Alles wat we weten over de aankomende James Bond-film, No Time To Die

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de aankomende James Bond-film, No Time To Die
Alles wat we weten over de aankomende James Bond-film, No Time To Die
Anonim

Het is bijna tijd voor… No Time To Die! Hoewel het nu bijna vijf jaar geleden is sinds de laatste aflevering in de langlopende franchise, zal dit voorjaar een nieuwe James Bond-film eindelijk weer in de bioscoop verschijnen!

Sinds Spectre uit 2015 is het wachten op het volgende 007-avontuur zeker zwaar geweest voor fans van de serie. Controverses en onzekerheden achter de schermen hebben geleid tot voortdurende vertragingen voor de nieuwste film, maar, zoals vaak gebeurt, werden de zaken uiteindelijk opgelost en kon Mr. Bond weer opstaan.

Langzaam begonnen er details naar voren te komen met betrekking tot de 25th film in de franchise en, in afwachting van de aanstaande releasedatum, is hier alles wat we momenteel weten over James Bonds ' nieuwe film, No Time To Die:

15 Er is geen tijd om te sterven

De titel van de 25e James Bond-film lijkt misschien wat ambivalenter dan de andere recente uitjes van de serie, maar in werkelijkheid grijpt het terug op enkele van de meest klassieke titels. De woorden "die" en "kill" zijn verschenen in zes eerdere James Bond-films.

14 MI6 Niet meer

De eerste aanwijzingen over het verhaal van de nieuwe film werden vrijgegeven met de officiële synopsis die ons vertelt dat wanneer No Time To Die begint, James Bond niet langer een actieve agent in MI6 is, maar schijnbaar is vertrokken om eindelijk een leven van ontspanning. Hmmm… Een bepaald gevoel lijkt te zeggen dat dit niet lang zal duren…

13 Cary Fukunaga is een nieuwe directeur voor de franchise

Na de vorige twee James Bond-films die Sam Mendes regisseerde, neemt een nieuwe kapitein het roer van de serie over. Cary Fukunaga, die een reeks successen heeft geboekt met de film Beasts of No Nation en de series True Detective en Maniac, regisseert No Time To Die.

12 Mr. Fleming's nieuwste opvolgers

In tegenstelling tot de originele James Bond-reeks romans, die werd geschreven door Ian Fleming, werd de nieuwste film samengesteld door een consortium van schrijvers, waaronder Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Cary Fukunaga en zelfs Phoebe Waller-Bridge, die naar verluidt later aan boord werd gehaald om meer humor en een vrouwelijk perspectief in de film te brengen.

11 The Name Is Craig… Daniel Craig

Natuurlijk zou de 007-serie niets zijn zonder Mr. Bond zelf en in No Time To Die keert Daniel Craig opnieuw terug in de titulaire rol. Dit wordt Craigs vijfde keer dat hij de beroemde Britse spion vertolkt, wat hem de meeste keren naar de derde plaats zal brengen om de rol op zich te nemen (Roger Moore leidt met 7; Sean Connery met 6).

10 Een Oscar-winnaar staat op het punt vijand nr. 1 te worden

Bonds belangrijkste schurk is deze keer een man met de naam Safin, gespeeld door Rami Malek, winnaar van de Oscar voor beste acteur. Net als andere recente Bond-films is er op dit moment heel weinig bekend over Safin, maar er zijn theorieën in overvloed dat de slechterik niet noodzakelijk is wie hij lijkt te zijn en dat hij in feite de klassieke vijand van Bond is, Dr. No.

9 James Bond wandelt door Memory Lane

Samen met de nieuwste rit van 007 komen een aantal bekende gezichten uit het Daniel Craig Bond-tijdperk. Het is nu bekend dat MI6-tegenhangers, M (Ralph Fiennes), Q (Ben Whishaw), Moneypenny (Naomie Harris), samen met Blofeld (Christoph W altz), Felix Leiter (Jeffrey Wright) en Madeleine Swann (Lea Seydoux) zullen allemaal weer terug.

8 Nieuwe gezichten, nieuwe… Vijanden

Naast Rami Malek als de schurk Safin, zijn er nieuwe opvallende gezichten in de franchise, waaronder Lashana Lynch als Nomi, Ana de Armas als Paloma en Billy Magnussen als Ash. Nomi is een nieuwe 00-agent die Bond tegenkomt na zijn terugkeer bij het bureau. Er is weinig bekend over Paloma of Ash, maar alle tekenen wijzen erop dat ze klassiek gevaarlijke bondgenoten van Bond zijn.

7 Jetsetting over de hele wereld

Wat zou een James Bond-film zijn zonder naar een groot aantal exotische locaties te reizen? No Time To Die zal niet anders zijn, aangezien James zal reizen naar niet minder dan Jamaica, Londen, Noorwegen en een oude klifstad genaamd Matera in Zuid-Italië. Hopelijk herinnert James eraan zijn zonnebrandcrème en zijn parka in te pakken voor deze reis.

6 Grammy-winnaar, Billie Eilish, zingt de intro

Zoals veel van de vorige afleveringen van de serie, heeft No Time To Die een prestigieuze zanger/muzikant die het intronummer schrijft voor de openingstitels van de film. Deze keer is het Billie Eilish die dit jaar maar liefst vijf Grammy-awards won tijdens de ceremonie. Eilish heeft onlangs het nieuwe Bond-nummer uitgebracht, dat je online kunt beluisteren.

5 Veranderingen achter de schermen

Zonder medeweten van de toevallige bioscoopbezoeker, heeft No Time To Die enkele kleine maar significante veranderingen gezien aan de productiekant. Voordat Fukunaga opkwam, zou de beroemde Britse regisseur Danny Boyle de film een lange tijd maken voordat hij plotseling stopte. Ook zal MGM de film voor het eerst distribueren na een decennium waarin Sony als distributeur voor de franchise heeft opgetreden.

4 Wanneer is er precies geen tijd om te sterven?

De release van de nieuwste Bond is nu meer dan eens rondgeduwd. Oorspronkelijk was de releasedatum vastgesteld op 8 november 2019, die vervolgens werd verplaatst naar februari 2020. Nu is eindelijk bevestigd dat No Time To Die op 8 april 2020 in de VS en op 4 april 2020 in het VK zal uitkomen.

3 Onze eerste glimpen van James in actie

De eerste echte blik op de nieuwe Bond-film vond plaats met de eerste trailer-release op 4 december 2019. Hoewel kort, toonde de teaser een aantal afbeeldingen en sequenties die bekend zullen aanvoelen voor degenen die de Craig hebben bekeken -tijdperk van Bond-films. Grootschalige stunts, auto-achtervolgingen, prachtige locaties, bekende gezichten en hints van mogelijk verraad en bedrog waren allemaal aanwezig in de debuutbeelden.

2 Is dit het einde?

Een van de grootste verhalen in de aanloop naar No Time To Die was of Daniel Craig klaar was als Bond. Nu Craig is teruggekeerd, is het vrijwel zeker dat dit zijn laatste keer als 007 zal zijn, wat onvermijdelijk zal leiden tot tal van speculaties over waar de James Bond-franchise naartoe zal gaan en wie de volgende zal zijn die in zijn schoenen zal treden.

1 Een staande ovatie voor meneer Bond

Sinds het begin van het Craig-tijdperk van James Bond heeft de serie zowel lovende kritieken als grote kaskrakers ontvangen. Volgens Rotten Tomatoes waren alle films tot nu toe 'vers' en geen enkele heeft minder dan $ 500 miljoen verdiend aan de wereldwijde kassa. Met een getalenteerde regisseur als Fukunaga wijzen alle tekenen erop dat de trend zich voortzet voor Craigs waarschijnlijke laatste keer als Bond.

Aanbevolen: