Wat vond Victoria Beckham van het flirten van David en Courteney Cox over moderne familie?

Inhoudsopgave:

Wat vond Victoria Beckham van het flirten van David en Courteney Cox over moderne familie?
Wat vond Victoria Beckham van het flirten van David en Courteney Cox over moderne familie?
Anonim

Het is 23 jaar geleden dat Victoria en David Beckham hun geloften in gotische pracht uitwisselden in Luttrellstown Castle in Ierland. Op 4 juli 1999 werd Victoria Adams, voormalig Spice Girls-lid, mevrouw Victoria Beckham toen ze trouwde met haar voetballer, omringd door hun familie en vrienden.

Om de mijlpaal te markeren, plaatste Victoria een foto van het stel met een lief bijschrift. "Ze zeggen dat hij niet grappig is, ze zeggen dat ik nooit lach, ze zeiden dat het niet lang zou duren", schreef ze. “Vandaag vieren we dat we 23 jaar getrouwd zijn. David je bent mijn alles, ik hou zoveel van je!”.

Dus, werd die liefde echt op de proef gesteld toen David een rol speelde in de Amerikaanse sitcom Modern Family? Of waren het gewoon zijn goede acteervaardigheden waardoor de chemie tussen hem en Courteney buiten het scherm leek te resoneren.

David Beckham en Courteney Cox krijgen stomend op moderne familie

Een aantal beroemdheden is in de loop der jaren in Modern Family voor een cameo opgedoken, maar er is waarschijnlijk geen enkele zo populair bij fans als de nieuwste gaststerren - voetballegende David Beckham AND Friends-acteur Courteney Cox.

De twee verschenen in de 10e aflevering van seizoen 11. Beckham en Cox spelen zichzelf in hun scène en raken verwikkeld in een grappig geval van verkeerde identiteit terwijl de Dunphys genieten van een dag in het chique nieuwe appartementencomplex van Alex. Ze belanden in de hot tub, in de veronderstelling dat ze met een hot-shot bowlingcoach voor een wedstrijd van beroemdheden staan.

ABC's afleveringssynopsis legt uit: "Terwijl iedereen de dag doorbrengt in het mooie nieuwe flatgebouw van Alex, slagen The Prescott, Luke (Nolan Gould) en Manny (Rico Rodriguez) erin om in de war te raken met Higgins (gast ster Stephen Merchant) waardoor ze misschien rondhangen met gaststerren David Beckham en Courteney Cox. Uit 'The Prescott' seizoen 11, aflevering 10 van Modern Family."

Hoewel ik zeker weet dat de hele acteerleeuwerik als een tweede natuur voor Cox kwam, was Beckham absoluut enthousiast om in de show te zijn, nadat hij in een video op de set had gezegd: Ik ben hier in LA op de set van Modern Family, waar ik erg enthousiast over ben.

"Ik ben niet alleen een enorme fan, maar om hier te zijn en een rol te spelen - dat is echt ongelooflijk, dus ik ben erg opgewonden."

Victoria Beckham is meer een ondersteunende vrouw

De meeste vrouwen zouden zich ongemakkelijk voelen als hun partner halfnaakt was in een stomende hot tub met een andere vrouw. Daarom vroegen fans zich vaak af hoe Victoria zich voelde over die specifieke scène in de serie.

Destijds uitte het paar hun bezorgdheid nadat Courteney Cox werd gezien terwijl ze haar hand op het been van David Beckham legde tijdens het filmen van de stomende cameo.

Courteney deelde een reeks kiekjes op haar Instagram met showsterren Jesse Tyler Ferguson en Eric Stonestreet. Gekleed in een bikini glimlachte ze naar de camera terwijl David, in zwemshort, dicht bij haar kwam voor de foto.

David brak het nieuws over zijn verschijning in de populaire comedyshow door een Instagram-foto te delen van hemzelf en de actrice die een script voorlezen.

Hij schreef: "Ik heb vandaag een nieuwe VRIEND ontmoet op het werk @courteneycoxofficial modernfamily."

Zijn vrouw Victoria gutste over de post en zei: "Ik kan niet wachten!!!!!!! Kisses x".

Victoria's opmerking zorgde ervoor dat fans zich wat meer op hun gemak voelden, want als ze haar man in zo'n omstandigheid kan vertrouwen, dan kunnen zij dat ook.

De hele familie Beckham bezocht de filmlocatie

Victoria heeft een foto gedeeld waarop kinderen Brookyln, Romeo, Cruz en Harper poseren op de bank terwijl echtgenoot David probeert de status van man van het huis over te nemen van Jesse Tyler Ferguson terwijl hij trots op de trap staat.

Ze schreef bij de afbeelding: Dunphy's zijn weg, de Beckhams zijn erin getrokken. De nieuwe moderne familie! DavidDunphy mitchstolemypose @jessetyler @davidbeckham.”

Tyler deelde ook een foto van het bezoek en grapte dat hij de rol van Victoria had overgenomen terwijl de modeontwerper bezig was met het spelen van Claire.

The post: “De rol van Claire wordt gespeeld door @victoriabeckham. De rol van Phil wordt gespeeld door @davidbeckham. De rol van Victoria Beckham wordt gespeeld door @jessetyler.

Bedankt allemaal voor het komen bezoeken van de Modern Family set vandaag! We vonden het geweldig om jullie allemaal te hebben!!!”

Hij werd later gedwongen om zijn bericht te bewerken omdat fans opgewonden raakten nadat ze ten onrechte hadden aangenomen dat de Beckhams op de set stonden om een komende aflevering te filmen.

Hij voegde eraan toe: “EDIT: de familie was alleen op de set, geen aflevering aan het opnemen. Hoewel ik denk dat David Lily's nieuwe voetbalcoach zou kunnen zijn.'

Aanbevolen: