15 Zoete weetjes over hoe Beyoncé en Jay-Z samen zijn gekomen

Inhoudsopgave:

15 Zoete weetjes over hoe Beyoncé en Jay-Z samen zijn gekomen
15 Zoete weetjes over hoe Beyoncé en Jay-Z samen zijn gekomen
Anonim

Een van de langstdurende relaties in de entertainmentwereld, tussen twee even populaire en getalenteerde beroemdheden, is die van Beyoncé en haar man, Jay-Z. Ze hebben samen een lange reis gemaakt, met geruchten, ontrouw en vooral supersuccesvolle persoonlijke en professionele samenwerkingen

Samen hebben ze de wereld een aantal onvergetelijke nummers geschonken, zoals Deja-vu, Crazy in Love, Upgrade U, Drunk in Love, 03 Bonnie and Clyde en nog veel meer. Beyoncé en haar man hebben verschillende prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder Grammy's, American Music Awards, Billboard Awards, World Music Awards en MTV Awards. Ze winnen afzonderlijk en als dynamisch duo prijzen!

De twee kwamen elkaar per ongeluk tegen (het was het lot, toch?) Bijna 20 jaar geleden. Ze raakten vanaf het eerste moment bevriend en hun vriendschap veranderde geleidelijk in een serieuze romance. Ze trouwden uiteindelijk en kregen samen drie kinderen.

Hier zijn 15 interessante feiten over hoe deze twee uiterst begaafde zangers, die absoluut heersen in de muziekwereld, bij elkaar zijn gekomen:

15 Jay-Z vertelde hun verhaal door alles is liefde

De hiphopkoning en -koningin hebben al zo lang een relatie dat het bijna oneindig lijkt. Rond 2018 brachten ze een gezamenlijk album uit genaamd Everything Is Love. Het had een nummer genaamd 713. De tekst van dat nummer verwees naar de twee die elkaar voor het eerst ontmoetten. Ze ontmoetten elkaar op een noodlottige vlucht, waar ze naast elkaar zaten… en de rest was geschiedenis.

14 Liefde op het eerste gezicht tijdens de noodlottige vlucht

Zoals Jay-Z rapte: "Het lot liet me naast je zitten in het vliegtuig, en ik wist het meteen". Voor hem was het liefde op het eerste gezicht. Beyoncé had toen echter een vriendje, dus Jay-Z zat een tijdje in de friendzone. Ze gingen ieder hun eigen weg, maar hielden telefonisch contact. Twee jaar later ontmoetten ze elkaar weer. Beyoncé was niet meer bij haar ex.

13 De lange telefoongesprekken

Na hun eerste ontmoeting in het vliegtuig bleven Beyoncé en Jay-Z ongeveer twee jaar vrienden. Ze zouden aan de telefoon kletsen. Zoals Beyoncé in 2013 aan Oprah onthulde tijdens de show van Winfrey, hielpen die telefoongesprekken hen om hun relatie op te bouwen. Alles begint met elkaar aardig vinden, en die wederzijdse waardering was wat ze aanvankelijk hadden. Ze hielden van hun kleine praatjes en hun gesprekken veranderden langzaam in een serieuze band.

12 Jay-Z nam zijn vriend mee op hun eerste date

De tekst van Everything Is Love onthulde spannende feiten over hoe ze elkaar ontmoetten. Jay-Z zong: "Ik heb mijn kerel meegebracht om het cool te spelen, mijn eerste dwaze fout". Het was best grappig dat hij zijn vriend meenam op zijn eerste date met Beyoncé. De date vond plaats in een chique sushi-restaurant waarvan je misschien hebt gehoord. Het heet Nobu.

11 Ze ontmoetten elkaar in 1999-2000

Volgens Beyoncé was ze 18 toen zij en Jay-Z elkaar ontmoetten. Hij was bijna 12 jaar ouder dan zij. Het leeftijdsverschil stond echter nooit een sterke romantische relatie in de weg. In een interview in 2007, met Charlie Rose, morste Jay-Z de thee over de ontmoeting met Beyoncé, jaren voordat hij met haar trouwde. Afgaand op zijn verhaal, kunnen we aannemen dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten rond 1999-2000.

10 Van rode loper tot het gangpad

Het duo kondigde hun relatie formeel aan in 2004. Ze verschenen voor het eerst als koppel op de rode loper tijdens de MTV VMA-show. Daarvoor speculeerden fans over hun relatie. Beyoncé en Jay-Z kregen in april 2008 een relatie na bijna tien jaar verkering. Aanvankelijk hielden ze het huwelijk liever geheim. Ze wilden er een aantal maanden niet over praten.

9 Het koppel liet verschillende hints vallen

Beyoncé verscheen in 2000 op Jay's track I Got That. De relatie was nog steeds een goed bewaard geheim. In 2001 poseerden ze samen voor de cover van Vanity Fair magazine. Jay onthulde jaren later dat dit gebeurde toen ze 'net begonnen met elkaar te daten'. In 2002 liet Jay's single, 03 Bonnie and Clyde, een hint vallen over de romantiek, maar de fans wisten het nog steeds niet zeker.

8 Hoe maakte Jay-Z indruk op zijn koningin?

Terwijl hij het had over de eerste jaren van daten, vertelde Jay aan Vanity Fair: 'je moet het eerst proberen.' Ze waren aan het eten en drinken en brachten wat leuke tijd samen door. Hij voegde eraan toe dat hij echt moeite moest doen, omdat ze aanvankelijk niet zo onder de indruk was. Hij bleef duwen om dichter bij haar te komen terwijl hij tegelijkertijd probeerde een coole kerel te zijn. Uiteindelijk is het gelukt.

7 Hun huwelijksbevestiging

Het was Jay-Z die de bruiloft bevestigde die in april 2008 plaatsvond. Hij sprak erover in een Vibe-coververhaal van september 2008. Hij gaf toe dat de ceremonie undercover werd gehouden omdat ze het allebei als een heilige gebeurtenis in hun leven beschouwden. Hun ceremonie was iets dat ze dicht bij hun hart zouden houden. Ze waren niet geïnteresseerd om er te veel over te zeggen tegen de buitenwereld.

6 De lippen stijf op elkaar houden over hun privéleven

In hun 20-jarige relatie hebben ze er allebei voor gekozen om hun persoonlijke leven buiten het publieke oog te houden. Geen van beiden sprak veel over zichzelf. Tijdens de Oprah-show sprak Beyoncé wel over hoe ze elkaar ontmoetten, maar dat was een zeldzame gebeurtenis. Jay-Z hield er ook meestal de mond vol over. De laatste tijd heeft hij dingen onthuld via zijn songteksten.

5 koesteren hun levenslange geheimen

Op de vraag waarom ze fans niet te veel over hun privéleven zouden onthullen, noemden ze allebei dezelfde reden waarom ze liever geheim wilden blijven. Omdat ze beroemdheden waren, werden ze altijd onder de loep genomen en wilden ze dit kleine geheim over zichzelf met opzet voor de wereld houden. Ze wilden op een persoonlijke manier koesteren wat ze hadden.

4 Crazy In Love vertelde verhalen over hun eerste ontmoeting

In 2003 brachten Beyoncé en Jay hun samenwerkingsnummer Crazy in Love uit, wat een hint was naar hun eerste ontmoeting en het vroege stadium van hun romance. Omdat het echter niet officieel werd bekendgemaakt, wisten fans niet zeker of alles over hun relatie ging. Pas later realiseerden fans zich dat Bey zoveel sappige informatie over haar liefdesleven in het nummer weggaf.

3 Huwelijk in de baai

In 2006 was er een gerucht dat Beyoncé zwanger was, en er werd gebabbeld dat er een huwelijk in de maak was. Beyoncé vond het grappig. Ze vertelde het tijdschrift Cosmopolitan dat ze geen idee had wanneer ze zou trouwen. Hoewel het duo een relatie had, hadden ze waarschijnlijk nog steeds niet over het huwelijk gesproken. Ze maakten echter samen muziek en brachten de ene hit na de andere uit.

2 Er was geen haast om aan de haak te slaan

Er zat ongeveer 8 jaar tussen het moment dat ze elkaar ontmoetten en het moment dat Beyoncé door het gangpad liep. Tussendoor waren er geruchten geweest over een breuk, een zwangerschap, een huwelijk en nog veel meer. De relatie heeft alle roddels doorstaan en mondde uit in een bruiloft. Toen Jay werd gevraagd waarom het zo lang duurde om te trouwen, zei hij dat er geen haast was - hij rende in ieder geval niet weg.

1 De grote huwelijksceremonie

Een bron vertelde People dat de huwelijksceremonie van Beyoncé en Jay-Z een kleine maar oogverblindende gebeurtenis was. Het vond plaats in het penthouse van Jay's Manhattan. De locatie was versierd met 70.000 dendrobium-orchideeën die uit Thailand waren aangevoerd. Er werd veel emotie uitgedrukt, waaronder tranen van geluk.

Aanbevolen: