Raven-Symoné wordt geschat op $40 miljoen.

4 Demi Lovato heeft ook een nettowaarde van $40 miljoen

Demi Lovato werd in 2008 beroemd dankzij de Disney Channel-film Camp Rock waarin ze Mitchie Torres speelde. Sindsdien speelden ze ook in de Disney-projecten Princess Protection Program en Sonny with a Chance.

Tegenwoordig is Demi Lovato vooral bekend om hun muziek - in de loop van hun carrière hebben ze zeven succesvolle studioalbums uitgebracht. Op het moment van schrijven heeft de muzikant naar schatting ook een nettowaarde van $ 40 miljoen.

3 Selena Gomez heeft een nettowaarde van $75 miljoen

Met een geschat vermogen van $75 miljoen heeft Selena Gomez de top drie gehaald. De ster werd beroemd als Alex Russo in de Disney-show Wizards of Waverly Place in 2007 en sindsdien heeft ze zichzelf gevestigd als zowel actrice als muzikant. Gomez bracht zes studioalbums uit en ze speelde in projecten als Only Murders in the Building, The Fundamentals of Caring en Spring Breakers.

2 De Jonas Brothers hebben een nettowaarde van $150 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag zijn de Jonas Brothers, die samen een geschat vermogen hebben van $150 miljoen. De drie muzikanten werden beroemd op Disney Channel dankzij de film Camp Rock en de show Jonas. Tegenwoordig staan Nick, Joe en Kevin bekend als getalenteerde muzikanten die ook succesvolle solocarrières hebben gehad (de een meer dan de ander). In de loop van hun carrière brachten ze als band vijf studioalbums uit.

1 Miley Cyrus heeft een nettowaarde van $160 miljoen

En tot slot, de lijst met ons als de rijkste voormalige Disney Channel-ster is Miley Cyrus, die in 2006 beroemd werd als het titulaire personage op Hannah Montana. Tegenwoordig staat Cyrus bekend als een van de meest getalenteerde muzikanten van haar generatie en in de loop van haar carrière heeft ze zeven succesvolle studioalbums uitgebracht. Volgens Celebrity Net Worth wordt Miley Cyrus momenteel geschat op een nettowaarde van $ 160 miljoen!

Aanbevolen: