Lady Gaga's 10 meest bekeken muziekvideo's op YouTube, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Lady Gaga's 10 meest bekeken muziekvideo's op YouTube, gerangschikt
Lady Gaga's 10 meest bekeken muziekvideo's op YouTube, gerangschikt
Anonim

Lady Gaga is een muziekicoon en deze koningin verslaat al jaren de popindustrie. Met zoveel oude klassiekers is ze zeker niet gestopt met het uitbrengen van nieuwe hits. Van dansmuziek tot zoete ballads tot edgy rock, deze bom heeft het allemaal.

Natuurlijk zijn die-hard fans van Gaga ook grote liefhebbers van haar gewaagde en vermakelijke muziekvideo's. Elk is uniek en boeit en fascineert zeker elk van zijn kijkers. Het is dus tijd om haar meest populaire te vieren. Hier zijn Lady Gaga's 10 meest bekeken muziekvideo's aller tijden. Fans moeten er zeker van zijn dat nummers van "Chromatica" binnenkort net zo groot zullen worden.

10 I'll Never Love Again (2018) - 250 miljoen views

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de meeste van Gaga's meest bekeken muziekvideo's van begin 2010 zijn, is de top twintig zeker een mix van 'Joanne' en 'A Star Is Born'. Natuurlijk kost deze verwoestende ballad 10.

Deze video komt rechtstreeks uit de film en gaat over de relatie tussen haar en Bradley Cooper's personage. Voor fans die niet huilen tijdens de wedstrijd: er is iets mis.

9 Op deze manier geboren (2011) - 265 miljoen weergaven

Afbeelding
Afbeelding

Deze video was een ontsnapping uit de dansmuziek waar Gaga bekend om stond. Dit was eerder een poplied voor iedereen om te waarderen zichzelf te zijn.

Deze video is maar liefst 7 minuten lang en krijgt natuurlijk een gekke en rare sci-fi draai. Met een langdradig intro van Gaga werd dit populaire nummer alleen maar meer toen deze bizarre videoclip op internet kwam.

8 Just Dance (2009) - 300 miljoen views

Afbeelding
Afbeelding

Lady Gaga werkt samen met Colby O'Donis voor deze nummer 1 hit. Van alle populaire liedjes van Gaga is dit misschien wel haar meest populaire - in die zin dat zelfs vandaag de dag niemand anders kan dan erop dansen.

Deze muziekvideo heeft 300 miljoen views en is eigenlijk gewoon een gigantisch feest. De video is de definitie van een wilde nacht, en iedereen is zeker aan het dansen.

7 Judas (2011) - 355 miljoen weergaven

Afbeelding
Afbeelding

Dit dansnummer wordt gecombineerd met net zo cool en krachtig van een muziekvideo, compleet met een huisfeest, motorfietsen en vuur. Gaga draagt de kroon als de koningin die ze is, en deze video is 355 miljoen keer bekeken.

Deze enorme hit brak zeker door in de muziekvideoscene vanwege zijn dansnummers en indrukwekkende kostuums, en het is nog steeds net zo vermakelijk vandaag in 2020.

6 Applaus (2013) - 360 miljoen views

Afbeelding
Afbeelding

Dit klassieke popnummer heeft een muziekvideo die schittert van zwart-witscènes tot gewaagde en kleurrijke scènes. In die tijd was dit nummer zeker een radio- en een billboard-hit.

Bovendien is de video 100% echt en rauw Lady Gaga. Er gebeurt nog steeds veel, maar zij is de enige ster en ziet er door het hele ding prachtig uit.

5 Telefoon (2010) - 375 miljoen views

Afbeelding
Afbeelding

Deze 9 1/2 minuut durende videoclip is het verhaal van twee popkoninginnen: Lady Gaga en Beyoncé. Dit is een van Gaga's meer dramatische en verhalende video's, wat waarschijnlijk nog een reden is waarom deze video de vijfde plaats op de lijst inneemt.

Deze video met gevangenisthema leidde tot allerlei praatjes toen hij voor het eerst uitkwam in 2010, en eerlijk gezegd, hij blijft even iconisch als altijd. Lady Gaga zelf is misschien geen fan meer van de video, maar het is zeker nog steeds een favoriet bij fans.

4 Alejandro (2010) - 400 miljoen weergaven

Afbeelding
Afbeelding

Dit is weer een lange video, met een kloksnelheid van iets meer dan 8 minuten. Veel oudere muziek van Gaga blijft haar meest populaire, en de chaotische en gewaagde muziekvideo's zorgen zeker voor meer entertainment.

Deze sci-fi-video is praktisch een minifilm en barst van de creativiteit en verbluffende scènes. Het is natuurlijk ook ongelooflijk bizar, maar daarom heeft het 400 miljoen views.

3 Poker Face (2009) - 750 miljoen views

Afbeelding
Afbeelding

De originele Lady Gaga wint de bronzen medaille op deze lijst, en deze dansmuziek is ook een van haar meest memorabele en populairste. Deze video aan het zwembad is afgewerkt met leer, honden en prachtig blond haar.

Het is alles waar iedereen van hield aan muziekvideo's uit de jaren 2000, en met 750 miljoen views zal Gaga's pokerface de komende jaren een terugkeerbop blijven.

2 Ondiep (2018) - 900 miljoen weergaven

Afbeelding
Afbeelding

Deze samenwerking met Bradley Cooper wordt sinds het uitkwam in 2018 steeds herhaald op de radio. Dit Oscar-winnende deuntje kreeg zoveel liefde en lof.

De videoclip is natuurlijk van A Star Is Born en staat in slechts twee jaar op 2 met bijna een miljard views. Deze twee zijn een prachtig paar, en dit is zeker geen verrassing.

1 Bad Romance (2009) - 1,2 miljard weergaven

Afbeelding
Afbeelding

Dit nummer stamt uit 2009 maar zal waarschijnlijk nog vele jaren de tijd overstijgen. Dit is een van Gaga's grootste hits en heeft maar liefst 1 MILJARD views ontvangen.

Dit is ook een van de meest bizarre en gedenkwaardige video's van allemaal. Lady Gaga staat bekend als anders, en deze video is daarop geen uitzondering. Als het een minuut geleden is dat fans het hebben gezien, moeten ze het zeker nog een keer in al zijn glorie bekijken.

Aanbevolen: