Ranking van de 10 meest bekeken muziekvideo's van Billie Eilish

Inhoudsopgave:

Ranking van de 10 meest bekeken muziekvideo's van Billie Eilish
Ranking van de 10 meest bekeken muziekvideo's van Billie Eilish
Anonim

Billie Eilish heeft de muziekindustrie stormenderhand overgenomen en fans van de jonge zangeres zijn het er zeker over eens dat, hoewel haar stem en teksten ongelooflijk delicaat en betekenisvol zijn, het ook de beelden zijn die ze deelt via haar muziekvideo's die een Billie zo'n unieke artiest. De lijst van vandaag rangschikt Billie's top 10 van meest bekeken muziekvideo's, en natuurlijk hebben hits als "Bad Guy" en "Bury a Friend" het hier zeker gehaald.

Billie Eilish mag dan pas 18 jaar oud zijn, er is geen twijfel dat de wereld nog veel meer enge en unieke muziekvideo's te zien zal krijgen van de Grammy-winnende artiest!

10 "Alles wat ik wilde" (2019)

De lijst aftrapt is de videoclip van Billie Eilish voor het nummer "Everything I Wanted" uit 2019. De videoclip - waarin Billie in een auto rijdt met haar broer Finneas op de passagiersstoel - werd in januari 2020 uitgebracht en is sindsdien meer dan 123 miljoen keer bekeken op YouTube.

Zoals haar fans waarschijnlijk al weten, regisseerde Billie Eilish deze videoclip zelf en ze heeft zeker bewezen dat dat nog maar één ding is waar ze echt goed in is!

9 "All The Good Girls Go To Hell" (2019)

Volgende op de lijst is nog een van de hits van de zanger uit 2019 - de muziekvideo voor "All The Good Girls Go to Hell". De videoclip, die in september 2019 werd uitgebracht, gaat eigenlijk verder waar "Bury a Friend" was gebleven en laat zien wat er met Billie gebeurde nadat ze spuiten in haar rug had geïnjecteerd.

Door het grootste deel van de video loopt de zangeres midden op de weg met een gigantisch paar vleugels waarvan fans snel concluderen dat ze Billie vertegenwoordigen als een gevallen engel. De muziekvideo heeft momenteel meer dan 143 miljoen views op YouTube!

8 "Je zou me met een kroon moeten zien" (2018)

Nummer acht op de lijst gaat naar de muziekvideo van Billie Eilish voor "You Should See Me in a Crown". In de verticale muziekvideo - die in augustus 2018 werd uitgebracht - zingt de jonge zanger het lied terwijl hij bedekt is met behoorlijk grote spinnen.

Nadat de videoclip was uitgebracht, onthulde Billie in een interview dat de spin die uit haar mond kroop echt was en dat niets ervan CGI-ed was. Momenteel heeft de muziekvideo meer dan 195 miljoen views op YouTube!

7 "IDontWannBeYouAnymore" (2018)

Een andere van Billie Eilish' top 10 van meest bekeken muziekvideo's is die voor haar nummer "Idontwannabeyouanymore" uit 2017. Het lijkt alsof de zanger nogal een grote fan is van verticale muziekvideo's, want dit was er weer een van en het werd in januari 2018 op YouTube uitgebracht.

Sindsdien is de muziekvideo - die vrij minimalistisch is en waarin Billie Eilish met zilver haar praat tegen haar spiegelbeeld - meer dan 220 miljoen keer bekeken.

6 "Ocean Eyes" (2016)

Nummer zes op de lijst gaat naar Billie Eilish's eerste videoclip ooit voor haar doorbraakhit 'Ocean Eyes' uit 2016. Hoewel de video erg minimalistisch is - omdat er alleen een headshot te zien is van Billie die het lied zingt terwijl het licht blijft wisselen tussen paars en roze - is het nog steeds een zeer indrukwekkende visual.

De muziekvideo werd uitgebracht in maart 2016 en heeft momenteel meer dan 273 miljoen views op YouTube. Op het moment dat het werd opgenomen, was Billie slechts 14 jaar oud!

5 "Begraaf een vriend" (2019)

Opening van de top vijf van meest bekeken Billie Eilish-muziekvideo's is haar 2019-hit "Bury a Friend". Dit is zeker een van Billie's meer ingewikkelde muziekvideo's omdat het veel horrorelementen bevat, zoals spuiten die in haar lichaam worden gestopt en Billie die schijnbaar bezeten is.

Natuurlijk hebben fans altijd van Billie's griezelige en beklijvende beelden gehouden en de video - die in januari 2019 op YouTube werd uitgebracht - is sindsdien 354 miljoen keer bekeken!

4 "Buikpijn" (2017)

Nummer vier op de lijst gaat naar de videoclip van Billie Eilish voor haar nummer "Bellyache" uit 2017. In de videoclip draagt Billie een geheel gele outfit en sleept ze een rode wagen vol tassen voort terwijl ze dollarbiljetten in de lucht gooit en danst op een weg in de woestijn.

Het werd uitgebracht in maart 2017 en het is absoluut een van de kleurrijkere muziekvideo's van de zangeres - aangezien de meeste van haar video's een beetje donkerder zijn. Tot op heden heeft het meer dan 407 miljoen views op YouTube.

3 "When The Party's Over" (2018)

Het openen van de top drie van meest bekeken Billie Eilish-muziekvideo's is die van de hit "When The Party's Over" van 2018. Daarin is de jonge zangeres te zien die in een witte kamer zit, een kopje met zwarte vloeistof drinkt en uiteindelijk veel zwarte tranen begint te huilen.

De beelden zijn zeker wat fans zouden omschrijven als de kenmerkende stijl van Billie Eilish en de video voor "When The Party's Over" - die werd uitgebracht in oktober 2018 - heeft momenteel meer dan 557 miljoen views op YouTube.

2 "Lovely" Met Khalid (2018)

De nummer twee op de lijst is verrassend genoeg de video voor het duet Lovely: that Billie Eilish zong met zanger Khalid. De videoclip daarvoor werd uitgebracht in april 2018 en het portretteert Billie en Khalid gevangen in een kristallijne doos.

Uiteindelijk begint het in de doos te regenen en begint het water te stijgen en te bevriezen. De video eindigt met het ijs ontdooien en onthullen dat de doos leeg is. Momenteel heeft de muziekvideo voor "Lovely" meer dan 736 miljoen views op YouTube!

1 "Bad Guy" (2019)

Dit komt misschien niet als een verrassing voor Billie Eilish-fans, want "Bad Guy" is verreweg de meest succesvolle hit van de zanger tot nu toe. De videoclip ervoor - die in maart 2019 werd uitgebracht - is absoluut een van Billie's meer uitgebreide en leuke muziekvideo's, en iedereen die hem nog niet heeft gezien, moet hem zeker eens bekijken.

Momenteel heeft "Bad Guy" meer dan 930 miljoen views op YouTube - maar het is veilig om te zeggen dat het snel de grens van 1 miljard zal overschrijden!

Aanbevolen: