Deze feiten onthullen wie de echte Billie Eilish is

Inhoudsopgave:

Deze feiten onthullen wie de echte Billie Eilish is
Deze feiten onthullen wie de echte Billie Eilish is
Anonim

Billie Eilish is een naam die ieder van ons eerder heeft gehoord! De 18-jarige zangeres debuteerde voor het eerst in 2019 met haar eerste album "When We Fall Asleep, Where Do We Go?", met hits als "Bad Guy", "Bury A Friend" en "You Should See Me In A Crown", die de zangeres allemaal een reeks Hot 100 nummer één hits en vijf Grammy's opleverden.

Ondanks dat ze vrij jong begon, is Billie Eilish erin geslaagd om haar razendsnelle roem en succes behoorlijk aan te pakken. Hoewel ze heeft beweerd dat ze last heeft van paniekaanvallen voorafgaand aan grote optredens, moeten we de eer geven waar eer toekomt en buigen voor Eilish voor het feit dat hij op jonge leeftijd met zo'n gratie in de schijnwerpers heeft gestaan.

De zangeres bestaat misschien nog maar een paar jaar, maar ze is er zeker in geslaagd om de muziekindustrie volledig te veranderen en om te zetten in een nieuwe en verbeterde versie voor meer alternatieve muziekstijlen. Hoewel er nog geen sprake is van een nieuw album, kunnen we niet wachten om te zien wat Billie Eilish in petto heeft. Hier is alles wat er te weten v alt over wie de echte Billie Eilish is.

14 Haar naam is niet alleen Billie Eilish

13

Hoewel ze een van de grootste namen in de muziekwereld is, is Billie Eilish niet zomaar Billie Eilish! De zangeres heeft meer op haar naam staan dan op het eerste gezicht lijkt, en veel fans weten er niet eens van. Ondanks dat ze alleen Billie Eilish als haar "artiestennaam" gebruikt, is Eilish's naam eigenlijk veel langer. Voor degenen die het niet weten, de zanger werd eigenlijk geboren als Billie Eilish Pirate Baird O'Connell, wat zeker een mond vol kan zijn. Ondanks dat ze een vrij unieke naam heeft, lijkt het erop dat haar team dacht dat het het beste zou zijn om alleen met Billie Eilish te gaan.

12 Ze verwierf bekendheid op SoundCloud

Voordat hij een van de grootste namen in de muziekindustrie werd, prijs na prijs binnenhaalde en nummer één in de Billboard Hot 100 bereikte, bracht Billie Eilish muziek uit op SoundCloud. Ondanks dat er een aantal nummers op het audioplatform stonden, was er maar één nummer dat opviel en de zanger veel bekendheid opleverde. Billie en haar broer en collega-muziekproducent, Finneas O'Connell, creëerden in 2016 haar hit "Ocean Eyes", die later online opblies en de ster duizenden en duizenden hits per dag begon te krijgen.

11 Billie groeide op in een artistiek huis

Aangezien Billie Eilish net 18 is geworden en voor het eerst haar muziekcarrière begon op de jonge leeftijd van 14, is ze zeker een echte artiest geworden! Hoewel ze haar vaardigheden later in haar leven gemakkelijk had kunnen oppikken, lijkt ze altijd zo muzikaal te zijn geweest. Billie groeide op in een huishouden van ouders van artiesten die ook instrumenten bespeelden en muziek maakten. Haar broer, Finneas, is een producer die muziek heeft gemaakt voor talloze artiesten zoals Selena Gomez, Tove Lo en Camilla Cabello.

10 Ze kreeg thuisonderwijs

Billie Eilish had absoluut geen "traditionele" jeugd met betrekking tot haar opleiding. Zowel zij als haar broer, Finneas, kregen hun hele leven thuisonderwijs van hun ouders, dus Billie had nooit enige ervaring met gewonere vormen van onderwijs. De enige vorm van socialisatie die ze met andere studenten kreeg, was tijdens haar wekelijkse danslessen die haar ouders haar het grootste deel van haar adolescentie lieten volgen.

9 Ze schreef haar eerste nummer op 12-jarige leeftijd

Zoals eerder vermeld, bracht Billie Eilish haar hit "Ocean Eyes" uit toen ze nog maar 14 jaar oud was, maar het is duidelijk geworden dat ze al veel langer aan muziek werkt. De zangeres onthulde dat ze haar allereerste nummer schreef toen ze nog maar 12 jaar oud was en dit bleef doen tot het moment dat ze werd ontdekt op SoundCloud. Opgroeien in een muzikaal huishouden stelde Eilish zeker in staat haar innerlijke artiest te kanaliseren en een aantal nummers te creëren die later hits zouden worden.

8 Billie Eilish werd een nachtelijke sensatie

Na het online plaatsen van "Ocean Eyes" en het maken van een muziekvideo voor YouTube in 2016, werden Billie Eilish en haar broer Finneas die het nummer produceerden wakker en ontdekten dat het duizenden hits op één dag had. Vanaf dit moment wisten ze allebei dat ze "het hadden gehaald", zoals Eilish het uitdrukt. Toen het nummer eenmaal was gepost, kreeg Eilish in een mum van tijd meer en meer views, hits en volgers, tot het punt waarop ze in één dag 6 miljoen Instagram-volgers wist te krijgen.

7 Haar roem is moeilijk te hanteren

Als je bedenkt hoe snel Billie Eilish de afgelopen drie jaar is opgeblazen, is het geen verrassing dat ze problemen heeft met het omgaan met deze plotselinge golf van roem en succes. Billie Eilish boekte niet alleen 's nachts succes, maar ze deed het ook toen ze nog maar 16 jaar oud was! "Als we in slaap vallen, waar gaan we heen?" was het debuutalbum van de zangeres en scoorde haar een aantal Hot 100-hits en een Billboard 200-topalbum. Ze speelde op elk radiostation in zowat elk land over de hele wereld. De ster beweert dat ze behoorlijk veel angst heeft omdat ze erg overweldigd is door roem.

6 Ze kleedt zich zoals ze doet met een reden

5

Billie Eilish heeft niet alleen een bepaalde muziekstijl, maar ze heeft ook een bepaalde stijl met betrekking tot haar modekeuzes. De ster is te zien met een overvloed aan ontwerpers van Louis Vuitton, Gucci tot Chanel, maar ze draagt op een manier die we niet vaak zien in Hollywood. De zangeres draagt haar kleding het liefst veel ruimer en ruimer, maar dat doet ze met opzet. In een interview maakte Billie duidelijk dat ze ervoor kiest om zich te kleden zoals ze doet om te voorkomen dat ze door het publiek 'geseksualiseerd' wordt. Billie zei dat "niemand een mening kan hebben omdat niemand eronder kan zien".

4 Ze lacht niet graag

Als je ooit hebt gemerkt dat Billie Eilish niet lacht, word je niet gek. Hoewel gevraagd worden om te glimlachen gemakkelijk een van de meest irritante dingen ter wereld is, lijkt het alsof Billie eraan gewend is. De ster wordt soms lastiggevallen met vragen over haar gebrek aan 'enthousiasme', maar het komt allemaal neer op haar persoonlijkheid. De ster heeft duidelijk gemaakt dat ze liever niet lacht, omdat ze zich daardoor soms "zwak" voelt. Hoewel ze het niet al te vaak doet, heeft Eilish zo nu en dan een glimlach gezien, wat bewijst dat ze echt maar een mens is.

3 Ze lijdt aan het Tourette-syndroom

Billie Eilish lijdt niet alleen aan angst en depressie waardoor de zangeres paniekaanvallen kreeg, maar ook aan het Tourette-syndroom. De zangeres praat niet te vaak over haar gecontroleerde stoornis omdat ze niet wil dat dit de focus is van wie ze is als persoon. De zangeres vertelde talkshowpresentatrice Ellen DeGeneres over haar worsteling met Gilles de la Tourette en kiest ervoor om er een "wat dan ook" houding tegenover te hebben en weigert het haar leven te laten beheersen.

2 Billie is geobsedeerd door "The Office"

Als er één ding is waar Billie Eilish meer van houdt dan muziek maken, dan is het kijken naar "The Office". De zangeres beweert de hele serie een handvol keer te hebben bekeken, wat betekent dat ze haar 'Office'-feiten kent. Eilish werd verrast met een sit-down trivia-quiz met Rainn Wilson, die de iconische Dwight Schrute speelde. De "Bad Guy"-zangeres was in staat om elke vraag goed te beantwoorden, maar niet voordat ze in paniek raakte over het feit dat ze bij Rainn Wilson zat!

1 Ze heeft zeker naam gemaakt

Hoewel ze pas een paar jaar in de muziekindustrie zit, is Billie Eilish een van de grootste namen in de muziekindustrie geworden, en terecht. Als er één artiest is die in zo'n korte tijd naam heeft gemaakt, is het Billie Eilish. De artiest maakte haar plaats in de muziekindustrie duidelijk toen zij en Finneas vorig jaar tijdens de ceremonie van het afgelopen jaar een collectieve 10 Grammy-awards mee naar huis namen, waarmee ze de tweede persoon was die de vier belangrijkste categorieën in de geschiedenis van de Grammy won.

Aanbevolen: