20 feiten die onthullen wie de ECHTE Nicki Minaj is

Inhoudsopgave:

20 feiten die onthullen wie de ECHTE Nicki Minaj is
20 feiten die onthullen wie de ECHTE Nicki Minaj is
Anonim

Nicki Minaj verplettert het spel sinds haar debuut in 2010. De artiest tekende voor het eerst bij Young Money Records en werd een van hun best verkopende artiesten tot nu toe. Hoewel de zangeres misschien heeft onthuld dat ze "met pensioen gaat" uit de rapindustrie, betekent dat niet dat haar erfenis niet zal voortduren.

Haar allereerste single 'Super Bass' werd meteen een hit en bevestigde Nicki's rol in de entertainmentindustrie. Sindsdien heeft ze een aantal Hot 100-records gebroken en miljoenen albums verkocht die ons allemaal hebben weggeblazen.

Hoewel ze beweert een open boek te zijn, zijn er veel dingen over Nicki Minaj waar je misschien versteld van zult staan. De rapper heeft zeker een heel interessant leven geleid, een leven dat niet altijd zo "perfect" is geweest. Dat gezegd hebbende, hier zijn 20 feiten die onthullen wie de echte Nicki Minaj is.

20 Nicki Minaj is niet haar echte naam

Nicki Minaj gele pruik
Nicki Minaj gele pruik

Hoewel we Nicki Minaj kennen als rapkoningin Nicki Minaj, is dat niet haar echte naam! De ster kreeg deze artiestennaam, zoals veel artiesten, om aantrekkelijker te lijken voor een label. In het geval van Nicki werd ze eigenlijk geboren als Onika Tanya Maraj-Petty, wat veel fans niet weten.

19 Ze had een rotsachtige opvoeding

Familie Nicki Minaj
Familie Nicki Minaj

Hoewel Nicki Minaj nu misschien het leven van de rijken en beroemdheden leidt, was dit niet altijd het geval voor haar. Nicki is heel open geweest over haar jeugd en onthulde hoe haar vader leed aan middelenmisbruik en hoe dingen in het huishouden vaak fysiek werden.

18 Haar favoriete kleur is roze

Nicki Minaj roze pruik
Nicki Minaj roze pruik

Dit komt misschien niet als een enorme verrassing voor degenen die Nicki Minaj kennen en zijn, maar de favoriete kleur van de rapper is niemand minder dan roze! De 'Super Bass'-rapper kleedt zichzelf niet alleen uit in roze kleding en pruiken, maar ze heeft ook eerdere albums en geuren van haar genoemd met de titel 'roze' erin.

17 Ze maakte deel uit van een kwartetgroep

Nicki Minaj The Hoodstars
Nicki Minaj The Hoodstars

Voordat Nicki Minaj een Billboard-recordbreker en een buitengewone rapper was, rapte ze in een wijk die bekend staat als 'The Hoodstars'. Samen met drie andere mannen zou ze mixtapes maken en proberen deze in handen te krijgen van de machthebbers. Hoewel de groep zelf nooit groot is geworden, heeft Nicki het zelf zeker gedaan.

16 Ze komt uit Trinidad & Tobago

Nicki Minaj Trinidad Tobago
Nicki Minaj Trinidad Tobago

Nicki Minaj wordt vaak aangezien voor Amerikaan. Hoewel de ster het grootste deel van haar leven in de Verenigde Staten doorbracht, werd ze oorspronkelijk geboren en getogen in Saint James, Port of Spain in Trinidad en Tobago. De artiest reist vrij vaak terug naar huis, vooral wanneer carnaval in aantocht is.

15 Haar vrienden gaven haar veel bijnamen

Nicki Minaj Instagram
Nicki Minaj Instagram

Nicki Minaj groeide op en had een aantal bijnamen die haar vrienden en familie haar noemden. Ze heeft nu niet alleen een artiestennaam, maar als jong kind werd ze vaak aangeduid als 'Barbie', 'Nicki The Ninja', 'Cookie' en 'Harajuku Barbie' om er maar een paar te noemen! Ze heeft zeker veel alter ego's geadopteerd gedurende haar carrière.

14 Ze werd ontdekt door Lil Wayne

Nicki Minaj Lil Wayne
Nicki Minaj Lil Wayne

Nicki Minaj werkte eind jaren 2000 hard om erkend te worden. De rapper had een aantal mixtapes en wachtte op de juiste persoon om langs te komen. Gelukkig voor Nicki diende iemand die nauw contact had met Lil Wayne haar werk in en binnen enkele weken werd ze meteen getekend bij Young Money Label!

13 Ze werkte als serveerster

Nicki Minaj Rode Kreeft
Nicki Minaj Rode Kreeft

Hoewel Nicki Minaj vooral bekend staat om haar epische rapvaardigheden, heeft de artiest in het verleden veel ervaring opgedaan als serveerster! Nicki en Jimmy Fallon maakten een wandeling door het geheugen toen ze een bezoek brachten aan Red Lobster, een restaurant waar Nicki ooit serveerster was. Het lijkt erop dat Nicki de dingen heeft opgepakt waar ze ze voor het laatst had achtergelaten en haar geweldige serveerstervaardigheden laat zien.

12 Ze speelt een reeks muziekinstrumenten

Nicki Minaj Usher
Nicki Minaj Usher

Ondanks dat haar voicebox haar favoriete instrument is, kan Nicki Minaj ook andere instrumenten bespelen! De rapper heeft ervaring met piano, en klarinet, ja dat klopt klarinet. Minaj onthulde dat ze de klarinet opnam tijdens haar middelbare schooltijd en er best goed in was.

11 Ze is een zelfgediagnosticeerde chocoholic

Nicki Minaj Chocoladetaart
Nicki Minaj Chocoladetaart

Het is geen schande om een zoetekauw te hebben! Als het om Nicki Minaj gaat, is de rapper een zelfverklaarde chocoholic. De rapper houdt van alles en nog wat chocolade en ontkent het geen moment. Als het gaat om enkele van haar favoriete zoete snacks, neigt de ster naar Kit Kat en Twix. Yum!

10 Ze haat stiekem haar artiestennaam

Nicki Minaj zwarte outfit
Nicki Minaj zwarte outfit

Nicki Minaj lijkt haar artiestennaam als een kampioen te hebben aangenomen, maar ze onthulde in 2012 aan The Guardian dat ze er echt een hekel aan heeft! Toen ze heen en weer ging met het label met betrekking tot haar naam, was ze vastbesloten om 'Nicki Minaj' niet te willen. Terwijl ze zich verzette, was ze er uiteindelijk van overtuigd dat het de juiste keuze was.

9 Ze houdt van eten

Nicki Minaj Jimmy Fallon
Nicki Minaj Jimmy Fallon

Een andere reden waarom we zo dol zijn op Nicki Minaj, is dat ze niet bang is om te eten! Hoewel Hollywood een zeer giftige omgeving kan zijn, heeft Nicki zich nooit laten beïnvloeden door de druk om flinterdun te blijven. De rapper houdt niet alleen van eten, maar ze is ook een geweldige kok! Nicki heeft in het verleden over haar vaardigheden in de keuken gesproken en hoe ze in feite een feestmaal kan bereiden.

8 Ze heeft een Chinese tatoeage op haar linkerarm

Nicki Minaj-tatoeage
Nicki Minaj-tatoeage

Net als veel andere celebs heeft Nicki Minaj een tatoeage! Hoewel ze niet van top tot teen is uitgedost met tatoeages, heeft de zangeres er een die altijd opv alt. Nicki heeft het al eerder gehad over haar tatoeage, die te vinden is op haar linkerarm. De tatoeage is in het Chinees geschreven en betekent 'God Is Always With Me'.

7 Ze verhuisde naar Amerika toen ze 5 jaar oud was

Nicki Minaj Queens New York
Nicki Minaj Queens New York

Zoals gezegd, Nicki Minaj is geboren en getogen in Saint James, Trinidad en Tobago. Maar op de jonge leeftijd van 5 jaar pakten Nicki en haar familie alles op en verhuisden ze helemaal naar Queens, New York. De ster heeft openlijk gesproken over haar liefde voor New York, en dat komt allemaal omdat ze daar het grootste deel van haar leven woont voordat ze beroemd werd.

6 Ze verwachtte een kind als tiener

Nicki Minaj 1999
Nicki Minaj 1999

Een ander ding dat we leuk vinden aan Nicki Minaj is haar openheid en eerlijkheid. De rapper houdt het echt en is niet bang om mensen binnen te laten op haar reis. De ster sprak met Billboard en onthulde dat ze een abortus had ondergaan toen ze een tiener was. Het was een zeer tumultueus moment voor Nicki, die beweerde dat ze dacht dat ze "ging dood". Ze maakte duidelijk dat ze er gewoon nog niet klaar voor was en blijft tot op de dag van vandaag standvastig in haar besluit.

5 Ze werd ontslagen uit een heleboel banen

Nicki Minaj Rode Loper
Nicki Minaj Rode Loper

Nicki heeft in haar verleden een overvloed aan banen gehad, waaronder een serveerster bij Red Lobster. Hoewel ze altijd hard aan het werk was, heeft de rapper duidelijk gemaakt dat ze niet altijd even beleefd was tegen klanten. Nicki onthulde dat ze was ontslagen uit meer dan 15 verschillende banen vanwege het geven van houding tegenover onbeschofte klanten.

4 Ze begon muziek te schrijven toen ze 12 jaar oud was

Nicki Minaj High School Foto
Nicki Minaj High School Foto

Nick heeft ongetwijfeld naam gemaakt in de muziekindustrie. Ze heeft haar troon opgeëist als een van de best verkopende rapartiesten in de geschiedenis, en het komt allemaal neer op haar authenticiteit en originaliteit. De rapper schrijft veel van haar eigen materiaal en is dat al sinds haar 12e!

3 Haar favoriete film is 'The Devil Wears Prada'

Nicki Minaj Duivel draagt Prada
Nicki Minaj Duivel draagt Prada

Hoewel haar rapcarrière zeker is wat Nicki Minaj naar internationale faam heeft doen stijgen, heeft haar gevoel voor mode ook voor zichzelf gesproken. De rapper heeft in het verleden een aantal gewaagde fashion statements gedragen en doet dat tot op de dag van vandaag. Ze is geïnspireerd door een aantal ontwerpers, waaronder Betsy Johnson. Nicki onthulde haar liefde voor mode echter zo veel dat ze een maand lang elke avond 'The Devil Wears Prade' keek toen de film voor het eerst uitkwam. Over toewijding gesproken!

2 Ze pleit voor vrouwenrechten

Nicki Minaj mama
Nicki Minaj mama

Zoals gezegd groeide Nicki Minaj niet op in het meest stabiele huishouden. Ze was getuige van veel misbruik, waarvan een groot deel gericht was op haar moeder. De rapper heeft openlijk gesproken over kwesties rond huiselijk geweld, seksueel geweld en de veiligheid van vrouwen, en is een fervent pleitbezorger voor vrouwenrechten en talloze organisaties die vrouwen beschermen en helpen die het slachtoffer zijn van dit soort gruwelijke acties.

1 Ze is erg hoogtevrees

Nicki Minaj wordt bang
Nicki Minaj wordt bang

Nicki Minaj heeft ons een paar keer geschreeuwd tijdens haar bezoeken aan de 'Ellen Show', maar als er één ding is waar ze zeker bang voor is, dan zijn het hoogtes! De rapper doet niet aan hoogtes, zozeer zelfs dat ze ooit fotografen naar haar toe heeft laten komen zodat ze een roltrap niet naar een te hoog niveau hoefde te tillen.

Aanbevolen: