Every Kardashian & Jenner Business, gerangschikt op succes

Inhoudsopgave:

Every Kardashian & Jenner Business, gerangschikt op succes
Every Kardashian & Jenner Business, gerangschikt op succes
Anonim

De Kardashian/Jenner-clan werd beroemd in het reality-tv-programma Keeping Up With the Kardashians. Kim Kardashian is misschien wel de meest bekende, maar de rest van haar familieleden zijn ook erg bekend. We hebben Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner en de matriarch van de familie, Kris Jenner. Caitlyn Jenner maakt ook deel uit van de familie en we zijn nog niet eens begonnen met het opsommen van alle kinderen!

Als het om zaken gaat, weet de Kardashian/Jenner-clan precies wat ze doen. Ze weten hoe ze de winst kunnen maximaliseren en verkopen kunnen creëren die anders niet zouden hebben bestaan. De bedrijven die ze nastreven, eindigen meestal altijd met rijden en zijn volledig succesvol. Hier zijn 10 van de bedrijven.

10 Kimoji-toetsenbord door Kim Kardashian

Kim Kardashian bedacht een interessante zakelijke onderneming toen ze het Kimoji-toetsenbord begon. De Kimoji's moesten cooler en sociaal hipper zijn dan gewone Emoji's. Kimoji's omvatten twerkende vrouwen, het huilende gezicht van Kim Kardashian en zelfs een gezicht met contourmake-up.

Toen het Kimoji-toetsenbord beschikbaar was om te downloaden in de Apple iTunes Store, kostte het $ 1,99. Al die downloads tellen gemakkelijk op! Helaas verschijnt het Kimoji-toetsenbord tegenwoordig niet in zoekopdrachten om te downloaden in de app store voor Apple.

9 Dash Boutiques door Kourtney, Kim en Khloé

De Kardashian-zussen begonnen een keten van Dash-boetieks in verschillende steden. Los Angeles, New York City en Miami Beach waren de locaties. Helaas hebben ze elke locatie gesloten! De eerste locatie werd in 2006 geopend en het leek erop dat de winkels het voor de lange termijn zouden gaan redden.

De show Dash Dolls was gericht op medewerkers op een van de locaties die samenwerken en het opnemen tegen een heleboel drama. Dash Dolls liep in 2015 maar één seizoen voordat het werd geannuleerd.

8 Jenner Communications door Kris Jenner

Jenner Communications wordt gerund door Kris Jenner. Zij is de moeder/manager die de leiding heeft over al haar dochters, dus het is logisch om een bedrijf te runnen waar haar werk op gebaseerd is.

Jenner Communications biedt parttime onbetaalde stages aan universiteitsstudenten. Met hoe rijk de Kardashian/Jenner-clan is, zouden de stages echt betaald moeten worden. De onbetaalde stages zijn alleen bedoeld voor studenten die momenteel zijn ingeschreven voor lessen en ze bieden studiepunten aan.

7 POOSH Door Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian zit achter POOSH. Volgens de website is POOSH gemaakt om "een moderne levensstijl op te leiden, te motiveren, te creëren en te beheren die voor iedereen haalbaar is", wat best verbazingwekkend klinkt! Het draait allemaal om gezondheid, welzijn en zelfverbetering.

Kourtney Kardashian wist dat ze een stapje terug wilde doen van reality-tv toen ze onthulde dat ze minder tijd voor de camera's wilde doorbrengen. Ze besloot om POOSH te gaan runnen en zich meer op zelfzorg te gaan richten.

6 Kim Kardashian: Hollywood-videogame

Kim Kardashian's videogame was een rage toen het voor het eerst werd uitgebracht. De game was gericht op hoe je een socialite kunt worden in de Hollywood-sfeer. Modetrends en netwerken met de juiste mensen maakten deel uit van het spel.

Deze videogame was waarschijnlijk een van de beste ideeën van Kim Kardashian, omdat normale con-celeb-mensen nieuwsgierig zijn naar het leven van beroemdheden. Deze videogame geeft enig inzicht in hoe het leven is voor actrices, reality-tv-sterren en andere beroemde personen.

5 KENDALL + KYLIE Kledingcollectie

De KENDALL + KYLIE kledingcollectie is verkrijgbaar bij PacSun, Revolve en op hun eigen website. De twee jongste leden van de Kardashian/Jenner-clan staan bekend als fashion-forward en weten altijd hoe ze zich tot in de puntjes moeten kleden. Ze leerden van de besten - hun drie oudere zussen!

Hun ideeën voor hun modelijn draaien om trendy, sportieve, casual en geklede looks. De kleding die wordt aangeboden onder het merk KENDALL + KYLIE Clothing Collection biedt modieuze opties voor mensen met elk gevoel voor stijl.

4 Good American door Khloé Kardashian

Khloé Kardashian besloot dat het belangrijk zou zijn om een kledinglijn te starten die bedoeld is voor vrouwen van alle maten. Ze hechtte veel belang aan inclusiviteit. Vrouwen die dun zijn en vrouwen die wat groter zijn, kunnen zich allemaal op hun gemak voelen bij het dragen van Good American.

Het denimthema in haar hele merk maakt ook een gewaagd statement… ze geeft om de mensen die haar product kopen en wil dat ze zich zo comfortabel mogelijk voelen. De website zegt: "Ontworpen om krachtiger en platter te zijn, in een inclusief maatbereik, van 00-24." De kleding van dit merk geeft kracht en flatteert, dus het blijft waar.

3 SKIMS door Kim Kardashian

SKIMS is het meest recente merk van Kim. De producten die door het merk worden verkocht - shapewear - helpen het lichaam van mensen veel slanker te lijken.

Kim begrijpt dat het dragen van shapewear onder kleding echt een verschil kan maken. Shapewear kan ook een positieve invloed hebben op het zelfrespect van een persoon, omdat het individuen helpt zich zelfverzekerder te voelen in welke outfit ze ook dragen.

2 Kylie Cosmetics & Kylie Skin

Kylie Jenner lanceerde Kylie Cosmetics en Kylie Skin en het lijkt alsof de wereld voor altijd is veranderd. Haar cosmeticalijn verkoopt producten zoals lippenstift, oogschaduwpaletten en meer. Kylie Jenner heeft echt de rol van ondernemer op zich genomen en veel geld voor zichzelf verdiend en ze is nog geen 23 jaar oud!

Kylie Skin verkoopt producten zoals moisturizer en sunblock. Kylie Jenner is zo'n invloedrijk persoon op sociale media dat ze alleen maar over haar producten hoeft te posten om de publiciteit te krijgen die ze nodig heeft.

1 KKW Beauty door Kim Kardashian

KKW Beauty is gemaakt door Kim Kardashian. Het is misschien ontstaan na de make-uplijn van haar jongere zus Kylie Jenner, maar dat betekent niet dat het niet net zo succesvol, zo niet succesvoller is! De cosmetische lijn van Kim Kardashian heeft een meer volwassen en volwassen uitstraling in vergelijking met die van Kylie Jenner.

Omdat de twee zussen elkaar altijd steunen, zijn ze niet per se in concurrentie met elkaar. Kim Kardashian is een slimme zakenvrouw die hoe dan ook winst weet te maken. Ze is geïnvesteerd in zichzelf en geïnvesteerd in het creëren van meer rijkdom.

Aanbevolen: