Zijn Anthony Mackie en Tom Holland vrienden of vijanden?

Inhoudsopgave:

Zijn Anthony Mackie en Tom Holland vrienden of vijanden?
Zijn Anthony Mackie en Tom Holland vrienden of vijanden?
Anonim

Marvel Cinematic Universe begon met Iron Man in 2008, die werd gepromoot door de hoofdcast, waaronder Robert Downey Jr., Gwyneth P altrow, Terrence Howard en Jeff Bridges.

Natuurlijk, in de jaren sinds die film werd uitgebracht, is de MCU een stuk groter geworden. Om die reden, toen Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame werden uitgebracht, werden die films gepromoot door een legioen Marvel-filmsterren.

Tijdens de promotietour voor die twee Avengers-films maakten hun casts er een gewoonte van om met elkaar te spotten en grappen te maken. Terwijl vrijwel iedereen die speelde in Infinity War en Endgame meedeed, leken Anthony Mackie en Sebastian Stan vooral plezier te hebben in het bespotten van hun jongste co-ster, Tom Holland.

Nadat Mackie en Stan verschillende foto's hadden gemaakt op Tom Holland, begon de Spider-Man-acteur terug te schieten op zijn twee Marvel-co-sterren. Aangezien sommige van de grappen die de twee over elkaar hebben gezegd behoorlijk hard waren, hebben sommige waarnemers zich afgevraagd of ze vrienden of vijanden zijn?

Bijgewerkt op 25 mei 2021, door Michael Chaar: Als het gaat om het Marvel Cinematic Universe, zijn er tal van acteurs die zeer hechte relaties hebben, maar fans zijn beginnen zich af te vragen of Tom Holland en Anthony Mackie een van hen zijn. Nadat hij de jonge Spider-Man-acteur had bespot, merkte Anthony Mackie dat hij zijn eigen medicijn begon te proeven toen Holland verwees naar de niet-bestaande Falcon-film, als een comeback van Anthony die beweerde dat hij nog nooit een van de Spider-Man-films had gezien. Hoewel het duidelijk is dat het duo een grapje maakt, lijkt het alsof Mackie het laatst heeft gelachen nu hij zijn eigen show heeft, en hij heeft Tom Holland getweet om hem op de hoogte te houden!

Samenwerken

Toen werd aangekondigd dat Spider-Man zich bij het Marvel Cinematic Universe zou voegen met de release van Captain America: Civil War, waren fans dolblij.

Tijdens de meest spraakmakende scène van de Burgeroorlog namen verschillende van de geliefde superhelden van de MCU het tegen elkaar op op een luchthaven. Tijdens die reeks raakt Spider-Man in de knoop met Falcon en de Winter Soldier. Blijkbaar maakte Tom Holland tijdens het filmen van die reeks indruk op Anthony Mackie en Sebastian Stan, omdat ze sindsdien uitgebreid over hem hebben gesproken.

Terwijl Tom Holland, Anthony Mackie en Sebastian Stan allemaal zouden verschijnen in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame, hadden hun personages niet veel interactie. In plaats daarvan bracht Holland veel van zijn tijd op het scherm door met Robert Downey Jr.'s Iron Man, wat waarschijnlijk de reden is waarom sommige fans nieuwsgierig zijn of die twee acteurs vrienden zijn.

De "Feud"

Anthony Mackie en Sebastian Stan hebben Tom Holland de afgelopen jaren zo vaak voor de gek gehouden, dat sommige websites de geschiedenis van hun grappen hebben verzameld.

Om die reden is het bekend dat Mackie en Stan Holland begonnen te bespotten terwijl ze Captain America: Civil War promootten. In die tijd draaiden de meeste grappen van de twee acteurs over Nederland rond zijn jonge leeftijd, waarbij Mackie ooit suggereerde dat Tom 8 jaar oud was.

Toen Anthony Mackie en Sebastian Stan Tom Holland begonnen uit te lachen, werden hun grappen over hun jonge co-ster een hoofdbestanddeel van hun interviews. Stan en Mackie namen bijvoorbeeld een kans op Holland toen hen werd gevraagd of ze Spider-Man: Homecoming hadden gezien tijdens een interview in juli 2017.

Toen Mackie antwoordde dat ze dat niet van plan waren en niet van plan waren, zei hij dat hij, nadat hij met Holland had gewerkt, de films van Tom alleen de moeite waard vond om in vliegtuigen te bekijken. Au!

Verbazingwekkend genoeg zijn de grappen van Anthony Mackie over Tom Holand niet beperkt tot zijn eigen interviews. Toen Tom Holland en Benedict Cumberbatch bijvoorbeeld werden geïnterviewd op D23, onderbrak Mackie het gesprek om de spot te drijven met de Spider-Man-acteur.

Nadat hij Holland een drankje had gegeven, beweerde Mackie dat Tom "chagrijnig" wordt als hij zijn sap niet krijgt, voordat hij Cumberbatch verzekerde dat hij spoedig een nieuwe interviewpartner zou krijgen.

Van zijn kant heeft Tom Holland ook Anthony Mackie en Sebastian Stan geroosterd. Het meest opvallende was dat Holland ooit op Mackie reageerde door te zeggen dat hij Spider-Man: Homecoming niet had gezien door te zeggen dat hij de Falcon-film ook niet had gezien. Natuurlijk was de grap van Holland bedoeld om de spot te drijven met het feit dat er geen Falcon-film is.

"Ik heb de Falcon-film nog nooit gezien. Oh wacht! Die is er niet," zei Tom meteen tegen Anthony! "Een goede!" Mackie gaf toe.

Echte relatie

Op basis van alles wat Tom Holland en Anthony Mackie over elkaar hebben gezegd, hebben sommige mensen geconcludeerd dat ze legitieme problemen met elkaar hebben. Als je echter wat dieper kijkt, wordt het duidelijk dat alle opmerkingen die de twee acteurs hebben uitgewisseld voor de grap waren en dat ze elkaar echt heel leuk vinden.

Zo erg dat het lijkt alsof Anthony Mackie degene is die het laatst lacht! Nadat was aangekondigd dat Falcon en Winter Soldier hun eigen serie zouden krijgen, tweette Mackie een video van hem op de set en ondertitelde de tweet: "Pull up to @TomHolland house like…" terwijl Mackie over het scherm vliegt.

Dit was duidelijk een diss bij Tom die beweerde dat er geen Falcon-film was, en hoewel die er nog steeds niet is, is de show genoeg, zo veel dat het Anthony en Sebastian vorige week een MTV Movie Award won voor Beste duo.

Anthony Mackie heeft een manier gevonden om Tom Holland weer eens te verslaan, waarbij hij Tom in zijn toespraak noemde en zei: "Heel erg bedankt jongens. Jullie zijn veilig, geniet ervan, ik ga hier weg. Tom Holland: Ik zit op je kont, jongen."

En die Anthony x Tom-saga gaat verder!

Aanbevolen: