Jen Shah's schandaal heeft haar zowel beroemde vrienden als vijanden opgeleverd

Inhoudsopgave:

Jen Shah's schandaal heeft haar zowel beroemde vrienden als vijanden opgeleverd
Jen Shah's schandaal heeft haar zowel beroemde vrienden als vijanden opgeleverd
Anonim

Toen fans van Real Housewives hoorden dat Teresa Giudice was veroordeeld tot vijftien maanden achter de tralies voor verschillende misdaden, waaronder fraude, waren ze echt geschokt. Desondanks slaagde Giudice erin haar imago te herstellen na haar vrijlating uit de gevangenis en ze speelt tot op de dag van vandaag in The Real Housewives of New Jersey. Toch gingen de meeste fans van Real Housewives ervan uit dat geen van de andere sterren van de franchise ergens in de buurt van zoveel problemen zou komen als Giudice zich ooit bevond.

Het blijkt dat Jen Shah uiteindelijk Teresa Giudice overtrof in termen van het plegen van ernstige en zeer verontrustende misdaden. Oorspronkelijk beschuldigd van samenzwering om geld wit te wassen en fraude te plegen in maart 2021, ontkende Shah oorspronkelijk alle misdaden waarvan ze werd beschuldigd. In juli 2022 veranderde dat echter allemaal toen Shah schuldig pleitte voor de rechtbank en publiekelijk de vreselijke misdaden die ze had begaan toegaf. Met dat in gedachten is het fascinerend om te kijken naar de beroemdheden die schijnbaar de rug van Shah hebben en de sterren die haar hebben uitgeroepen.

Welke beroemdheden hebben Jen Shah gesteund sinds haar arrestatie?

Nu Jen Shah schuldig heeft gepleit in de rechtbank en publiekelijk de misdaden heeft erkend waarvan ze wordt beschuldigd, v alt haar rol in weerzinwekkende misdaden niet te ontkennen. Per slot van rekening nam Shah deel aan een plan om 55-plussers te misleiden om hun pensioengeld uit te geven in ruil voor dingen die Jen in de rechtbank toegaf een waarde van "weinig tot niets" te hebben. Shah verklaarde ook in de rechtbank dat ze wist dat haar acties onwettig en verkeerd waren, wat in het laatste geval een understatement lijkt, aangezien het betreurenswaardig is om geld te nemen van kwetsbare mensen.

Nadat Jen Shah was gearresteerd voor haar misdaden, kwamen verschillende van haar mede-realitysterren naar voren om haar te verdedigen. Voordat Shah bijvoorbeeld schuldig pleitte aan haar misdaden en de verantwoordelijkheid voor haar daden op zich nam, plaatste Meredith Marks een foto van zichzelf met Jen op sociale media. Toen fans Marks uitriepen omdat hij omging met iemand die werd beschuldigd van betreurenswaardige misdaden, had Marks Shah's rug toen ze een afbeelding plaatste met het volgende citaat. “Ik woon in de Verenigde Staten van Amerika. In de VS heeft men recht op een proces en wordt voor onschuldig gehouden totdat het tegendeel is bewezen.”

Nadat Jen Shah was gearresteerd en aangeklaagd, sprak Lisa Barlow met Digital Spy en maakte ze duidelijk dat ze haar tegenspeler als een vriend zou blijven behandelen. "Dus toen die [arrestatie] plaatsvond, was ik verrast. Het is triest. Het is veel. De situatie van Jen verandert niet wie ik ben als persoon en hoe ik Jen als vriend ga behandelen, maar het was een Het kostte me weken om te herstellen van sommige dingen die we moesten doormaken."

Tijdens een verschijning in augustus 2021 op Bravo's Chat Room, verklaarde Heather Gay dat ondanks de misdaden waarvan Jen Shah was beschuldigd, ze haar nog steeds als vriend zou steunen.“Ik heb met haar over elk detail gesproken. Ik heb één taak en het is niet mijn taak om haar te verdedigen, het is niet om haar te veroordelen, het is niet om haar te vervolgen, het is niet om haar een slecht gevoel te geven over wat ze heeft gedaan. haar vriend."

Als je kijkt naar de citaten van Heather Gay, Meredith Marks en Lisa Barlow, is het belangrijk om in gedachten te houden dat ze die dingen allemaal zeiden voordat Jen Shah schuldig pleitte aan haar misdaden. Als gevolg hiervan kunnen ze van gedachten veranderen nu Shah heeft toegegeven wat ze zoveel kwetsbare mensen heeft aangedaan.

Andy Cohen en Meghan McCain over het schandaal van Jen Shah

Onmiddellijk nadat Jen Shah in 2021 was gearresteerd, leken enkele opmerkelijke mensen het leuk te vinden om haar uit te nodigen. Kate Chastain tweette bijvoorbeeld een screenshot van haar inkomende oproepen, waarvan er twee waren gelabeld als 'telemarketeer' en 'spamrisico'. Naast de screengrab schreef Chastain een bericht dat suggereerde dat "Bravolebs" verantwoordelijk waren voor de oproepen in een duidelijke verwijzing naar Shah.

Na aanvankelijk op een onhandige manier te hebben gereageerd op het nieuws over Jen Shah's schuldbekentenis, was Andy Cohen "eindelijk in staat" de realiteit te verwerken van de misdaden die de Real Housewives-ster heeft begaan. Tijdens een aflevering van zijn Sirius XM-show "Radio Andy", uitte Cohen hoe overstuur hij was om erachter te komen wat Shah had gedaan en haar leugens.

"Ik ben vooral boos om haar slachtoffers. Ik ben boos dat ze zo lang heeft gelogen en tegen me beweerde dat ze een voorbeeld was van iemand die ten onrechte werd beschuldigd" Na te hebben gesproken over hoe "dogmatisch" Jen Shah was in haar aandrang dat ze onschuldig was, ging Cohen verder in op het gevoel door haar verraden te zijn. "Ik ben ook van streek omdat je, eerlijk gezegd, iemand leert kennen en hem leuk gaat vinden. Je wilt ze aanmoedigen en je haat het om te denken dat ze tot dit gedrag in staat zijn."

Een andere ster die hun stem toevoegde aan het koor van mensen die hun afkeer van Jen Shah uitten, was Meghan McCain toen ze een artikel schreef voor Daily Mail waarin ze de ster van Real Housewives noemde. In haar artikel vertelde McCain het verhaal van de 67-jarige Marie Walker, een van de slachtoffers van Shah. Volgens wat Walker ABC vertelde, betaalde ze $ 18.000 voor zakelijke diensten aan een van Shah's lege bedrijven en kreeg er niets voor terug. Het v alt niet te ontkennen dat Meghan McCain die het verhaal van Walker doorvertelde een uiterst effectieve manier was om een beeld te schetsen van de misdaden van Shah. Het feit dat McCain de tijd nam om een artikel te schrijven dat zo effectief onthulde wat Shah haar slachtoffers aandeed, is de perfecte indicatie van hoe walgend Meghan is van de Real Housewives-ster.

Aanbevolen: