10 manieren waarop Miley Cyrus is veranderd sinds Hannah Montana

Inhoudsopgave:

10 manieren waarop Miley Cyrus is veranderd sinds Hannah Montana
10 manieren waarop Miley Cyrus is veranderd sinds Hannah Montana
Anonim

Sinds we voor het eerst kennismaakten met Miley Cyrus toen ze nog maar 11 jaar oud was, hebben we haar door de jaren heen kunnen zien opgroeien. Miley is uitgegroeid tot een volwassen vrouw en we hebben de kans gehad om haar door alle beproevingen en beproevingen in het leven te zien gaan. Ze heeft een succesvolle carrière gehad van een kindsterretje tot vandaag, maar sinds haar Hannah Montana-dagen is ze behoorlijk veranderd.

Sinds het einde van Hannah Montana, heeft Miley veel meegemaakt. Ze werd gedwongen om uit de doos te breken waarin Disney haar had opgesloten, om nog maar te zwijgen van het opgroeien en door het leven gaan in de publieke belangstelling. Ze heeft behoorlijk wat successen gehad, maar heeft ook veel moeilijke tijden doorgemaakt. Hoe dan ook, ze heeft het gehaald en Miley probeert nog steeds zichzelf te vinden.

10 Ze brak uit haar Disney-schelp

Sinds het einde van Hannah Montana, brak Miley uit haar Disney Channel-schelp. Tegen het einde van de show begon haar volwassenheid door te schijnen in haar muziek, en Disney was er niet al te blij mee en probeerde haar te onderdrukken om een Disney-rolmodel te zijn.

We herinneren ons allemaal de beruchte MTV Video Music Awards 2013 waarin Miley iedereen liet zien dat ze geen klein meisje meer was - gekleed in schaars geklede outfits en zelfs helemaal over Robin Thicke twerkend.

9 Ze groeide op… Letterlijk

Sinds het einde van Hannah Montana, is een van de grootste dingen die aan Miley zijn veranderd, het feit dat ze letterlijk en fysiek volwassen is geworden. Miley kreeg de rol van Hannah Montana in 2006 toen ze net 11 jaar oud was.

Als je het eerste seizoen bekijkt, kun je duidelijk zien dat ze nog maar een jong kind is. Miley was tot en met 2011 in de show en was 17 jaar oud toen de show eindelijk eindigde. We hebben haar altijd geassocieerd met een jong meisje op Disney Channel, dus toen Hannah Montana ten einde kwam, was het voor ons een beetje schokkend om haar te zien opgroeien.

8 Ze is getrouwd tijdens een privéceremonie

We herinneren ons allemaal de schok in december 2018 toen Miley en Liam Hemsworth de verrassende aankondiging deden dat ze waren getrouwd tijdens een zeer intieme ceremonie bij haar thuis in Tennessee.

Miley en Liam gingen tien jaar met elkaar uit, en fans wachtten tot de twee eindelijk in het huwelijksbootje zouden stappen en waren zo opgewonden toen ze dat eindelijk deden. Lange tijd waren Miley en Liam ieders favoriete koppel, en we hoopten echt dat ze een leven lang gelukkig zouden zijn.

7 En toen gescheiden

Helaas voor Miley, Liam en al hun fans duurde hun droomhuwelijk niet eeuwig zoals velen hadden gehoopt. Fans begonnen het op te merken toen Miley nogal wat foto's op sociale media plaatste waarop ze haar trouwring niet droeg, en speculaties begonnen te wervelen.

In augustus 2019 gaf het paar een verklaring af dat hun huwelijk was beëindigd en dat ze gingen scheiden. Helaas konden ze niet eens een heel jaar trouwen voordat ze ermee ophielden. Om te zeggen dat fans er kapot van waren, was een understatement, omdat veel mensen van Miley en Liam samen hielden.

6 Ze worstelt met haar geestelijke gezondheid

Nadat er een einde kwam aan Hannah Montana, worstelde Miley met veel. Ze had het moeilijk om het einde ervan te accepteren, omdat het zo lang een deel van haar leven was. Toen ze op de show was, had ze een vast schema van wat ze elke dag moest doen, het was iets waar ze aan gewend was geraakt, met dat soort structuur in haar leven.

Toen de show ten einde liep, wist Miley niet wat ze met zichzelf aan moest en kreeg ze last van ernstige angst. Ze zocht hulp voor haar geestelijke gezondheid, maar merkte nog steeds dat ze het moeilijk had om zich aan te passen aan het leven buiten Hannah Montana te zijn.

5 Ze heeft amper acteren gedaan

Veel mensen hebben gemerkt dat Miley tegenwoordig niet veel acteert. Nadat Hannah Montana tot een einde kwam, nam Miley een paar projecten op zich, zoals LOL en So Undercover deden ze het echter niet zo goed.

Ze deed een paar projecten tussendoor, maar niets was ooit zo succesvol als Hannah Montana ooit was. Miley besloot dat ze van versnelling zou veranderen en zich in plaats daarvan op muziek zou concentreren. Ze hoopt uiteindelijk weer te gaan acteren, maar dat is op dit moment niet haar eerste prioriteit.

4 Ze werd nuchter

Een van de grootste dingen die Miley is overkomen sinds het einde van Hannah Montana, is het feit dat ze nuchter werd. Oorspronkelijk moest ze nuchter worden omdat ze een operatie aan haar stembanden moest ondergaan, maar dat veranderde.

Ze keek in haar familiegeschiedenis en ontdekte dat veel psychische problemen, evenals worsteling met verslaving, in haar familie voorkomen, en dat motiveerde haar om voor altijd nuchter te willen worden. Ze is tot nu toe succesvol geweest en vindt het leuk dat ze besloot om eindelijk nuchter te worden, en dat ze de dingen nu duidelijk duidelijk kan zien.

3 Ze had een levensveranderende stemoperatie

Als je een zanger bent, is je stem alles. Het is wat je geld oplevert, het is wat je heeft gemaakt tot wie je bent, dus de mogelijkheid dat het mogelijk wordt afgenomen, is behoorlijk eng. Miley werd opgenomen in het ziekenhuis voor tonsilitis toen ze een heel ander probleem ontdekte toen ze in het ziekenhuis lag - er was een probleem met haar stembanden. Blijkbaar had ze het probleem al jaren en had ze het zich nooit gerealiseerd.

De enige manier om de schade te herstellen was echter een operatie. Natuurlijk koos Miley voor een operatie, want zingen betekent letterlijk alles voor haar. Het nadeel van de operatie zou zijn dat ze een aantal weken niet zou kunnen zingen, laat staan praten. Het was het echter waard, want ze voelt zich nu beter dan ooit tevoren.

2 Tot op de dag van vandaag probeert ze zichzelf te vinden

Opgroeien in de publieke belangstelling als een kindsterretje, en de dochter van een beroemdheid betekent dat de ogen bijna altijd op jou gericht zijn. In de loop der jaren hebben we Miley haar stijl, haar haar en zelfs haar muziekgenre verschillende keren zien veranderen, en dat komt omdat Miley nog steeds niet zeker weet wie ze is.

Miley is nog jong. Ze is pas 27 jaar oud en heeft nog haar hele leven en carrière voor zich, en ze heeft nog genoeg tijd om erachter te komen wie ze is, hoe lang dat ook mag duren.

1 Ze zou dol zijn op een Hannah Montana-reboot

Geloof het of niet, Miley mist Hannah Montana net zoveel als wij. Onlangs heeft Miley gesproken over het feit dat ze graag de show opnieuw zou opstarten die haar ooit beroemd heeft gemaakt. Ze beweert dat ze gewoon wacht tot iemand het woord zegt, en ze zal klaar zijn om de oude blonde pruik eruit te halen.

Miley zei ook dat ze ook veel interesse had in mogelijk regisseren. Welnu, we willen absoluut dat de reboot plaatsvindt en nu weten we dat Hannah Montana het zelf ook wil. Tijd om het waar te maken, Disney!

Aanbevolen: