Zijn Perez Hilton en Miley Cyrus vrienden of vijanden?

Zijn Perez Hilton en Miley Cyrus vrienden of vijanden?
Zijn Perez Hilton en Miley Cyrus vrienden of vijanden?
Anonim

Er zijn genoeg celebs die Perez Hilton niet kunnen uitstaan, maar hetzelfde kan ook gezegd worden van Miley Cyrus. Veel Hollywood-persoonlijkheden zijn een beetje kritisch over Miley, vooral degenen die haar carrièrepad na 'Hannah Montana' als onsmakelijk beschouwen.

Hoewel ze tegenwoordig niet zoveel met Robin Thicke kletst, is Miley nog steeds controversieel. En zoals fans weten, houdt Perez Hilton van hem wat controverse. De pot roeren is een soort van wat hij het beste kan; er zijn talloze koppen over Miley op zijn website.

Toch betekent hun tumultueuze verleden niet noodzakelijkerwijs dat de tegenover elkaar staande sterren vijanden zijn. In feite zijn ze misschien vriendelijker dan ze op het eerste gezicht lijken.

Laten we teruggaan naar het jaar 2010, toen Miley nog minderjarig was, om te zien waar zij en Perez op dat moment stonden. Dat was het jaar waarin Perez een foto plaatste van Miley die uit een auto stapte in een ietwat precaire positie, meldde MTV.

De foto suggereerde dat de toen 17-jarige geen onderbroek droeg, en Perez schreef op Twitter: "Oh, Miley! Waarschuwing: echt niet voor mensen die snel beledigd zijn!"

Terwijl officieren van justitie onderzochten of ze Hilton konden beschuldigen van het bezit van ongepast materiaal (aangezien Miley minderjarig was), verdedigde hij de snap door duidelijk te zeggen dat Miley ondergoed aan had en dat er niets ongepasts te zien was. Het feit was, zei hij, dat Miley zich op "een zeer on-vrouwelijke manier" gedroeg, en dat was de focus van zijn tweet.

Destijds merkte Miley op dat het ironisch was dat Perez Hilton drama maakte vlak voor de release van haar nieuwste album. Ze besloot positief te blijven, merkte MTV op, en had niet veel te zeggen over Perez.

Snel vooruit naar 2013, toen Miley en Liam Hemsworth verloofd waren, en Perez weer bezig was. Deze keer publiceerde hij geruchten dat Miley met Ed Westwick was uitgestapt, terwijl Miley volhield dat ze in de studio had gezeten om te chillen met haar assistent. Plus, Miley zei dat ze nog nooit eerder met Ed omging, merkte E! Online.

Perez' veronderstellingen leidden ertoe dat Cyrus rechtstreeks naar Hilton tweette, hem uitscheld en zei dat hij zich maar beter met zijn zaken kon bemoeien en geen geruchten meer verspreidde. Als reactie plaatste Perez screenshots van Miley's tweets op zijn account, blijkbaar suggererend dat het allemaal een gerucht was en dat hier niets te zien was, mensen.

Maar snel vooruit naar 2020, en Perez geeft nog steeds commentaar op Miley, alleen niet op zo'n negatieve manier. Het lijkt erop dat verbrande bruggen zijn hersteld, in ieder geval enigszins.

Perez heeft Miley zelfs (een beetje?) verdedigd; toen Cyrus in een interview schaduw wierp op ex Liam Hemsworth, applaudisseerde Hilton haar en zei dat ze "gewoon Miley was." Fans kunnen dat hoe dan ook interpreteren, maar feit is dat er een tolerantie kan zijn tussen Perez en Miley, maar ze zijn nog niet echt BFF's.

Aanbevolen: