20 dingen die aan het licht zijn gekomen over de familie van Jay-Z en Beyonce (sinds het liftincident)

Inhoudsopgave:

20 dingen die aan het licht zijn gekomen over de familie van Jay-Z en Beyonce (sinds het liftincident)
20 dingen die aan het licht zijn gekomen over de familie van Jay-Z en Beyonce (sinds het liftincident)
Anonim

In mei 2014 heeft een liftbeveiligingscamera beelden vastgelegd van Jay-Z en Solange Knowles die een uitbarstingsgevecht hebben na een afterparty voor het Met Gala. Beyoncé was erbij en keek toe hoe haar zus tegen de beroemde rapmagnaat schreeuwde, sloeg en schopte voordat een bewaker haar uitschakelde. Toen TMZ de video uitbracht, zag de wereld al hun vuile was, inclusief beelden van Queen Bey zelf die tussen de twee in stapte.

Tien dagen later bracht het trio een verklaring uit waarin ze zich verontschuldigden dat hun privé-familiemoment openbaar werd. Een paar maanden later sprak Solange zich uit en zei: "Wat belangrijk is, is dat mijn familie en ik allemaal goed zijn."

In 2017 liet Jay-Z zien dat er geen bloedverwanten nodig zijn om hecht te blijven en zei over Solange: "Ze is net mijn zus. Ik zal haar beschermen. Dat is mijn zus, niet mijn schoonzus. Mijn zus. Periode." Laten we vandaag eens kijken naar 20 dingen die zijn onthuld over de familie van Jay-Z en Beyoncé in de tijd na het beruchte liftincident.

20 Huwelijksregels Queen Bey?

Na de schijnbare 'huwelijkse indiscreties' van Jay-Z deden geruchten de ronde dat Queen Bey strikte regels had opgesteld die hij moest volgen om een scheiding te voorkomen. De schijnbare regels omvatten het sluiten van vrede met haar zus Solange, dat Bey het laatste woord krijgt over het aantal kinderen dat ze hebben, voor hem om weg te blijven van de Kardashian-familie, en dat ze zich inzetten om samen een leven te leiden. Of de huwelijksrichtlijnen echt zijn gebeurd, is tussen het paar, dus we zullen nooit weten of het echt is.

19 Papa's kankerdiagnose

Beyoncé's vader is open geweest over zijn strijd tegen borstkanker en is trots op zijn dochters en hun reactie. Hij vertelde Good Morning Britain dat “[ze] weten dat ik een vechter ben. Mijn dochters houden duidelijk van hun vader, de liefde daar en de zorg voor het gezin, het is altijd goed om familie te hebben in moeilijke tijden. Maar mijn kinderen weten hoe stoer hun vader is en wat een vechter ik ben.” De stervader heeft ook zijn levensstijl aangepast, inclusief lichaamsbeweging en voedselkeuzes om hem te helpen de ziekte te bestrijden.

18 De buitenechtelijke activiteiten van Solange

Toen het huwelijk van Solange stukliep, begonnen mensen te praten over hoe haar relatie met haar manager, John Bogaard, meer dan platonisch zou kunnen zijn. Mensen suggereerden dat ze haar man voor hem had verlaten. Om het record recht te zetten, deed Solange wat elke moderne celeb zou doen: iets op internet zetten. Ze tagde een foto van zichzelf en haar agent op sociale media met het bijschrift: "yo ty @onvacation omdat je de beste co-manager voor 5 jaar bent geweest. Sorry dat de internetten zo onaardig zijn en niet liegen. Ga terug naar genieten van je vakantie."

17 Meme-waardige momenten

Als Beyoncé uit is met haar familie, is dat een groot probleem voor fotografen. Het is een groot probleem voor ons allemaal wanneer een familiemoment wordt vastgelegd en laat zien dat hoe glamoureus of beroemd je ook bent, voor je kinderen, je nog steeds de snackautomaat en vuilnisbak bent, zoals bewezen door deze foto die ertoe heeft bijgedragen dat de ster een beetje meer herkenbaar.

16 Hernieuwde huwelijksgeloften

Een jaar na de geboorte van de tweeling besloten Beyoncé en Jay-Z dat het tijd was voor een hernieuwde verbintenisceremonie, vooral een ceremonie waarbij hun hele familie aanwezig was. Fans kunnen de gemonteerde film bekijken met de hele Carter-familie in hun crèmekleurige trouwkleding, samen vierend en er geweldig uitziend, zoals gewoonlijk.

15 The Constant Tabloid neemt een scheiding van miljarden dollars over

Volgens Forbes heeft Beyoncé een nettowaarde van 400 miljoen dollar. Jay-Z wordt geschat op een miljard dollar. Met dat soort geld en drie kinderen in de mix, leidt elk gesprek over scheiding of echtscheiding mensen ertoe om na te denken over al het geld dat ermee gemoeid is. Mocht het paar ooit besluiten om uit elkaar te gaan, dan kunnen de juridische rekeningen alleen al in de miljoenen lopen.

14 Dorstige foto's voorbij Becky

Iedereen heeft een jaloerse kant, zelfs als je Beyoncé bent. Camera's waren er snel bij om te zien hoe Beyoncé een gezicht trok tijdens een basketbalwedstrijd toen Nicole Curran voorover boog om met Jay-Z te praten. Met speculatie over de staat van hun relatie op een bepaald moment, heeft deze negatieve gezichtsuitdrukking van een fractie van een seconde veel aandacht gekregen.

13 Zelfs mama Bey heeft een mening

Hoewel zowel Bey als Jay spraken over relatieproblemen op hun respectievelijke albums, waren ze niet de enigen die iets te zeggen hadden. Beyoncé's moeder, Tina, zei dat fans moeten kijken om hun eigen leven en worstelingen te herkennen in de tekstuele inhoud en vertelde People Magazine om te onthouden dat dit soort creatieve expressie "over het genezingsproces" is binnen elke relatie.

12 Hun 'innerlijke' cirkel

Als je beroemd bent, moet je voorzichtig zijn met wie deel uitmaakt van je binnenste cirkel. Niemand heeft een bloedzuiger nodig in zijn entourage of iemand die informatie verkoopt aan de roddelbladen. Een recent artikel over The Talko onthulde enkele van de beroemdste mensen in de binnenste cirkel van Beyoncé en Jay-Z, waaronder Justin Timberlake, Kelly Rowland, Oprah Winfrey, zus Solange Knowles, Rihanna en Chris Martin.

11 Hoe een familieverjaardagsfeest er echt uitziet

Beyoncé's verjaardag werd dit jaar een familieweekend in het weekend waar iedereen het kwam vieren op Jay-Z's Made In America Festival, waar ze genoten van optredens van Cardi B en Lizzo. Het hele weekend plaatste het feestvarken foto's van iedereen die het geweldig vond om Philly op een boot te zien en rond te hangen met haar kinderen, haar zus en neef.

10 Hun dure feestgunsten

Om gasten aan te moedigen om zijn gala bij te wonen, heeft Jay-z kosten noch moeite gespaard om cadeaus te geven aan alle VIP-bezoekers. De VIP-passen zelf voor het Shawn Carter Foundation Gala waren $ 40.000 Rolex Daytona-horloges om te dragen. Ze kregen ook een fles Ace of Spade-champagne ter waarde van $ 300 om hun filantropie te vieren.

9 gelekte familiefoto's

Toen een foto van de tweeling met grote zus Blue Ivy op internet kwam, waren mensen natuurlijk enthousiast. Fans met scherpe ogen realiseerden zich snel dat er een zichtbare schittering op de foto was, veroorzaakt door een ingelijste foto en dat de foto niet op Beyonce.com of een van haar sociale-mediaplatforms was geplaatst. Dit betekent dat iemand hun huis binnenkwam en vermoedelijk geheime foto's nam om met de pers te delen, zonder toestemming van de familie.

De kans is groot dat iemand is ontslagen of uit de vriendenkring is verwijderd nadat dit is gebeurd. De media die de foto plaatsten, hebben deze uiteindelijk verwijderd toen ze zich realiseerden hoe de foto was verkregen.

8 Papa predikt niet?

Toen Beyoncé en Jay-Z hun lyrische woordenstrijd voerden over hun huwelijksproblemen, sprak haar vader ook over hun huwelijk en de voortdurende controverse. In interviews suggereerde papa liefste dat beiden de perceptie van drama expres verhoogden. Zou dit allemaal kunnen zijn in de naam van het behalen van geweldige platenverkopen?

Beyoncé heeft over hun relatie gezegd: Het kan me niet schelen of je op elke tijdschriftomslag perfect staat, en je bent de knapste, meest succesvolle en coolste man - je wordt nog steeds verdrietig en jij je voelt je nog steeds gekwetst, en je raakt nog steeds in de war en kwetsbaar en nerveus en bang. Je moet iemand vinden met wie je de moeilijke tijden kunt doorstaan.”

7 A Destiny's Child Reunion?

2020 markeert de viering van veel dingen en een daarvan kan een reünietour zijn om het 20-jarig jubileum van Destiny's Child te vieren. Een bron zei: Beyoncé is wanhopig om de meisjes weer samen met haar in de studio te krijgen en ze kan geen betere tijd bedenken dan 2020, wanneer ze twee decennia zullen markeren als een van 's werelds grootste volledig vrouwelijke groepen ' en voegde eraan toe dat Beyoncé 'het succes van de Spice Girls-tour zag en dat wil repliceren - maar veel groter en beter.”

6 Afwijzend van overwinningen na de baby

Beyoncé wilde zich klaarmaken voor een fysiek optreden na de geboorte van haar tweeling, Rumi en Sir. Dit vergde veel hard werk en training, evenals het eten van al haar groenten op het plantaardige dieet om haar op tijd voor Coachella te krijgen. Tijdens de documentaire was Queen Bey super enthousiast dat ze in staat was om een pre-zwangerschaps bodysuit aan te trekken en dicht te ritsen - Jay's enige opmerking was een glimlach en een "alles goeds."

Kijkers van de doc, waaronder Chelsea Clinton, zeiden dat ze geïrriteerd zouden zijn als hun partner zulke overwinningen na de zwangerschap zo afkeurde.

5 Erfelijke gezondheidsrisico's voor Queen Bey (en haar kinderen)

Iedereen herinnert zich dat Angelina Jolie in 2013 een dubbele borstamputatie onderging omdat ze het BRCA1-gen had dat het levenslange risico op borstkanker verhoogt. Blijkt dat, vanwege de ervaring van Bey's vader met borstkanker, er een familiale aanleg voor dit gen kan zijn. Bey en haar familie willen misschien getest worden op dit gen en hun hele leven waakzaam zijn bij het screenen.

4 De meer 'normale' momenten van het ouderschap

Families zijn uiteindelijk gewoon gezinnen. Het is altijd leuk om iemand te zien naar wie je opkijkt, of het nu een mentor is en iemand die je kent of iemand die beroemd is als Beyoncé, geniet van enkele van de kleinere, meer herkenbare momenten van het ouderschap. Het geeft een glimp van dit leven waardoor de Bey Hive blijft zoemen voor meer info en de inside scoop over het leven van de ster.

3 Zorgvuldig geselecteerde tijdlijnen

Je weet dat je beroemd bent als mensen zorgvuldig gedetailleerde tijdlijnen van je persoonlijke relaties maken. Het paar heeft een bijna 20-jarige romance doorstaan. Beyoncé vertelde Seventeen Magazine dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten in 1999-2000 en dat ze begonnen te daten toen Bey 19 was.

De ster vertelde Oprah: We waren eerst anderhalf jaar vrienden voordat we op date gingen. In 2003 brachten ze samen de Crazy In Love-video uit en de twee trouwden in 2008 tijdens een geheime ceremonie, maar fans waren pas maanden later officieel op de hoogte van het huwelijk. Vandaag beslissen ze nog steeds welke elementen van hun leven ze wel of niet aan de pers zullen vrijgeven.

2 De waarheid achter gesloten deuren

Je publieke imago in de gaten houden als je beroemd bent, is een fulltime baan. Vraag het maar aan iemand met een team van publicisten. Als het op foto's aankomt, houdt Beyoncé alles achter slot en grendel en volledig temperatuurgecontroleerd. In 2013 onthulde GQ dat ze een gedetailleerd archief heeft van elke foto en video die ooit van haar (en vermoedelijk haar familie) is gemaakt. Ze bewaart elk item ook in een veilige opslagfaciliteit.

1 Is Blue Ivy de volgende rijzende ster?

Sterkracht is misschien een erfelijke eigenschap, vraag het maar aan Blue Ivy Carter. Sommigen speculeren zelfs dat een van de redenen waarom zij en de andere Carter-kinderen slechts selectief betrokken zijn bij openbare evenementen, is omdat ze de schijnwerpers stelen van hun meer dan levensgrote ouders. Page Six had een kop die suggereerde dat Blue Ivy's korte cameo in de video voor Spirit, "[stole] the spotlight" van mama.

Aanbevolen: