Deze fantheorie legt de geheime regel van 'Squid Game' uit

Inhoudsopgave:

Deze fantheorie legt de geheime regel van 'Squid Game' uit
Deze fantheorie legt de geheime regel van 'Squid Game' uit
Anonim

Squid Game is de meest succesvolle originele serie van Netflix geworden en fans kunnen niet wachten tot seizoen 2 arriveert. Laten we ingaan op de meest interessante Squid Game-fantheorieën die een rol zouden kunnen spelen in de volgende serie. Een van de meest populaire gaat over de rol die acteur Gong Yoo speelde in de serie. De mysterieuze recruiter-achtige verkoper presenteerde de rode en blauwe kaarten en zei tegen Seong Gi-Hun dat hij een kleur moest kiezen. Deze scène in de Netflix-show was waarschijnlijk een knipoog naar The Matrix.

Net zoals de rode en blauwe pillen waar Neo uit moest kiezen in die film, bepaalde elke kaart een ander lot voor Gi-Hun. Hij koos voor blauw en werd later wakker als speler. Maar als hij rood had gekozen, zou hij dan als bewaker zijn gekozen? Het verbijstert de geest. Zoals deze, zijn veel vragen nog niet beantwoord. Leeft politieagent Hwang Jun-ho nog nadat hij gepakt is? Zal Squid Game verder reizen dan Zuid-Korea in seizoen 2? Is Gi-Hun, een zoon van de oudere man? Dit is wat je kunt verwachten van het volgende deel.

'Squid Game' kan ergens anders in de wereld plaatsvinden

Deze sinistere game is groter dan fans denken. In de zevende aflevering van Squid Game houdt een van de gemene VIP's in dat er over de hele wereld activiteiten plaatsvinden. Veel fans denken dat dit de manier was waarop de serie kijkers plaagde met wat er in deel twee te zien zal zijn. Het is momenteel niet bekend hoeveel landen hun eigen Squid Game hebben, maar er is een dieper achtergrondverhaal en de show heeft er nauwelijks een kras op gemaakt.

Seizoen 2 is de perfecte gelegenheid om vast te stellen hoeveel een fenomeen het Squid Game is op wereldschaal. Dit is ook een goed idee, omdat het de show de kans geeft om meer gameversies in het verhaal op te nemen. Het v alt niet te ontkennen dat een deel van de aantrekkingskracht van Squid Game is dat Zuid-Koreaanse thrillers altijd slagen.

De potentiële focus van seizoen 2 van 'Squid Game' zou op de politie liggen

De maker van de serie, Hwang Dong-hyuk, deelde enkele verhaalideeën voor seizoen 2 in een interview met The Times. Hoewel hij open is geweest over het feit dat hij geen haast heeft om nog een serie te maken, staat Hwang erg open voor het idee. Hij wil graag het onderwerp van wangedrag van de politie onderzoeken in seizoen 2, een ander universeel idee waarvan hij denkt dat het de kijkers zal aanspreken.

Dit is wat hij hierover te zeggen had: "Ik denk dat het probleem met politieagenten niet alleen een probleem is in Korea. Ik zie op het wereldwijde nieuws dat de politie erg laat kan zijn met actie ondernemen -er zijn meer slachtoffers, of een situatie verslechtert omdat ze niet snel genoeg handelen. Dit was een kwestie die ik wilde aankaarten. Misschien kan ik er in seizoen twee meer over praten."

Hwang's woorden suggereren dat de politie niet zal worden gepresenteerd als duidelijke goeden. De filmregisseur gaat op zoek naar de goede en slechte kanten van wetshandhaving, wat zou moeten leiden tot een aantal dramatische verhalen. De politie beschermt tenslotte de elites die Squid Game runnen. Deze show gaat helemaal over corrupte kapitalisten, zodat de hoge heren wat politie in hun achterzak zullen hebben.

Waarom verfde Seong Gi-Hun zijn haar rood?

Veel mensen vragen zich af wat er aan de hand is met Gi-Hun: kan hij het verleden achter zich laten en zich concentreren op het zijn van een goede vader, of zal hij wraak nemen op degenen die Squid Game in de eerste plaats hebben gemaakt?

Als een overlevende van de Squid Game heeft Gi-Hun bewezen een behoorlijke vechter te zijn, en fans weten dat hij nog wat onafgemaakte zaken heeft met de gamemasters. De show had het antwoord misschien ook al weggegeven, zij het op een symbolische manier. Vandaar zijn groovy rode haar in de finale.

Hoewel het mogelijk is dat hij gewoon een verandering in zijn mode wou, hebben sommige kijkers het gewaagde kapsel geïnterpreteerd als een voorbode van iets geweldigs. Fans denken dat hij in seizoen 2 zal terugkeren als een gemaskerde bewaker en het systeem van binnenuit zal uitschakelen.

Winnaars komen terug als bewakers

Volgens een andere populaire fantheorie zijn de bewakers op zichzelf al eerdere winnaars. De theorie stelt dat ze allemaal door hun geld bliezen en meer schulden kregen nadat ze waren vrijgelaten, dus misschien hebben ze banen aan de andere kant van het spel geaccepteerd om hun leven weer op de rails te krijgen. Dat is heel goed mogelijk vanuit een logisch standpunt.

Het is vastgesteld dat veel van de deelnemers gokverslaafden zijn en dat die gewoonten moeilijk te doorbreken zijn. Mensen zouden graag aannemen dat het overleven van Squid Game en rijk worden de waarde van een dollar zou leren, maar dat alles kan uit het raam verdwijnen als de verleiding naar de gezichten van de winnaars wordt gegooid. Dit is echter een wilde theorie die misschien niet uitkomt.

Aanbevolen: