Deze fantheorie legt perfect uit waarom Brad Pitt en Jennifer Aniston niet werkten

Deze fantheorie legt perfect uit waarom Brad Pitt en Jennifer Aniston niet werkten
Deze fantheorie legt perfect uit waarom Brad Pitt en Jennifer Aniston niet werkten
Anonim

Fans speculeren graag over de relaties van beroemdheden. En geen enkele koppeling (en daaropvolgende ontkoppeling) heeft meer aandacht getrokken dan die van Brad Pitt en Jennifer Aniston.

De twee waren samen van 1998 (ze trouwden in 2000) tot 2005. En hoewel sommige fans denken dat Brad Pitt een overdreven gehypte acteur is, blijft het een feit dat velen van hen het geweldig zouden vinden om Brad en Jen opnieuw te zien opbloeien hun oude romance.

Het is bijna alsof Brad's 11-jarige relatie met Angelina Jolie (om nog maar te zwijgen van hun zes kinderen) de gedachten van fans is ontglipt.

Maar laten we realistisch zijn: Brad en Jennifer draaien in dezelfde Hollywood-kringen. Uiteindelijk zullen ze ongetwijfeld wat tijd samen moeten doorbrengen (zoals die veelbesproken tafel voor 'Fast Times at Ridgemont High'). Maar dat betekent niet dat de twee weer bij elkaar zullen komen.

Allereerst zijn fans er redelijk zeker van dat Jennifer haar hart destijds had gebroken. Weet je nog dat Brad en Angelina elkaar ontmoetten tijdens het filmen van 'Mr. & Mrs. Smith', en ze gaven later toe dat ze verliefd werden op de set. Brad en Jennifer waren op dat moment nog steeds getrouwd…

Maar andere fantheorieën verklaren waarom Brad en Jen in de eerste plaats niet de perfecte match waren. Een commentator op Quora stelde deze vraag: waarom was Jennifer Aniston niet genoeg voor Brad Pitt ?

Het meest onderschreven antwoord? Het feit dat Brad Pitt een "Tarzan/Thor/Gladiator alfa mannelijke koning van het jungle-archetype" is. Daarentegen leek Jennifer "te zacht en buurmeisje om dat soort koninklijke, dominante aanwezigheid af te dwingen."

Die Quora-commentator, Melissa Lim, ondersteunde haar beweringen verder met foto's van zowel Brad als Angelina's eerdere filmrollen. Het is waar: Brad en Angelina hebben allebei illustere cv's vol met krijger/Viking/gunslinging/motorrijden/kettingrokende rollen. En sommige van Brads beste optredens passen in die categorieën, merkt Vanity Fair op.

Wat fans insinueren, is dat Brad en Angie allebei rollen accepteerden die opwindend waren en hen in staat stelden een aangeboren behoefte te voeden om een adrenalinevolle levensstijl te leiden. Tegelijkertijd leefden ze ook op andere manieren groot.

Filantropie, wereldreizen (inclusief het adopteren van kinderen en de bevalling van Angelina in Swakopmund, Namibië, plus Frankrijk - praat over diversiteit), en de haast om in de schijnwerpers te staan, leken Angelina en Brad goed te passen.

Daarentegen merken Lim (en andere fans) op dat Jennifer Aniston meer lijkt op je gemiddelde vrouw in een buitenwijk die misschien liever thuis blijft en Netflix kijkt in plaats van jetset over de hele wereld.

Hoewel ze heel aardig en zo is, schrijft Lim dat Aniston "het niet-bedreigende zonnemeisje lijkt voor de niet-knappe maar fatsoenlijke bèta-mannetjes die zorgbeertjes/zachtjes hebben die meer humor en hart hebben dan een broeierige debonaire held of Griek god met een humeur, branie of een scherp randje."

Tegenwoordig heeft Brad een nieuwe vriendin gevonden in Nicole Poturalski, een model dat misschien wel een match is voor de acteur. Maar fans vragen zich nog steeds af of hij ooit echt tot rust zal komen en of hij in de eerste plaats echt over Angelina heen is.

Aanbevolen: