Ana De Armas 'leeftijd, lengte, relatiestatus & Andere coole feiten over de nieuwe Bondgirl

Inhoudsopgave:

Ana De Armas 'leeftijd, lengte, relatiestatus & Andere coole feiten over de nieuwe Bondgirl
Ana De Armas 'leeftijd, lengte, relatiestatus & Andere coole feiten over de nieuwe Bondgirl
Anonim

Ana de Armas heeft onlangs furore gemaakt op het grote scherm, en hoewel ze blijft schitteren in blockbuster-films, is het tijd voor fans om echt te leren kennen wie deze actrice is. Ze is de nieuwste Bond-girl, met in de hoofdrol naast Daniel Craig, in No Time To Die.

Dit is echter zeker niet de eerste keer dat ze in een populaire film speelt. Voordat ze weer op het grote scherm verschijnt voor deze langverwachte actiefilm, moeten fans alles te weten komen over deze actrice, van haar professionele carrière tot haar persoonlijke leven.

10 Ze werd geboren in 1988

Ana de Armas werd geboren op 30 april 1988, wat betekent dat ze net 32 is geworden in 2020. Ze is geen fris gezicht in Hollywood, maar ze is nog jong genoeg dat ze zoveel tijd heeft om fans nog veel meer te bieden ongelooflijke prestaties.

Deze Stier is net zo lief en geaard als iedereen in dit teken, en ook hardwerkend en intuïtief. Ana de Armas heeft zeker bewezen dat ze deze dingen is.

9 Ze is 1,75 meter lang

Voor degenen die al grote fans van Ana de Armas zijn, is het misschien een beetje verrassend dat ze iets boven het gemiddelde is. 5 foot-6 is zeker niet kort voor een vrouw, en ze heeft geen speciale schoenen nodig om bij haar mede-sterren te passen.

Daniel Craig is zelfs maar 10 centimeter groter dan zij! Zelfs haar vorige co-sterren, zoals Chris Evans en Ryan Gosling, hadden een voorsprong van 15 cm op haar, dus regisseurs mogen blij zijn dat dit paar dichter bij elkaar staat.

8 Ze is een Cubaanse actrice

Voordat Ana de Armas groot werd in de Verenigde Staten, had ze behoorlijk wat acteerwerk in Spaanse films en televisie. In feite houdt ze zich nog steeds bezig met internationale film, dicht bij haar roots.

Ze is geboren en getogen in Cuba, maar verhuisde later naar Spanje, waar haar acteercarrière van de grond kwam. Er zijn een aantal geweldige Engelse EN Spaanse films om te binge waarin deze getalenteerde meid de hoofdrol speelt.

7 Ze is vastgebonden aan Ben Affleck

Pas rond maart 2020 konden fans beslissend zeggen dat deze twee populaire acteurs een romantische relatie hadden. Van samen naar Cuba gaan en samen in quarantaine gaan tot boodschappen doen, ze zijn verdomd schattig.

Hoewel er een klein leeftijdsverschil is tussen deze twee, bewijzen deze Batman-acteur en Cubaanse actrice dat er liefde in de lucht hangt! Ze is zelfs in staat geweest om met zijn kinderen om te gaan.

6 Ze is eerder getrouwd geweest

Voor degenen die er nog steeds niet van overtuigd zijn dat Ben Affleck en Ana de Armas het volhouden, is het waarschijnlijk belangrijk om te bedenken dat ze veel gemeen hebben als het om het echte leven gaat.

Ana de Armas was van 2011 tot 2013 getrouwd met Marc Clotet. Natuurlijk was Affleck 13 jaar getrouwd met Jennifer Garner, voordat ze in 2018 uit elkaar gingen. Deze twee zijn liever alleen, maar vinden samen wat geluk - wat hen een perfect paar maakt.

5 Ze verhuisde in 2014 naar Los Angeles

Ana de Armas verhuisde naar Los Angeles na jarenlang een succesvolle carrière in Spanje te hebben gehad, maar toen ze verhuisde, sprak ze niet zo goed Engels. Toch zette ze door en een jaar later speelde ze in Knock Knock met Keanu Reeves.

Er zijn veel redenen om van deze vrouw te houden, waaronder haar talent en eigenzinnige persoonlijkheid, maar ze heeft ook ongelooflijk hard gewerkt om te komen waar ze nu is - en verdient er zoveel respect voor.

4 Ze was eerst een 'Blade Runner Girl'

Tegen de tijd dat Blade Runner 2049 in 2017 op het grote scherm verscheen, had Ana de Armas al prominente rollen in War Dogs, Knock Knock en Overdrive. Niets was echter zo groot als dit vernieuwde vervolg.

Met Ryan Gosling speelde Ana de Armas Joi, wat in wezen het equivalent was van een Bond-girl in het Blade Runner-universum. Natuurlijk is ze veel meer dan een mooi gezicht en speelde ze de gedenkwaardige rol in deze met een Oscar bekroonde film.

3 Ze heeft een schattige M altees

Als er één ding is dat alle fans graag willen leren over hun favoriete beroemdheden, dan is het wel over hun huisdieren. Ana de Armas heeft een super schattige witte M altees genaamd Elvis.

Voor degenen die deze lieve en schattige actrice nog niet volgen op Instagram, is het tijd om dit te doen. Volgers krijgen een kijkje in haar carrière, verbluffende fotoshoots en vooral foto's van Elvis.

2 Ze heeft een Golden Globe-nominatie

Ana de Armas had haar eerste echte hoofdrol in Hollywood in 2019, toen ze Marta speelde in de door Rian Johnson geregisseerde film Knives Out. Ze speelde ook met Daniel Craig in deze film, samen met Jamie Lee Curtis en Chris Evans.

Als fans deze prachtige Bond-girl herkennen, maar haar niet kunnen plaatsen, komt dat misschien door deze bekroonde, hilarische en vermakelijke 'whodunnit'-film.

1 Ze zal Marilyn Monroe spelen

Iedereen die iets over deze actrice weet, weet dat haar volgende filmrol haar beslissende moment als actrice zou kunnen zijn. Andrew Dominik regisseert Blonde, een kroniek van het leven van Marilyn Monroe.

Na slechts één auditie bewees Ana de Armas dat ze in een blondine kon veranderen en deze iconische figuur naar het grote scherm kon brengen. De première staat gepland voor 2021, fans zullen zeker enthousiast zijn.

Aanbevolen: