15 Feiten die onthullen wie de ECHTE Jennifer Aniston is

Inhoudsopgave:

15 Feiten die onthullen wie de ECHTE Jennifer Aniston is
15 Feiten die onthullen wie de ECHTE Jennifer Aniston is
Anonim

Jennifer Aniston is al sinds 1994 een begrip. Dat was het jaar waarin ze doorbrak in Hollywood door de rol van Rachel te spelen in de populaire tv-serie Friends. Toen ze eindelijk loskwam van dat kapsel, bleef Jennifer uitblinken in haar acteercarrière, met in de hoofdrol in hitfilms als Horrible Bosses, We're the Millers en (meer recentelijk) een paar Netflix Originals.

Door haar talent en haar vermogen om niet ouder te worden, heeft ze in de loop der jaren een behoorlijke schare fans opgebouwd. Hoe loyaal haar fans ook zijn, er zijn een paar dingen over de actrice die zelfs zij misschien niet weten.

Van de klusjes die ze als tiener had (waar ze blijkbaar nooit goed in was) tot haar angst voor iets waar velen van ons van genieten, Jennifer Aniston is erin geslaagd een paar geheimen voor het publiek te bewaren. Hieronder staan 15 feiten over Jennifer die misschien onthullen wie ze ECHT is.

15 Haar ouders wilden niet dat ze actrice werd

Beide ouders van Jennifer Aniston hadden een carrière in de acteerindustrie, John Aniston speelde in Days of Our Lives en haar moeder, Nancy Dow, speelde in The Beverly Hillbillies en The Wild Wild West.

Ondanks hun succes, beletten Jennifers ouders haar blijkbaar om een acteercarrière na te streven. Haar vader wilde niet dat ze de afwijzing meemaakte en drong er bij haar op aan advocaat te worden. Jennifer heeft toegegeven dat ze door hun ontmoediging nog meer actrice wilde worden.

14 Ze ging door een gothic-fase op de middelbare school

Als je vandaag naar Jennifer Aniston kijkt, zou je denken dat ze een van de preppy en populaire meisjes op school was, maar ik denk dat ze gewoon een ander voorbeeld is van waarom mensen boeken niet op hun omslag zouden moeten beoordelen.

Jennifer gaf aan People toe dat ze op de middelbare school een gothic-fase doormaakte en probeerde "de meest opstandige onaantrekkelijke" te zijn.

13 En ze werd gepest

Hoewel we al hebben vastgesteld dat Jennifer Aniston niet als het mooiste meisje op de middelbare school werd beschouwd, was ze blijkbaar ook niet de meest populaire. Ze gaf aan InStyle toe dat ze op school werd gepest en dat ze "een van de kinderen was die anderen voor de gek wilden houden". Arme Jen.

Ze was ook goed bevriend met de zoon van Cher, Chaz Bono, en de twee zijn hier afgebeeld, gewoon aan het chillen!

12 Ze heeft enorme angst om in het water te zijn

Toen Jennifer Aniston jong was, reed ze op een driewieler rond een zwembad en stortte ze uiteindelijk in het water. Ze was te bang om de driewieler los te laten, dus haar broer moest haar uit het water helpen. Dit zorgde ervoor dat ze doodsbang was om onder water te zijn… en ze had zelfs moeite om scènes in het water te filmen.

11 Ze was nooit erg goed in haar vorige banen

Toen Jennifer Aniston een tiener was, had ze verschillende klusjes om wat geld te verdienen, zoals wij allemaal deden. Ze was lang niet zo succesvol in die banen als in acteren, en gaf aan Collider toe dat ze, toen ze als fietskoerier werkte, eigenlijk tegen een open autodeur reed.

Toen ze serveerster was, liet ze per ongeluk een paar hamburgers op de schoot van klanten vallen. We weten zeker dat ze je nu vergeven, Jen!

10 Ze is gekrenkt door haar eerste rol op het grote scherm

Jennifer Aniston maakte haar debuut op het grote scherm als Tory in Leprechaun, maar het is niet iets waar ze dol op is. Toen ze net met haar ex-man, Justin Theroux, was gaan daten, bladerde hij door tv-kanalen en die film was aan. Ze beweerde dat de volgende twee uur behoorlijk gênant voor haar waren.

9 Ze was geen onbekende in sitcoms voor vrienden

Jennifer Aniston had eigenlijk het gevoel dat ze op een dag groot zou worden op tv, dus speelde ze een paar andere sitcom-rollen voordat ze de rol van Rachel kreeg. Ze was op vier andere shows, om precies te zijn.

Op deze foto staat ze op de set als Jeannie Bueller in de spin-off van Ferris Bueller's Day Off, Molloy. Dat laat maar weer zien hoe toegewijd ze is!

8 Ze was niet de eerste keuze voor Rachel

Hoewel de Friends-personages perfect gecast leken te zijn, hadden regisseurs oorspronkelijk andere ideeën over wie wie zou spelen. Ze hadden Courteney Cox eigenlijk uitgekozen als Rachel en Jennifer Aniston om Monica te spelen. De twee actrices wilden eigenlijk spelen met wie ze uiteindelijk werden gecast, dus het is uiteindelijk allemaal gelukt.

7 Ze wees SNL af voor vrienden

Het is duidelijk dat haar rol in Friends een mijlpaal in haar carrière was, maar ze moest een enorme kans om het na te streven afslaan. Rond de tijd dat ze werd gecast als Rachel, kreeg ze een aanbod om deel uit te maken van de cast van Saturday Night Live. Ze wees het uiteindelijk af, zodat ze kon schitteren in Friends. Beide zouden grote stappen in haar carrière zijn geweest, maar we zijn blij dat ze Rachel heeft gekozen.

6 Ze worstelt met dyslexie

Jennifer vertelde in 2015 over haar langdurige worsteling met dyslexie, waardoor ze moeilijk kon lezen. Voordat ze de diagnose kreeg, dacht ze gewoon dat ze niet goed was in academici, omdat ze geen van de informatie kon onthouden. Ze beweerde dat de diagnose een "geweldige ontdekking" voor haar was.

5 Ze is de beroemdheid van vele acteurs

Blijkbaar zijn er nogal wat acteurs in Hollywood die Jennifer Aniston in de gaten hebben gehouden. Naast het feit dat ze ooit getrouwd waren met Justin Theroux, hebben een paar andere bekende namen toegegeven verliefd te zijn op de actrice, waaronder Jake Gyllenhaal, Cole Sprouse en John Mayer. We nemen het jullie zeker niet kwalijk, jongens!

4 Ze vindt het moederschap angstaanjagend

Hoe schattig haar baby's ook zouden zijn, we zien misschien geen nakomelingen van Aniston. Ze gaf aan Elle toe dat ze het hele ding "eerlijk gezegd, een beetje beangstigend" vindt en ze weet niet zeker of het hele moederschap van nature voor haar is. Ze weet gewoon niet zeker wat de toekomst in petto heeft.

3 Ze is geobsedeerd door reality-tv

Hoewel de meeste sterren er voor terugschrikken om zich over te geven aan reality-televisie, geeft Jennifer Aniston toe dat het een van haar grootste schuldige genoegens is. Ze beweert dat ze super geïnteresseerd is in het "Kardashian-Jenner-ding" en zegt dat The Bachelor voor haar als "junkfood" is. Het is oké Jen, we houden er ook allemaal niet van om van ze te houden.

2 Ze moest behoorlijk wat gewicht verliezen om auditie te doen voor vrienden

Tegenwoordig staat Jennifer Aniston bekend om haar supergestemde lichaam. Om het groot te maken, vertelde haar agent haar echter dat ze maar liefst 30 pond moest afvallen voordat ze auditie kon doen voor een rol in Friends. Ze beweerde dat ze blij was dat haar agent haar het recht gaf, omdat de reden dat ze geen rollen kreeg haar 'te zware' lichaamsgewicht was. We zijn blij dat de tijden zijn veranderd.

1 Ze haatte "The Rachel"

Hoewel Jennifer Aniston beroemd was om haar rol als Rachel, was ze ook beroemd om haar haar. De vrouwen van de jaren 90 probeerden vaak haar beroemde kapsel te kopiëren, maar Jennifer gaf eigenlijk toe dat ze er een hekel aan had.

Ze vertelde Allure dat hoewel ze van haar kapper hield, ze hem tegelijkertijd haatte omdat hij de trend begon. Ze beweerde dat het "het lelijkste kapsel" was dat ze ooit had gezien.

Aanbevolen: