18 Feiten die onthullen wie de ECHTE Brad Pitt is

Inhoudsopgave:

18 Feiten die onthullen wie de ECHTE Brad Pitt is
18 Feiten die onthullen wie de ECHTE Brad Pitt is
Anonim

Brad Pitt is zonder twijfel een van de grootste namen in Hollywood, en terecht! De acteur is al in 1987 op onze schermen te zien en is sindsdien niet meer gestopt. Hoewel we als acteur van hem hebben gehouden, zijn het de looks van de sterren die hem echt een enorme fan hebben gemaakt bij velen, en we zijn er zeker van dat hij er niet boos over is.

Of je hem nu kent van zijn rol in "Thelma &Louise", "Mr. & Mrs. Smith", "Troy" of "Fight Club", dan weet je hoe goed een acteur Brad Pitt werkelijk is is. Dat gezegd hebbende, de acteur heeft een behoorlijk leven gehad, een leven waar velen van ons misschien niets vanaf weten.

Van bedrogschandalen, drugsmisbruik, drie verlovingen en nog een handvol geruchten, Brad Pitt heeft het allemaal gezien! Of je nu een fan bent van zijn werk, of gewoon graag naar hem kijkt, je staat je te wachten. Hier zijn 18 feiten die onthullen wie de echte Brad Pitt is.

15 Brad is niet zijn echte naam

Oude foto's van Brad Pitt
Oude foto's van Brad Pitt

Hoewel we allemaal Brad Pitt kennen en ervan houden, zoals Brad Pitt, blijkt het echter niet zijn echte naam te zijn! Het hebben van een alias of het kiezen van een alternatieve naam in Hollywood is vrij gebruikelijk, en hoewel Brad misschien niet zijn echte naam is, is het niet helemaal ver weg. De echte naam van Brad Pitt is eigenlijk, William Bradley Pitt!

14 Hij was getrouwd met Jennifer Aniston

Jennifer Aniston Brad Pitt
Jennifer Aniston Brad Pitt

Als je al een tijdje fan bent van Brad Pitt, dan weet je alles over zijn vroegere relaties, maar een feit dat veel mensen vergeten, is het feit dat hij ooit getrouwd was met actrice Jennifer Aniston, voor meer dan vijf jaar! Het paar trouwde in 2000 en is helaas in 2005 gescheiden.

13 komt uit een nederig begin

Brad Pitt El Pollo Loco
Brad Pitt El Pollo Loco

Brad Pitt mag dan wel een van de grootste Hollywood-acteurs van onze tijd zijn, hij was niet altijd een succesvol rijke acteur. Brad Pitt komt uit een zeer bescheiden begin. Voordat hij uitbrak in de acteerscène, was Brad een beweger van apparaten en verkleedde hij zich ook in het felgele kippenkostuum als een mascotte voor 'El Pollo Loco'.

12 Brad wees 'Mr. & mevrouw Smith'

Brad Pitt, de heer mevrouw Smith
Brad Pitt, de heer mevrouw Smith

Brad Pitt is verschenen in een aantal veelgeprezen films, waaronder 'Mr. & Mevrouw Smith'. Hoewel dit een van Brads grootste films is, speelde hij er bijna niet in. Brad werd oorspronkelijk naast Nicole Kidman gecast, maar hij was klaar om de film te verlaten vanwege het feit dat hij en Nicole geen chemie op het scherm hadden. Angelina Jolie werd later gecast en de zaken namen een wending ten goede, of slechtste, voor Jennifer Aniston.

11 Brangelina zorgde voor een behoorlijke storm

Brangelina meneer mevrouw Smith
Brangelina meneer mevrouw Smith

Brad Pitt en Angelina Jolie ontmoetten elkaar tijdens het filmen van 'Mr. & Mevrouw Smith'. Terwijl ze de zaken in het begin professioneel hielden, begonnen geruchten te speculeren dat zij en Brad een affaire buiten het scherm hadden. Hoewel Brad noch Angelina commentaar gaven op de geruchten, zei Brads scheiding van Jennifer in diezelfde tijd alles.

10 Zijn grote doorbraak was in 'Thelma &Louise'

Brad Pitt Thelma & Louise
Brad Pitt Thelma & Louise

Hoewel Brad Pitt al sinds de jaren 80 acteerde, kreeg hij pas bekendheid met zijn rol in "Thelma &Louise". Hij had hier en daar in films en tv-shows gespeeld, maar zijn grote doorbraak was het spelen van de rol van J. D, waar zijn hartenbreker-status voor het eerst begon.

9 Hij leed aan middelenmisbruik

Brad Pitt Alcoholisme
Brad Pitt Alcoholisme

Brad Pitt werkt al bijna 35 jaar in de entertainmentindustrie als acteur, en tijdens zijn tijd in de schijnwerpers merkte hij dat hij nogal wat alcohol en drugs gebruikte. Brad onthulde onlangs dat hij het afgelopen jaar een alcoholprobleem had tijdens zijn carrière en tweede huwelijk en sindsdien naar de Anonieme Alcoholisten ging.

8 Hij is meerdere keren verloofd

Brad Pitt Gwyneth P altrow
Brad Pitt Gwyneth P altrow

Brad Pitt is niet één keer verloofd, niet twee keer, maar drie keer! Hoewel we nu weten dat hij verloofd en getrouwd was met zowel Jennifer Aniston als Angelina Jolie, zullen velen van jullie misschien verbaasd zijn te weten dat hij ook verloofd was met actrice Gwyneth P altrow. De twee dateerden van 1994 tot 1997 en waren verloofd totdat ze eind '97 uit elkaar gingen.

7 Hij is een echte filantroop

Brad Pitt Charity
Brad Pitt Charity

Brad Pitt heeft veel verlossende eigenschappen! Afgezien van het feit dat hij een geweldige acteur is, is Brad ook een behoorlijk filantroop. Pitt heeft gewerkt en werkt nog steeds met een aantal liefdadigheidsinstellingen en organisaties, waaronder de 46664-campagne van Nelson Mandela, DATA, een lobbygroep uit de derde wereld die mede is opgericht door Bono van U2, en veel werk in de strijd tegen aids, armoede en het financieren van embryonaal stamcelonderzoek.

6 Hij was in een broederschap

Brad Pitt Alpha Delti Pi
Brad Pitt Alpha Delti Pi

Tijdens Brad Pitts tijd op de universiteit maakte hij deel uit van niet één, maar twee broederschappen! Brad Pitt was lid van zowel Alpha Delta als Sigma Chi aan de Universiteit van Missouri, waar hij vandaan kwam. Hoewel hij absoluut geweldige tijden heeft beleefd, lijkt het erop dat ze niet goed genoeg waren om hem ervan te weerhouden te vertrekken. Brad Pitt stopte naar verluidt slechts enkele weken voordat hij afstudeerde om acteren voort te zetten.

5 Hij heeft zes kinderen

Brad Pitt en Angelina Jolie arriveren in Tokio
Brad Pitt en Angelina Jolie arriveren in Tokio

Tijdens de tijd dat Brad Pitt getrouwd was met Angelina Jolie, stichtten de twee een familie en nog een grote! De acteur is een vader van zes kinderen, Shiloh, Vivienne, Zahara, Maddox, Pax en Knox Pitt. Shiloh, Vivienne en Knox zijn de biologische kinderen van Brad en Angelina, terwijl Maddox, Pax en Zahara werden geadopteerd uit weeshuizen in Cambodja, Ethiopië en Vietnam.

4 Vreemdgaande geruchten omringen hem opnieuw

Brad Pitt Marion Cotillard Geruchten
Brad Pitt Marion Cotillard Geruchten

Hoewel Brad en Angelina pas na negen jaar daten zijn getrouwd, lijkt het erop dat hun huwelijk een dosis zag van wat naar verluidt met Jennifer Aniston is gebeurd. Tijdens Brad Pitt's tijd voor het filmen van zijn film "Allied" uit 2016, waarin hij samen met Marion Cotillard speelde, begonnen geruchten over de twee een affaire naar boven te komen.

3 Vaderschap in kwestie

Brad Pitt Maddox vervreemd
Brad Pitt Maddox vervreemd

Er is onthuld dat er veel is gebeurd met betrekking tot het besluit van Angelina Jolie om in 2019 van Brad Pitt af te splitsen. Hoewel alcoholisme en ontrouw werden gemeld als redenen, lijkt het erop dat de acteur fysiek werd met zijn oudste zoon, Maddox, nadat hij het probeerde om een gevecht tussen Brad en Angelina te verspreiden. De twee zouden sindsdien van elkaar zijn vervreemd, wat voor veel wrijving binnen de familie heeft gezorgd.

2 Hij houdt van een goede bromance

Brad Pitt Leonardo Di Caprio Bromance
Brad Pitt Leonardo Di Caprio Bromance

Brad Pitt is erin geslaagd om tijdens zijn carrière veel acteurs en actrices te ontmoeten, maar slechts een handvol is erin geslaagd om dicht bij de acteur te komen. Brad heeft zijn bromances de afgelopen jaren heel duidelijk gemaakt, vooral met zijn naaste vriend Leonardo Di Caprio, die hij kortweg 'LDC' noemt. Hoe schattig, toch?

1 Hij won zijn eerste Oscar na 33 jaar acteren

Brad-Pitt-Oscar
Brad-Pitt-Oscar

Na 33 jaar acteren heeft Brad Pitt eindelijk zijn allereerste Oscar voor acteren ontvangen! Ja, je leest het goed, Brad Pitt heeft nog nooit een Oscar gewonnen voor zijn acteerwerk. Hoewel hij won voor zijn productie, won Brad het afgelopen jaar zijn eerste Academy Award voor zijn rol in 'Once Upon A Time In Hollywood'.

Aanbevolen: