Kanye West houdt een verrassingsshow op oudejaarsavond in dezelfde stad als Pete Davidson

Inhoudsopgave:

Kanye West houdt een verrassingsshow op oudejaarsavond in dezelfde stad als Pete Davidson
Kanye West houdt een verrassingsshow op oudejaarsavond in dezelfde stad als Pete Davidson
Anonim

Kanye West heeft de wenkbrauwen doen fronsen na een verrassingsshow in Miami op oudejaarsavond. Het was toevallig in dezelfde stad waar de nieuwe man van Kim Kardashian, Pete Davidson, een special organiseerde met Miley Cyrus.

De 44-jarige rapper liet zijn bijna 10 miljoen volgers weten over het evenement via een promotiepost op Instagram.

West onthulde dat op de New Year's Eve Black Party ook rapper Future zou spelen. De vader-van-vier volgt meestal slechts een paar selecte mensen. Maar nu volgt de Grammy-winnende artiest meer dan 7.000 accounts - allemaal met een zwarte profielfoto.

Kim Kardashian schokte fans toen ze de scheiding aanvroeg

Davidson begon onlangs te daten met West's ex-vrouw Kim Kardashian. Het paar werd in oktober voor het eerst hand in hand gespot op Knott's Scary Farm. Kardashian gaf zelfs een verjaardagsfeestje voor Davidson voor zijn 28e op 16 november. "Kim is zo gek op hem. [Kim en Pete] zijn allebei erg knuffelig en aanhankelijk met elkaar", vertelde een bron aan People, een andere insider die met Us Weekly deelde dat de paar wordt "serieus" met elkaar.

Kim Kardashian heeft in februari scheiding aangevraagd van Kanye West

Kim-Kardashian-Kanye-West-Saint-North
Kim-Kardashian-Kanye-West-Saint-North

Ondanks berichten dat Kim 'West' als onderdeel van haar naam wilde behouden omdat ze dezelfde achternaam als haar kinderen wilde behouden, zal Kardashian nu volledig terugkeren naar de naam die haar naar het supersterrendom heeft gekatapulteerd

Kanye West heeft Kim Kardashian publiekelijk gesmeekt om terug te komen

Kim Kardashian Kanye West
Kim Kardashian Kanye West

Kardashian hernoemt momenteel haar bedrijven KKW Beauty en haar KKW Fragrance.

Kanye smeekte Kim om "naar hem terug te rennen" tijdens een Free Larry Hoover-concert vorige maand - dat ze bijwoonde.

Kanye, 44, trad op met voormalig aartsvijand Drake, 35, tijdens het langverwachte concert voor de Free Larry Hoover-beweging in het Los Angeles Memorial Coliseum.

Kanye zong: "Ik wil dat je meteen naar me toe rent. Meer specifiek, Kimberly." West, die vier kinderen deelt met Kardashian - North, acht, Saint, vijf, Chicago, drie en Psalm, twee - waren ook aanwezig bij de show.

Een fan berispte Pete Davidson en Kim Kardashian

Vorige week werd Kim Kardashian lastiggevallen door een boze fan nadat ze was gespot op een date met komiek Pete Davidson. De realityster werd gezien in een bioscoop in Staten Island, de geboorteplaats van Davidson. Scott Disick, de babyvader van haar zus Kourtney Kardashian, was ook aanwezig.

Pete droeg een lichtgroen gekleurd jasje met blond geverfd haar en een rugzak, terwijl Kim zich nonchalant in het zwart kleedde. De twee werden vervolgens lachend gezien en leken te genieten van elkaars gezelschap toen ze het theater verlieten. Op dat moment zei een fan die ze filmde op hun telefoon: "Yo Kim, Kanye is veel beter. Ik ga je niet eens vasthouden."

Aanbevolen: