Hoe zijn Kim Kardashian en Blac Chyna van vrienden naar vijanden gegaan?

Inhoudsopgave:

Hoe zijn Kim Kardashian en Blac Chyna van vrienden naar vijanden gegaan?
Hoe zijn Kim Kardashian en Blac Chyna van vrienden naar vijanden gegaan?
Anonim

Sinds de Kar-Jenners hun leven hebben uitgezonden op Keeping Up with the Kardashians en nu The Kardashians, zijn hun goede vrienden ook bekend geworden onder hun fans. Jonathan Cheban, een vriend van Kim Kardashian, ook bekend als Foodgod, verscheen regelmatig op KUTWK. Stephanie Shepherd was vroeger de assistente van Kim Kardashian en ze gaat nog steeds vaak om met Kim en Kourtney. Het is ook bekend dat Malika en Khadijah Haqq al jaren beste vrienden zijn met Khloe Kardashian. Ze zijn goed geïntegreerd in het gezin en zijn er voor Khloe geweest tijdens al haar ups en downs.

Niet alleen zijn de vriendschappen van de Kar-Jenners algemeen bekend, maar ook hun vriendschapsbreuken. Het ontrouwschandaal waarbij Khloe Kardashian, Tristan Thompson en Kylie Jenners ex-beste vriend Jordyn Woods betrokken waren, was maandenlang onderwerp van veel krantenkoppen. Het drama van ex-familievriend Larsa Pippen met de Kardashian-zussen kreeg in 2020 en 2021 veel publiciteit. De evolutie van Kims relatie met Blac Chyna is niet anders geweest. OG KUWTK-fans zullen zich herinneren dat Blac Chyna bevriend was met Kim Kardashian voor Rob Kardashian. Relatiedrama heeft hen echter tot juridische rivalen gemaakt.

8 Blac Chyna en Kim Kardashian waren vroeger goede vrienden

Als je oudere afleveringen van Keeping Up With The Kardashians bekijkt, schrik je misschien als je Blac Chyna op je scherm ziet verschijnen. Blac Chyna en Kim Kardashian waren eigenlijk al vrienden in 2013 - vóór Kim's huwelijk met Kanye en Blac Chyna's tumultueuze relatie met Rob Kardashian. Ze konden op elkaars sociale media worden gespot, aan het sporten en zelfs samen hun wenkbrauwen laten doen.

7 Blac Chyna en Tyga woonden Kimye's bruiloft bij in mei 2014

Blac Chyna en Kim Kardashian waren vroeger zo close dat Blac Chyna een van de gasten was op de bruiloft van Kim en Kanye in Italië. Blac Chyna ging met toen vriendje en baby papa Tyga als haar gast. Achteraf gezien kan deze datum het begin van het einde zijn geweest voor Chyna en Tyga, aangezien hij slechts enkele maanden later met Kim's zusje Kylie begon te daten.

6 Tyga en Kylie kwamen samen in juli 2014

Nadat Chyna Tyga naar de bruiloft van toenmalig beste Kim in mei 2014 had gebracht, was Tyga in juli 2014 te zien op Kylie Jenner's Instagram. Tyga kondigde toen het einde van zijn verloving met Blac Chyna aan. Kyga was in oktober 2014 Instagram-officieel. Blac Chyna beschuldigde Kylie van het stelen van Tyga van haar, wat haar vriendschap met Kim Kardashian waarschijnlijk onder druk zette.

5 Rob Kardashian en Blac Chyna begonnen te daten in januari 2016

Kim Kardashian's broer, Rob, begon in januari 2016 te daten met de baby-mama van zijn kleine zusje. Binnen een paar maanden waren Rob en Blac Chyna naar verluidt verloofd en in verwachting. Hun dochter, Dream, werd geboren in november 2016. Ondanks de snelle tijdlijn van hun relatie, was de relatie van het paar lang niet perfect. Ze gingen meerdere keren uit elkaar in de loop van hun relatie, en hun argumenten waren vaak explosief.

4 Rob Kardashian en Blac Chyna's show uitgezonden in september 2016

De ups en downs van de relatie van Rob en Chyna werden volledig weergegeven in de realityshow Rob & Chyna van het stel. De show werd uitgezonden tot december 2016 en werd zelfs verlengd voor een tweede seizoen. Tijdens de show vocht het paar over vrijwel alles, van friet tot familie. De serie toonde ook Rob's fitnessreis en Chyna's zwangerschap.

3 Blac Chyna en Rob Kardashian gingen halverwege 2017 uit elkaar

In 2017 gingen Blac Chyna en Rob Kardashian voor de laatste keer hun eigen weg. Nadat hun relatie was geëindigd, diende Rob een rechtszaak in waarin hij Blac Chyna ervan beschuldigde hem op 14 december 2016 te hebben aangevallen. Hij beweerde dat Chyna hem aanviel in het huis van Kylie Jenner terwijl ze de vernieuwing van hun realityshow vierden. Omdat er nu juridische problemen waren tussen de families, was de vriendschap die Kim met Chyna had waarschijnlijk verdwenen. Rob liet het pak pas dit jaar vallen.

2 Blac Chyna heeft ook Rob Kardashian aangeklaagd

Blac Chyna klaagde vervolgens Rob aan voor het plaatsen van haar naaktfoto's op Instagram na hun breuk. Vorige maand koos Blac Chyna ervoor om met Rob te schikken in plaats van hem voor de rechter te dagen. Hoewel het bedrag voor de schikking onbekend is, is het goed dat exen elkaar niet langer in de rechtbank bevechten en zich hopelijk kunnen concentreren op het co-ouderschap van hun dochter.

1 Blac Chyna stond onlangs tegenover ex-vriend Kim Kardashian voor de rechtbank

Kim Kardashian plaatst haar familie duidelijk boven elke vriendschap. Kim stond onlangs tegenover Blac Chyna voor de rechtbank, samen met Kris Jenner, Kylie Jenner en Khloe Kardashian. Blac Chyna was eindelijk in staat om de Kar-Jenners voor de rechter te slepen nadat hij hen in 2017 had aangeklaagd wegens laster. Chyna beschuldigde de familie van het vertellen van E! producenten dat ze Rob Kardashian heeft misbruikt om Rob & Chyna te laten annuleren. De jury koos de kant van de Kar-Jenners, maar Chyna is van plan in beroep te gaan tegen het vonnis.

Aanbevolen: