Frank Sinatra's tweede vrouw, Ava Gardner, beschuldigde deze legendarische ster van 'extreme mentale wreedheid

Inhoudsopgave:

Frank Sinatra's tweede vrouw, Ava Gardner, beschuldigde deze legendarische ster van 'extreme mentale wreedheid
Frank Sinatra's tweede vrouw, Ava Gardner, beschuldigde deze legendarische ster van 'extreme mentale wreedheid
Anonim

Dagelijks maken mensen zich vaak veel zorgen over dingen als het betalen van de rekeningen, de domme ruzie die ze op het werk kregen of jaloers zijn op hun buren. Hoewel het te simplistisch zou zijn om te beweren dat geen van deze dingen ertoe doet, is er iets veel belangrijkers, mensen in je leven hebben van wie je houdt, of dat nu een romantische partner is of niet.

Net als iedereen hebben beroemdheden vaak moeite om de juiste partner te vinden om hun leven mee door te brengen. Daarom zijn veel sterren vaak gescheiden. Frank Sinatra had bijvoorbeeld helaas verschillende mislukte huwelijken, waaronder met zijn tweede vrouw, Ava Gardner.

Gardner, een grote filmster, had ook wat problemen in haar persoonlijke leven, waaronder toen ze een andere grote ster met wie ze trouwde beschuldigde van "extreme mentale wreedheid".

Frank Sinatra is vele malen gescheiden

Gedurende de muziekgeschiedenis is de overgrote meerderheid van zangers die beroemd zijn geworden, al snel in de anonimiteit vervaagd. In feite werden veel muzikanten die van de ene op de andere dag supersterren werden, one-hit wonders die mensen uit het oog zijn verloren. Met dat alles in gedachten, is het des te verbazingwekkender dat sommige muzikanten de kansen verslaan om absolute legendes te worden.

Helaas, hoewel iedereen het erover eens is dat hij een legende is, praten veel mensen tegenwoordig niet veel over Frank Sinatra. Aangezien het decennia geleden is dat Sinatra's vele hitnummers werden uitgebracht, is het begrijpelijk dat mensen tegenwoordig niet zoveel over hem praten.

Het is echter nog steeds jammer. De muziek van Sinatra is door de jaren heen immers de soundtrack geweest van het leven van miljoenen mensen. Als het echter om het persoonlijke leven van Sinatra gaat, is de waarheid dat de legendarische zanger veel strijd heeft doorgemaakt.

Van 1939 tot 1968 is Frank Sinatra drie keer getrouwd en gescheiden. Uit alle verhalen blijkt dat Sinatra echt wilde dat zijn huwelijken met Nancy Barbato, Ava Gardner en Mia Farrow zouden slagen.

Het lijkt zelfs heel duidelijk dat Sinatra dicht bij Farrow bleef tot zijn overlijden. Bovendien had Sinatra schijnbaar een relatie met Farrow's zoon Ronan, een man waarvan velen denken dat het de biologische zoon van Frank was, hoewel men lang geloofde dat Woody Allen zijn vader was

Nadat de eerste drie huwelijken van Frank Sinatra waren mislukt, trouwde de geliefde zangeres in 1976 nog een keer met Barbara Marx. Gelukkig voor Sinatra en Marx bleef het paar meer dan twee decennia getrouwd totdat Frank stierf op de leeftijd van 82 jaar oud in 1998.

Wie beschuldigde Ava Gardner van "extreme mentale wreedheid"?

Toen Frank Sinatra en Ava Gardner in 1951 door het gangpad liepen, was ze al twee keer getrouwd en gescheiden. Op het hoogtepunt van Gardners roem en carrière werd ze algemeen beschouwd als een van de mooiste vrouwen ter wereld.

Met dat in gedachten, zou het niemand moeten verbazen dat Gardner nooit slungelig getrouwd is. Gardners eerste echtgenoot was tenslotte de filmster Mickey Rooney en de tweede man met wie ze trouwde was een acteur en bandleider genaamd Artie Shaw.

Tegen de tijd dat Mickey Rooney op 93-jarige leeftijd overleed, had de Hollywood-legende een decennialange carrière in de entertainmentindustrie achter de rug.

Naast de lange levensduur die hij genoot, werd Rooney ooit beschouwd als de grootste filmster ter wereld. Alsof dat nog niet verbazingwekkend genoeg was, noemde acteerlegende Laurence Olivier Rooney ooit "de beste die er ooit is geweest".

Toen Ava Gardner en Mickey Rooney door het gangpad liepen, was dat in een tijd waarin zijn carrière absoluut in brand stond. Als gevolg daarvan hield de pers ervan om Rooney's huwelijk met de ongelooflijk mooie Gardner te verslaan, die ook een legendarische filmster op zich is. Een lid van de media besteedde zelfs tijd aan het opnemen van Rooney en Gardner terwijl ze pingpong speelden.

Hoewel veel waarnemers Ava Gardner en Mickey Rooney echt als het ultieme Hollywood-koppel wilden zien, bleek hun huwelijk allesbehalve idyllisch te zijn.

Bijvoorbeeld, volgens Gardner, toen ze in een ziekenhuisbed lag te herstellen van een blindedarmoperatie, bedroog Rooney haar in hun echtelijke bed. Vanwege dat soort dingen beschreef Gardner Rooney ooit als iemand die "de dames als een warm mes door fudge ging" decennia nadat ze hun eigen weg gingen.

Ava Gardners verhaal over Mickey Rooney die haar bedroog terwijl ze in het ziekenhuis lag, zorgde er natuurlijk niet voor dat de acterende legende er erg goed uitzag. Die onthulling verbleekt echter in vergelijking met enkele andere dingen die Gardner beweerde over Rooney.

Een jaar nadat Ava Gardner en Mickey Rooney getrouwd waren, vroeg ze de scheiding aan. In het juridische papierwerk noemde Gardner de redenen voor echtscheiding als "zwaar psychisch lijden" en "extreme mentale wreedheid". Het is ook vermeldenswaard dat Gardner na hun scheiding niet achter het grootste deel van Rooney's geld aan ging. In plaats daarvan betaalde Gardner haar eigen gerechtskosten en vroeg ze slechts $ 25.000 van Rooney.

Aanbevolen: