Hier is waarom een populair bedrijf Dina Lohan beschuldigde van misbruik van hun vrijgevigheid en haar afsneed

Inhoudsopgave:

Hier is waarom een populair bedrijf Dina Lohan beschuldigde van misbruik van hun vrijgevigheid en haar afsneed
Hier is waarom een populair bedrijf Dina Lohan beschuldigde van misbruik van hun vrijgevigheid en haar afsneed
Anonim

Linsay Lohan was ooit een van de meest spraakmakende beroemdheden ter wereld. Lohan werd voor het eerst aan het grote publiek voorgesteld toen ze een kindsterretje was en zou tijdens haar tienerjaren nog populairder worden. In feite, in het midden van haar jaren als filmster, vond Lohan op de een of andere manier de tijd om tegelijkertijd een popster te worden.

Meer recentelijk heeft de carrière van Lindsay Lohan een grote stap terug gezet. In feite zijn de dingen zo veranderd dat de meeste mensen geen idee hebben wat Lohan in 2021 heeft uitgespookt. Dat betekent echter niet dat de wereld de andere mensen in Lindsays leven is vergeten die op de een of andere manier beroemd werden vanwege hun associatie met haar. Op het hoogtepunt van Lindsays carrière werden haar ouders bijvoorbeeld op de een of andere manier beroemd.

Toen Dina Lohan eenmaal semi-beroemd werd vanwege haar associatie met haar dochter, werd ze een tijdje een steunpilaar van de roddelbladen. In een verbijsterende wending hebben de meeste mensen echter geen idee dat Dina ooit een populair bedrijf zo van streek maakte dat ze haar de mond snoerden en haar publiekelijk beschuldigden van misbruik van hun vrijgevigheid.

De erfenis van Lindsay heroverwegen

Begin 2021 keken miljoenen mensen de documentaire Framing Britney Spears en sindsdien is er veel gebeurd. Natuurlijk zijn de belangrijkste updates in het Spears-verhaal alle manieren waarop de zangeres lijkt te streven naar het herwinnen van haar vrijheid. Bovendien was het echter heel interessant om te zien hoe mensen heroverwogen hoe Spears tijdens haar carrière door het grote publiek en de pers is behandeld.

Hoewel het geweldig is om te zien hoe mensen de rotbehandeling die Britney Spears van de pers ontving, opnieuw bekijken, is het verbazingwekkend dat andere sterren datzelfde respect nog niet hebben gekregen. Om bijvoorbeeld te zeggen dat Lindsay Lohan onvriendelijk is behandeld door de pers in het algemeen en de roddelbladen in het bijzonder, is een enorm understatement. Immers, net als Britney Spears, genoten de meeste leden van de pers ervan haar aan flarden te scheuren als Lohan op de een of andere manier een misstap maakte. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Lohan een aantal zeer twijfelachtige dingen heeft gedaan, verdiende ze dat soort behandeling niet.

IJskaarten

In het leven zijn er maar heel weinig dingen waar de overgrote meerderheid van de mensen van houdt. Natuurlijk is ijs een van die desserts waar vrijwel iedereen van geniet. Als gevolg hiervan, als de meeste mensen het grootste deel van hun leven van gratis ijs zouden kunnen genieten, zouden ze dolblij zijn. Als een bedrijf echter ooit zo vriendelijk is om iemand tientallen jaren gratis ijs aan te bieden, is het slim om dat voorrecht niet te misbruiken.

In 2004 vierde het ijsbedrijf Carval de 75e verjaardag van zijn oprichting. Als onderdeel van de inspanningen van het bedrijf om die indrukwekkende mijlpaal te vieren, besloot Carvel 75 verschillende beroemdheden zwarte kaarten te geven waarmee ze 75 jaar gratis ijs konden krijgen. Gelukkig voor haar was Lindsay Lohan een van de sterren die Carvel een zwarte kaart gaf.

Op basis van alle informatie die beschikbaar is voor het grote publiek, bleven 74 van de sterren die deze kaarten kregen in goede handen van het bedrijf. Als het echter om Lindsay Lohan en de rest van haar familie gaat, is het overduidelijk dat het bedrijf al snel spijt begon te krijgen om met hen in zee te gaan.

Dingen gaan mis

Hoewel Lindsay Lohan aanwezig moest zijn wanneer haar zwarte Carvel-kaart werd gebruikt, besloot Dina Lohan dat zij ook gerechtigd was de kaart te gebruiken. Erger nog, de familie Lohan begon veel vaker enorme ijsbestellingen te plaatsen dan Carvel had verwacht. Om beide redenen besloot Carvel Dina Lohan en de rest van haar familie te ontslaan, slechts zes maanden nadat ze hen 75 jaar lang gratis ijs hadden gegeven.

Toen Dina Lohan op een avond in 2010 naar een locatie in Carvel ging om haar gratis ijsje te halen, kreeg de werknemer die die avond werkte de opdracht haar te laten betalen en de kaart af te nemen. Verontwaardigd over die beslissing belde Dina de politie. Toen de politie arriveerde, vertelde Dina hen naar verluidt dat de werknemer "(haar) arm greep en (haar) kaart nam en het gegijzeld hield en (haar) de taart niet zou geven". Uiteindelijk lukte het de politie om de werknemer zover te krijgen dat hij de kaart teruggaf, maar ze gaven Dina de opdracht deze nooit meer te gebruiken.

Toen de berichten over het ijsdebacle de pers bereikten, legde Carvel een krachtig geformuleerde verklaring af over het incident. "Als onderdeel van de viering van het 75-jarig jubileum van Carvel vorig jaar, hebben we 75 Black Cards uitgegeven aan beroemdheden. Deze kaarten zijn uitgegeven op naam van de beroemdheid en vereisen dat de kaarthouder aanwezig is op het moment van gebruik", lees de verklaring. Helaas heeft de familie Lohan misbruik gemaakt van de kaart … In het begin hebben we hun verzoeken genadig ingewilligd … Na meer dan zes maanden van talrijke en grote bestellingen voor ijs, moesten we uiteindelijk de kaart afknippen en terugnemen. Dina Lohan reageerde slecht en belde de politie om haar kaart terug te krijgen. De politie reageerde en gaf de kaart terug aan Dina met instructies om hem niet meer te gebruiken."

In een geweldige follow-up vertelde Dina Lohan een verslaggever van RadarOnline.com dat ze "elke dag" terug zou komen om gratis Carvel-ijs te krijgen. Dina volgde dat vervolgens op door te beweren dat ze werd mishandeld vanwege haar beroemdheidsstatus. "Het laat gewoon zien hoe we zoveel slechter worden behandeld dan gewone mensen."

Aanbevolen: